102

Анонимен

преди 7 години

О боже, хората тука седнали да се вайкат, че бил *** и чалгаджия, без да знаят, че партийните субсидии в България са най-големи. Щом смятате, че партийните членове не са простаци и чалгаджии и че трябва да взимат най-големите субсидии на света- малко ви е гадното положение в тая държава.

101

Георги

преди 7 години

Слави е много добър шоумен, пич е. Има стрхотни песни, които ще се слушат и пеят дълго след него. Обаче нека не се меси в политиката, за да не си петни името. България ще се оправи, ако се извърши лустрация на комунистите. Както направиха унгария, румъния, полша, чехия.. Изкараха комунистите от управлението и се оправиха. Слави обслужва интересите на БСП. Неговата кауза е обречена. Освен лични ползи няма да донесе нищо хубаво на българите.

100

Анонимен

преди 7 години

До КрайМажоритарният избор във вариант на Слави и компания е абсурден. Но се иска малко мозък, за да бъде разбрано това. Аз съм за мажоритарен избор, но не по формулирания от Трифонов и компания начин. В тази връзка какво пречи да се ползва например френската система?

99

Анонимен

преди 7 години

"Хората искат да махнат точно такива хора. Искаме ведри, знаещи и можещи да ни управляват."И за това ПАК си избраха Бойчето??? Напратив, хората обожават лошите мъже с бръснати глави и намусени лица и това е проблемът! Но са съжаление едно е да харесваш Слави защото е пич и е добър в това което прави, друго е да те кефи Бойко, щото... е пич..

98

Край

преди 7 години

Никога няма да разбера хора които са радват че партиите се опитват да изпързалят народа. Мазохисти ли сте та се радвате че Лъчо Мозъка, ВСидеров, Кирчо Добрев и пр. пасмина ще ви пишат правилата по които да живеете и ще харчат данъците ви.

97

Марто

преди 7 години

Слави е Боко 2! Мутра, говори популистки и разбираемо за елементарния човек, но в същото време е готов на невиждани висоти на наглост и непукизъм. Айде българино, приеми поредния си месия.

96

Анонимен

преди 7 години

Слави определено не ми е симпатичен, но...Естествено, че е цензура, който не е наясно със значението на думата- да го провери. Има гугъл, това, онова... Оделно- защо, ей така, за сефтето, не вземат да спрат някой ТУРСКИ СЕРИАЛ от бтв-то. Не ви ли се струва леко тенденциозно?

95

Край

преди 7 години

Не Слави /добър или лош/ 2.5 милиона българи поставиха ултиматума на "политическата класа". На референдума никой не гласува платено, не гласуваха роми и под строй. На референдума гласуваха повече хора отколкото на последните избори. Партиите бягат от МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ но ще им бъдат наложени- неизбежно е. Ако дълго го офлянкват - може и да бъдат забранени накрая.

94

до 105

преди 7 години

Кой каквото и да ти говори става въпрос за пари :-). Точно, че да си избършеш *** трябват пари за да си купиш хартия. Като се прибереш в къщи и детето ти каже - тате дай 5лева. какво ще му кажеш - "ами тати, аз днеска работих без пари защото вярвам че ще направя света по-добър". Всичко е свързано с парите. Вече кой какво чувство за достойство и чест има е друг въпрос. Аз винаги съм бил справедлив и почтен, но без пари няма да тръгна и да събирам подписи..

93

Анонимен

преди 7 години

До ДемокрацияИ кой е попречил на Трифонов и компания да си правят шеги (макар и неуместни помякога) с политици, министри - настоящи и бивши, т.н.? Но го спряха като реши да потавя ултиматум! Еми като иска - да си прави собствена телевизия, да сменя програмата, в която излъчва предаването си, или пък да регистрира политическ формация, която да се бори за представяните от него и екипа му идеи. Звучи логично, но на него не му стиска.

92

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ гласувах - те спечелиха.--За теб еднокнижец пемиер е ок, но за мен не е .Аз не съм в България , но родителите ми все още са. Лошо е, защото пращам пари и защото всеки втори ден нещо им изчезва от къщата, защото остаряват и здравната каса, твоя идол, я опоска...И защото аз и още 2.7 милиона българи, които пращат повече пари отколкото са всичките инвестиции на Борисов,бяхме лишени от право на глас,защото няма електронно гласуване. Електронно мога да си изхарча всички пари,а да гласувам?

91

До 100

преди 7 години

До АнонименАз се подписах във фризьорски салон. Жената не изглеждаше да е взела пари. Стига си мерил нещата в пари. Има неща които прави заради това в което вярва. Ако мислиш само за пари си ***. Само помисли. За да си избършеш *** се качваш на колата , хабиш бензин, харчиш пари за тоалетна хартия и за какво? За да си избършеш ***. По твоята логика по добре да си останеш ***. Докато всичко измерваме в пари и смятаме парите на другите, ще си стоим *** и ***.

90

Фактолог

преди 7 години

1.Слави не е идеален2. Много политолози и журналистчета му завиждат за милионите които натрупа правейки се на клоун3. В шоуто на Слави цари ред и дисциплина, нещо от което държавата се нуждае отчаяно4. Сценаристите му говорят открито и казват нещата такива каквито са. Изкривяванията и преувеличнията в тяхното говорене са много по-малки от колкото при който и да било друг, от която е да било друга организация.

89

Цен Зур

преди 7 години

Цензура е доста обширно понятие и всеки влага различен смисъл. Например тук постове се трият постоянно. Това цензура ли е ? Ако ще ми спестяват присъствието в ефира на селската дружинка на Учиндолеца, аз съм ЗА цензурата :)

88

Демокрация

преди 7 години

до 90Искаш да кажеш, че Джей Лено и др. вечерни шоу програми не усмиват властта ли?Искаш да кажеш, че ако политик по телевизият призове за протест на собствената си партия има право!Но журналистиката няма право да защити обществен интерес- РЕФЕРЕНДУМ, така ли?Той не прави политическа партия, прави разликата!Искаш да кажеш, че предавания като тези на професор Вучков и др. трябва всички да бъдат СПРЕНИ ЛИ???Я помисли ти по-добре!!!

87

Представете си

преди 7 години

Представете си само за момент, ако в този часови пояс имаше умен и вдъхновяващ водещ с чудесни и остроумни сценаристи без голотии и чалга, колко много можеха хората да научат да се събудят, да поискат промяна. Представете си по това време да се говореха вдъхновяващи неща за свобода, за творчество.Колко би било интересно и хубаво. Загуба на цял час е това предаване. Ако в него някой друг говореше за политика вече щеше да е 1 политическа сила, а не да е поръчков изпълнител.Цял час 5 дни!260 в год.

86

Анонимен

преди 7 години

Нека слави трифонов да излезе и да каже кой финансира събирането на подписи за референдума? Седмици наред обикаляха хора по градовете да събират подписи - едва ли са го правили защото много харесват Слави. Това са много раздадени пари. На всички е ясно че Слави обслужва интереси на комунистите. Аз съм доволен от резултата на изборите. За ГЕРБ гласувах - те спечелиха. И Марешки ми харесва

85

Анонимен

преди 7 години

Срещу системата не може да се бориш със средства на системата...Просто няма как да стане, тя така е конструирана. Единствения начин е да се смени системата. За педпочитане е доброволно, но има и алернатива.Признайте, не се ли направиха политиците на отнесени, и набързо не забравиха ли че въобще е имало референдум, ни ума , ни дума ?

84

Ванга

преди 7 години

България ще бъде разпокъсана

83

Мисли с главата

преди 7 години

В наща държава е лесно да привлечеш народа на своя страна. Кажи: "За истината и свободата на словото" и ще спечелиш хиляди. Кажи:"За по-високи заплати, без да се работи" и ще привличиш още. Кажи:"Напред срещу корупцията" и пак ще получиш подкрепа. Десетки, стотици хиляди в социалните мрежи ще те подкрепят от своите дупчици през мониторите на компютрите и телефоните. Но когато трябва да присъстват някъде физически, изведнъж ги няма, липсват. Седим си пред мониторите и треперим и се правим на мъже