47

Анонимен

преди 7 години

Аз предлагам направо да се забрани движението на автобуси. И без това всеки може да отдели 1500-2000 лв. за кола и да спре да цака 1,60 лв за билет.

46

Анонимен

преди 7 години

Няма такова нещо-"*** не е свикнал да спазва правила".*** не е с нищо по-различен от другите народи.И той е човек като всички други.Просто кучето скача според тоягата

45

Анонимен

преди 7 години

Без да претендирам, че съм обиколил пътищата по "цял свят" (явно вие сте го направили), досега никъде не съм видял да се кара в бус лента, дори и в тези, които не са оградени с бамбунки или колчета. Българинът винаги намира нравствено оправдание за всякакви нарушения и дори престъпления:Карам в бус лентата - ами на никого не пречаНе си плащам данъци - ами те политиците като престанат да крадат, тогава ще си ги плащам

44

До 37

преди 7 години

Тези 3 минути по-рано може да важат в твоето село, но в София никога не знаеш колко време ще висиш в задръстване, при това без да има катастрофи или аварирали автомобили, които да запушват движението.

43

до 43

преди 7 години

Ще си карам, където си искам и никой не може да ми нарежда какво да правя. Ясно ли е?

42

до 39

преди 7 години

А в Италия ???В бус лентите не знам дали карат, ама пешеходните пътеки ги нямат за нищо. Същите са като в България, е с тази разлика че там ако сгазиш някой на пешеходна пътека няма да се разминеш с условна.

41

до 40

преди 7 години

Дружбашите от ГЕРБ едва ли ще свършат нещо, дорде матрЯла вика "За крадци, или за лъжци да гласувам" и после се чуди, защо аджеба ни управляват или крадци, или лъжци.

40

Бай Иван

преди 7 години

За един ден работа един полицай може да изкара заплатите на цяло РПУ, остава да се намери един не мързелив полицай.

39

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е сериозен, и далеч не опира само до бус лентите. Проблемът първо е политически, второ - въпрос на некадърност. Политически е, защото политиката на СО е градският транспорт да бъде заврян в ъгъла, за сметка на автомобилния. Тази политика се вижда абсолютно навсякъде в града - като проекти, като приоритети, като състояние на въздуха и чистотата, като настройки на светофари и като какво ли не.А некадърността я виждаме ежедневно във всяка една сфера.

38

до Истината

преди 7 години

Истина, що не дойдеш да си изпробваш истината в Холандия или Германия? Или да караш в бус лента в Англия? Само да те светна, че освен статични камери, камери в оплицейски коли, има камери и на автобусите - и отпред, и отзад. Жалко, че такива тарикатчета, като тебе само тук им вървят номерцата. ***!

37

Азът

преди 7 години

Поздравления за активната позиция на "Спаси София"!Това е пътя за спасението на България - да протестираме активно срещу всяка простотия и немарливост на държавните органи. Те са затова - да осигурят спазване на правилата във всяка дейност!

36

Angelhell

преди 7 години

До Анонимен 3Ами много просто, ще тръгнеш с 10 - 20 минути по-рано и ще стигнеш навреме!И други имаме деца, но това не означава, че не трябва да спазваме правилата. Нали се сещате, че благодарение на лошия пример утре тези деца ще са по-лоши и от нас!Интересно, когато ходите в чужбина как спазвате правилата и не мрънкате? Да кажем, че там глобите са по-солени и най-вече има събираемост. ;-)

35

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова умишлено насърчава неспазването на правила в София, защото не е тайна кои я избират - точно тези същите, които си хвърлят *** през прозореца, влизат в Бус лентите и паркират по тротоарите, без да им пука че освен тях селяните, в града има и майки с колички, които са излезли да разходят бебетата си.

34

18

преди 7 години

аз задръстване не виждам. по-скоро тарикати

33

Анонимен

преди 7 години

Има една аксиома, която коментиращите забравят: Спазването на правилата винаги и навсякъде по света се налага със сила от държавата.

32

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е партията на автоталибани, автодебили, собственици на бракувани трошки, виртуози на тротоарните изпълниения - няма как тази партия да печели избори след избори и нещо да се промени.

31

До Истината

преди 7 години

Явно мисълта при Вас не си е свършила работата

30

Анонимен

преди 7 години

Тези несъбрани глоби реално са индиректна субсидия която цялото общество плаща на автоталибаните. Май е време всички да се качиме на таратайките и да запушиме софийските улици съвсем умишлено!

29

Истината

преди 7 години

Хората, които им е трудно да мислят, правят едни обобщения като: "*** не е свикнал да спазва правила." или "За българите спазването на закона се отнася за другите." и т.н. Все обобщения, които уж звучат правилно, но реално са изключително глупaви. Защо е така на такива хора е невъзможно да се обясни, пробвал съм го много пъти.

28

Анонимен

преди 7 години

На този фон ми е много смешно оправданието, че "...ами няма пари за камери...", когато ако ги имаше, една от тях щеше за 1 час да "изкара" 25000 лв.Проблемът с камерите е единствено, че когато ги има, няма как да вземеш подкуп, а както знаем - катаджия без подкуп си е чисто и просто общ работник