63

Анонимен

преди 7 години

НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИМА ДРУГО И КЪДЕ ЩЕ ХОДИ.

62

българина

преди 7 години

На такива не трябва да им се дава трибуна. Кой друг бг гражданин се крие в посолството на държава извън ес!? Щом счита че турция го пази да хвърля бг личната карта и да се маха. Къде е данс питам, кога ше го екстрадират в анадола за държаван подривна дейност!' кога

61

Анонимен 75

преди 7 години

До Анонимен 74Ти,като турч,добре се справяш с правописа.Ашколсун,кьопоолар!

60

Men

преди 7 години

Dosega biaxa v vlasta zahto ne promenixa zakona ami sega se peniat da glasuvat xoritsata za tiax a posle sa kradat tezi ne sa patrioti a pederasi

59

Анонимен

преди 7 години

крайно време е на турците живеещи в турция, да им бъде отнето двойното гражданство. Като български граждани - колко от тях могат да говорят български, колко от тях могат да пишат ?....Като гледам ти как пишеш на български трябва и твоето гражданство да отнемем.

58

Анонимен

преди 7 години

Как да не гласуваш за ДОСТ?

57

Рашо

преди 7 години

Като гледам щуротийте на ислямистите Ердо и Место, и всичките тия джихадо-терористи, думата фашист добива друго значение. Започва да ми звучи като нещо хубаво, необходимо и полезно.

56

Гражданин

преди 7 години

Да,има един с фашизирани наклонности в момента у нас и това е ...МЕСТАН! На него трябва да се отнемат всички права и да си отиде там,където му е най-хубаво - в Турция,напри мер! Изобщо не трябваше да му регистрират измислената партийка а за подстрекаване към присъединяване към Турция да бъде ПОЗОРНО изгонен от България! Не ни трябват такива мекерета като него,за които всичко българско е дразнител - ние сме българи и не ни трябва помощ от Турция ! Тия да се връщат откъдето са тръгнали!

55

Анонимен

преди 7 години

крайно време е на турците живеещи в турция, да им бъде отнето двойното гражданство. Като български граждани - колко от тях могат да говорят български, колко от тях могат да пишат ?

54

Георгиева

преди 7 години

Ако България беше правова държава,г-н Местан, нямаше да има регистрирани ДВЕ турски партии, които според Българската конституция са НЕЗАКОННИ, а ти (пиша го с малка буква поради Неуважение), трябваше отдавна да си в затвора, заради предателство към Родината!!!! Анадънму?! Или както точно е според "майчиния" ти език! В България НЯМА МЯСТО ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Докато Доган правеше същите номера по време на изборите нямаше проблем за лъже патриотите. Сега, когато проруската ДПС е на път да намали двойно резултата си руските патриоти се задействаха. Ние сме единствената страна в света в която защитата на чуждуя руски интерес се смята за проява на патриотизъм.

52

Джедай Мастър

преди 7 години

Тоя съвсем влезе в ролята на шефа си Ердоган - фашисти - тук, фашисти там.

51

NewYorker

преди 7 години

Дерзайте свободни български граждани от Турция ... Дерзайте братя! От червените фашисти винаги сме получавали само предатество, избиване, унижения! ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, където и да е по света Ви подрепя! Само аутсайдерите в обществото си дават някаква важност! Вървете с високо вдигната глава и никога няма да допуснем комунист да Ви унижи .... ДЕРЗАЙТЕ!

50

СПИРО АГНЮ

преди 7 години

ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ КАЗВАШЕ ПАВЕЛ--АГЕНТ ПАВЕЛ ?....В ГЪРЦИЯ ГО ХВАНАХМЕ ПРЕДИ 89-ТА, И ГО ЗНАЕМЕ КАТО АГЕНТ ПАВЕЛ ВЕЖИНОВ .ПОСЛЕ СТАНА ВЛАДИМИР ЗИДАРОВ -- ОТ СДС 1991 ГОД., ОРИГИНАЛА СЪС СИНИОТО ЛЪВЦЕ, И ДОО 1994 ГОД..А ПОСЛЕ И ПОСЛЕДНО --ЛУТВЕ МЕСТАН !

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - НАСТАНА ХАОС В ДЪРЖАВАТА, САМО БОЙКО ЩЕ НИ СПАСИтова е още нищо, истинският хаос следва малко по-късно.

48

Как Сийка

преди 7 години

Абе,ей,вие от ДОСТ толкова ло нямате акъл в главите да измислите нещо друго,ами повта ряте думите на повелителя со Ердоган,че всички против вас са... фашисти?! Как пък и къде видяхте фашистки изяви ?! Местане,не си мисли,че точно Симеонов,Сидеров и Каракачанов са ни изкарали край границата -НИЕ НЕ ИСКАМЕ ТИЯ САМОЗВАНИ "гости" КОИТО НЯМАТ НИКАКВО БЪЛГАРСКО СЪЗНАНИЕ да ни променят живота,но за нас е повече от ясно,че тия хорица са заставени да идват в България с една цел промяна на вота !

47

Анонимен

преди 7 години

Бисексуалният Местан що не се вземе с хомосексуалният танкист, Генчо? Каква красива двойка са, нали? Но кой ще е мъжът или ще се редуват. Когато Местан ще е мъжът, как ли ще отварят сините си очички Танкиста, когато мислите на Козела навлизат в неговото прострaнаство. Баси, хем предатели, хем и два пъти повече гейове. Миличките, сигурно се обичат вече!

46

Анонимен

преди 7 години

До DddУтре ако някой така реше на теб да ти отнеме гражданство/имот/права? Щот не го кефиш?

45

Ddd

преди 7 години

Тук възниква въпроса, дали Местан и всички тези екскурзианти са наистина български граждани. Би трябвало да се отнемат бг паспортите на тия. Малко са ни ромите дето ни разкрасяват по европа, а сега и тия. Идват в България само да докарат злини на хората.

44

Анонимен

преди 7 години

До станчоЗа ДОСТ не знам, за ДПС има решение на Констутиционния съд, според което съществуването на партията ДПС не противоречи на конституцията. Виж, тва че Местаня се скри в турското посолвство, като се счепкаха с Доганя, тва е друга бира. Там трябва да бъде съден като агент на чужда държава. Сега е модерно, виж в САЩ как гонят вещици на този принцип.