212

Анонимен

преди 7 години

На 113 място сме по свобода на словото. Замислете се в думите на Слави

211

Унуфри

преди 7 години

До 245Казах същото, но метафорично.

210

Ангел

преди 7 години

Забелязвам един и същ пишеш коментари против Слави и Референдума .Искам да му кажа че Шоуто на Слави е предаване което не е по моя вкус НО Въпросите от Референдума ще станат закон в България и ако политиците ни имат нещо друга на ум ще понесат последиците по Брутален начин!!!!

209

Валери

преди 7 години

Към електоралната единица. Ами той преди време се опита да вкара една мацка в парламента, и то когато беше на върха на славата, но получи звучен шамар от народа. А бе, всяка жаба да си знае калта.

208

Анонимен

преди 7 години

Така говорихте и за концерта,но Слави събра над 100 000 тогава,сега пред парламента,ще стане горещо.Пак ще ви кажа,обединени мафиоти,господа политици и ти аптекарю,идваме за душите ви.Унизени се почувстваха,унизени и застрашени

207

Анонимен

преди 7 години

До Унуфри. Щом толкова много коментари са против Трифчо, може би не е прав, а?

206

от Скопие

преди 7 години

Само до преди 80г. ако някой политик бе действал така брутално срещу нацията си - то немаше да го бъде!Но тогава ВМРО - беше истинско! И за по-малки работи щеше да им пресече белтъците и на ЦИК и на СЕМ и на БТВ.Аз от деда ми знам: че на тия с бомбетата, дето ходят по паветата - първо покажи, че камата ти е остра, а после им кажи какво искаш!

205

електорална единица

преди 7 години

Слави е въплащението на всичко НАЙ-ДОЛНО и мръсно в Българския Преход последните 25 години. Няма да има по-голяма награда за народа от Партия на Слави. Тогава, убеден съм, целият народ ще си каже мнението за тази ПАСМИНА, която ни облъчва по тв-то 25 години. ЩЕ има епизод РАЗМАЗВАНЕ.

204

изнервен

преди 7 години

Айде скрий се, бе чалгар. И да отидеш пред парламента ще си само с шепата си сценаристи, друг няма да ти се върже на глу.постите. Е, може да вземеш и балета да мръцика наоколо.

203

fmi

преди 7 години

до "момчето от село". Допускаш малката грешка, че България е монархия и Фердинанд решава всичко. Последното, с което се е съобразявал е народа и безмислените жертви във войните и въстанията го доказват!

202

Анонимен

преди 7 години

Сбогом слави, мутро долна!

201

bTV

преди 7 години

В този официален пост ние от екипа на bTV искаме да се разграничим от референдума на Станислав Трифонов и го обявяваме за Вредящ на Българската Политическа Класа.Ако бъде приет това ще обрече Нашите Политици на нищета която ще се отрази негативно на рекламните договори които ние имаме с политическите партии.

200

Унуфри

преди 7 години

В този форум ***,еи всякакви. Червени, сини пембени, руски, турски...Но тук всички са се засилили да газят Слави. Не е важно, какъв е той, а какво казва !Щом всички ***,еи са се засилили да го мачкат, значи е на прав път.

199

момче от село

преди 7 години

да не уважиш решението на народа си - това си е национално предателство!В началото на 20 век сме влезли в три войни - понеже народа е искал обединение. Дълновидните политици са знаели, че ще спечелим битките, но накрая ще загубим войната и въпреки това са се съобразили с народа си. Тези които са десйствали против него - бързо са давали фира!

198

Бай 100ЯН

преди 7 години

Слави стискам палци довечера БТВ да не излъчат шоуто ти.Да добавя че от много много време ще пусна БТВ за първи път само да видя дали ще излъчат шоуто ти.Ти си последния кадърен останал в тази Медия и ще се радвам да те гледам по друга Телевизия!

197

Анонимен

преди 7 години

БурсаТВ, съвсем се издъни , хайде с толкова турски сериали , ама за капак и цензура на българско предаване сложи!! Жалка телевизийка долна!

196

ognyanz

преди 7 години

До 208: И кое е свобода, а кое - свободия? Журналист да изказва мнение, което не следва политическата линия на собственика на медията какво е - свобода или свободия.Нямам пред вид Слави а по принцип свободата на словото, както го разбират евроатлантиците

195

Анонимен

преди 7 години

Няма значение дали харесваме или нерасваме Слави.От значение е че се опитват да ограничават свободата на словото.От БТВ никога няма да си признаят.

194

Анонимен

преди 7 години

Само ГЕРБ подкрепи референдума, на гласуването му в Парламента, забравихте ли червени аммеби ?!А БСП И ДПС гласуваха Против.

193

Анонимен

преди 7 години

Явно Бтв не искат да бъдат свързвани с това същество.