25

Анонимен

преди 7 години

Задължителни! Предпазете невинните деца от простите им майки

24

Анонимен

преди 7 години

ПАРТИЯ - ВСЕЛЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ НА ХОРА.1. Затвор за хора с бити ваксини на брой по-малко от 100 бр.2. Публично стригане - нула номер на майки, които говорят и пишат срещу ваксините.3. Биене с камшик на гол з***дник за политиците гласували и приели законите за социалните помощи.4. Отнема лиценз на лекар, който изпише хапче или лечение на пациент без да бъдр направено лабораторно изследване.

23

Анонимен

преди 7 години

Интересно тази майка домакиня къде се е образовала? В БГ Мама ли? Сега също може да откаже ваксинация, но трябва да понесе последиците от решенията си. Ама май не и стиска. И после що имало епидемия от морбили? Ми с такива майки и полиомиелита ще се върне.

22

до 13

преди 7 години

Значи, ако си хив позитивен, можеш да си в обществото и законът гарантира опазването на тайната на диагнозата ти, обаче, ако не си ваксиниран, виждате ли, си опасен и трябва да вървиш на необитаем остров. Вие, ваксинираните, що ревете?! Дори да се разболеете, ще изкарате болестта в лека форма, не го ли знаеш?!

21

(-_-)

преди 7 години

Ми не си ваксинирайте децата, щом не искате.. Кой ви пречи? Един ден като се тръшнат от някой банален вирус - ще ви питам тогава.. Тая майка да се чуди човек що за птичи мозък притежава, щом не схваща защо сега ваксините са повече от преди..

20

Don Claude

преди 7 години

До АнонименАйде, аз ще те ваксинирам, тапир.

19

Анонимен

преди 7 години

До factotumДа, това никога не се споменава. Както и редовните епидемии от полиомиелит (детски паралич) и всякакви забравени в нормалните общества болести.Ама там като тръгнеш с ваксините и излизат бароните и обясняват как им биели инжекции да не раждат и се почва.....

18

Анонимен

преди 7 години

И моите 5 стотиники:1. Задължителни ваксини или подпис, че отказват да се ваксинират. Това да се вписва в картона или здравната карта.2. Платено лечение за отказалите се.Само да напомня за детето, което умря в Испания миналата година от дифтерит, защото родителите били антиваксинацита.

17

до 17

преди 7 години

ако дете е болно не му слагат ваксинация, а се чака да оздравее. Ако е клинично болно и нещо специално не е наред се консултира не с един лекар.

16

factotum

преди 7 години

Обаче не се казва ,че всъщонос всичко идва от Столипеново къде хората живеята в мизерия, и причвички по сходни на животни!

15

Антихуманна доктрина

преди 7 години

До 13--Ходи ти на пустинен остров. Но там няма да можеш да упражняваш нацисткия си нагон да ваксинираш другите против волята им. И това за ваксините го кажи в очите на хората, чиито деца са увредени до живот и никога няма да бъдат нормални хора на този свят. Кой носи отговорност за това? Никой разбира се - в името на общото благо е.

14

Всички са разбирачи

преди 7 години

Неграмотници, които не разбират нищо от микробиология, дрънкат глупости за панацеята наречена ваксинация. Ваксината е атака към организма и организми, които не са оптимално здрави, могат да бъдат фатално увредени от една такава атака. Естествено, че ваксините се тестват в лаборатории по 1000... пъти, но не се анализира достатъчно ефекта им към нездрави и слаби организми, а ваксинацията е 100% задължителна. Схващаш ли елементарната математика и логика или е трудно, 11?

13

До Николова

преди 7 години

Ходи ти си ваксинирай децата с тия ваксини. Ние не искаме. А ако цъфне отново тоя престъпник в НС толкова по-зле за България./Ако още я има, че заради такива като него май ще ставаме Турция/

12

1 процент

преди 7 години

На принципа на по-малкото зло големи групи т.е мнозинството е защитено от болести чрез ваксините, с цената на нищожно малка група увредени от самата ваксина. Малката група деца са имали лошия късмет да са предразположени към срив на естествения имунитет и отключване на редица увреждания след дадена ваксина. Последствието си го тегли детето и семейството му. Уви, в моето семейство попаднахме в малката група.

11

Анонимен

преди 7 години

Бе тровете се бе,тровете си децата с "менделееви таблици" и химии,пълнете гушите на фармацефтични мафиоти и паникьори...

10

Анонимен

преди 7 години

Животът си е твой ако живееш на пустинен остров. Щом не се ваксунираш ставаш опсасен за околните които също не са ваксинирани. Такъв е случаят с мирбилили когато има 17 деца загинали.

9

Анонимен

преди 7 години

не говорят за ваксини срещу грип бе смотани... говорят за ваксини за болести които за хиляди години са убили милиарди хора преди да се появат ваксините последните 50-60 години

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Кои вируси мутират всяка година? Тези на Паротита и Коклюша ли?"На грипа.И едва ли само той.

7

Анонимен

преди 7 години

Кои вируси мутират всяка година? Тези на Паротита и Коклюша ли?

6

Анонимен

преди 7 години

Ако са на Москов да ги изхвърлят. А той вместо да се кипри доволно по разни плакати - в затвора.