25

Анонимен

преди 7 години

Пак ни цакат с цените на тока. Как само изчакаха изборите да минат и след като не спечели "правилната партия любима" - на ви сега и цена на тока и на парно и на вода. Трябва да се ревизират тези три дружества заедно с послушния регулатор, да им се намалят служителите и ревизия.

24

до 18

преди 7 години

Това ми е първият коментар тук. Може би недоволството на някои е понеже раазбираме от право, а не само от щракане с пръсти. Знаем какво значи мажоритарен избор и как това би ни закопало без шанс за надежда за десетилетия напред. Сега е зле, но поне надежда има, а с мажоритарния вот се циментира мутренския олигархичен модел. Затова ГЕРБ са за мажоритарни избори. Слави прокарва интереси на мафията. Някои не харесват шоуто и чалгата, но мнозина са грамотните, които знаят какво зло предлага той.

23

Анонимен

преди 7 години

мутрее певец ли е политик ли е комик ли е сатирик ли е ... мене ми е *** :()))

22

Северна Корея

преди 7 години

Вместо Западна Европа, много бързо вървим в посока Северна Корея! Тиквуний ще ни оправи!Днес бтв, оня ден беше нова, кой следва!?

21

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам хората, които се водят по манипулациите​ на Трифонов. На такива като него не трябва да се дава трибуна.

20

Анонимен

преди 7 години

До 28Да бе, друго си е бат Бойко в анцужето до камелиите. Много стил, много класа.

19

Анонимен

преди 7 години

чалга водач - чалга електо,ат

18

Айде

преди 7 години

Сега разбрахте ли най-накрая, че Борисов не е десен, разбрахте ли че е изроден комунист!Трифонов е демократ а това на Боко му пречи!Затова Бтв му запушиха устата!На гласувалите за ГЕРБ искам да честитя новите цени на парно и вода и в бъдеще ток и хляб!

17

Анонимен

преди 7 години

Вече поехме пътя заедно с ЕС,връщане назад няма .Дали за добро или лошо-друга тема.Като е толкова загрижен за България ,нека поиска РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПЕРИОДИЧНА ПРОЗРАЧНА РЕВИЗИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО от екип експерти на ЕС ! Не вярвам,че не е възможна такава.Явно и неговито е особен вид популизъм диктуван от някоя мощна и влиятелна мутра

16

Анонимен

преди 7 години

а и предстои до 28% увеличение на енергията и парното, той Слави е виновен, кой друг.

15

1996

преди 7 години

Тука дето плюят Слави са герберасти! Точно Слави вдигна народа през 1996! От него започна всичко! А това че стана пак същото той няма вина!Плюят по Слави защото той иска нови избори а гласоподавателите на Герб не искат, за да запазят властта на Началника си - Тиквата!Това е!

14

Анонимен

преди 7 години

"трябва да си дадем сметка, че всяка една от партиите трябва да представи 240 кандидати."? Защо така? Не е така. Във всеки район кандидатсват няколко умни и кадърни човека, и партийте се стараят да бъдат припознати като техни, не обратното. Това е истинскаата демокрация, отдолу нагоре. Освен това като се отнеме субсидията от по 11 милиона годишно няма да е толково просто да купуват.

13

Слави

преди 7 години

може да е всякакъв,но за едно е прав-партийните субсидии!Признавам си,че едвам днес разбрах,че тези в България са най-големи в света!?А сме една от най-бедните страни!Съмнявам се при друг народ дали това щеше да мине.Извинете ме,но ще се окажем най-големите овце!

12

Анонимен

преди 7 години

тази костену,ка още ли не е нап,авил па,тия ЧАЛГА ? не останаха качествени хо,а в БГ лошо !

11

L

преди 7 години

Има право на това. Всеки по отделно ли да си поставя изискванията към крадците?

10

dedko

преди 7 години

първо хвани създай семейство па тогава тръгни да правиш държава

9

Анонимен

преди 7 години

Прочетох коментарите до тук. Имам чуството че 3/4 от тях са писани от един човек. Защо не коментирате предложението за мажоритарни избори, а коментирате Слави Трифонов какъве. може да е мутра, може да е чалгар, но единствено той дръзна да се изправи срещу порочната система на партиите. Факта, че след толкова години може да "разлае кучетата" в България е показателен за ролята му в обществото. А писачите по форумите понякога са смешни...

8

човек

преди 7 години

След като политиците дават ултиматуми а именно:1. Цената на билетите2. Цената на винетките3. Цената на газта и парнотоЗащо народа да не дава и изпълнява свои ултиматуми?Впрочем лакеите на властта не разбират това. Прости им господи те това са недоучили

7

Анонимен

преди 7 години

Самата система е увредена в полза на партиите. За да мине Референдум (народа да си каже тежката дума) трябва три милиона най малко да са гласувалите. А на парламентарни избори два милиона решават кои партии да влязат в Меджлиса и да си правят каквото искат.

6

%

преди 7 години

Бъркаш! Може да дава ултиматуми, НАРОДА - СУВЕРЕНА!!!!!!!!!