15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8ЕВРОПА НАЛИ Е ГОЛЯМА РАБОТА,ВИЕ ЗАЩО НЕ ДОСТАВЯТЕ ОРЪЖИЕ НА КИЕВ.***,ДАЖЕ НЯМАТЕ ЕДНА АРМИЯ С КОЯТО ДА КАЖЕТЕ СТОП НА ТУРЦИЯще им доставят чугунени ушaнки :) Ти няма ли да се включиш в борбата срещу ЕС, САЩ, НАТО?

14

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Момента светът се разпределя по тежестта на военната сила.Не може някой друг да ни пази небето ,а ние да се правим на интересни .Такъв шамар ще ни разиграят че няма излизане от тази криза

13

Анонимен

преди 7 години

Така е. Америка не иска да пусне Европа. Ако трябва ще я вкара във втора война, за да я превзвме отново.

12

Анонимен

преди 7 години

Ами нали Украйна не е член на Нато. Какво си врат гагата краварите, тогава? Не се ли нарушават един ред договори?

11

УЖАС

преди 7 години

Вия представяте ли си какво ще стане в центъра на Европа ако САЩ започне открито да снабдява усилено Украйна с оръжие?Война която ще трае дълго,ще бъде жестока и кървава и може да доведе до край на Европа.Това ли искат САЩ?

10

Българина

преди 7 години

А защо не доставят и на нас турция *** на вратата? Ние сме член пък украйна не е! Баааааа си лицемерите ислямски. Нато са турци

9

r

преди 7 години

И какво сега американците ще направят Украйна -в полигон за изпитване на своите оръжия срещу руските оръжия за сметка на народа на Украйна . Даа ,интресна позиция на САЩ -изпробване на своито оръжия за отбрана срещу руските оръжия за нападание .

8

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОПА НАЛИ Е ГОЛЯМА РАБОТА,ВИЕ ЗАЩО НЕ ДОСТАВЯТЕ ОРЪЖИЕ НА КИЕВ.***,ДАЖЕ НЯМАТЕ ЕДНА АРМИЯ С КОЯТО ДА КАЖЕТЕ СТОП НА ТУРЦИЯ

7

Анонимен

преди 7 години

Време е Мексико да си върне заграбените територии като Ню Мексико, Юта, Калифорния. Дали да не ги въоражат руснаците.

6

Анонимен

преди 7 години

Братята на наште русофили ще трябва да се изнасят от Крим, Донбас и Сирия, ако искат още 2-3 годиники да крадат на спокойствие.

5

маке

преди 7 години

нато и Русия искат да си ги мерат ли и знаете ли после кво

4

спрете ги

преди 7 години

Писна ми тази *** САЩ да правят само войни и да леят кръв,нямали кой да ги спре вече погледнете в какво превърнаха планетата.....

3

Анонимен

преди 7 години

Ами нека пращат такива оръжия. И без това украинците ще ги продадат за шише водка. Както сториха със супер модерен радар за откриване на позициите на артилерийските позиции.

2

Анонимен

преди 7 години

Върнете ядрените оръжия на Украйна.

1

zeus

преди 7 години

Какви са тези отбранителни оръжия и за какво са им на украинците при положение, че именно те не спазват примирието и нападат отново и отново. Дали пък не е време Путин да подкрепи коренното население на САЩ да изгони белите заселници?