118

Анонимен

преди 7 години

Имахме промишлени предприятия-гиганти.Произвеждахме електрокари и телфери, които бяха най-добрите в света. За сравнение: Един електрокар, направен в Балканкар струваше колкото мерцедес последен модел. А социалистическа България произвеждаше по 10 хил. такива на година.Имахме прекрасни хидравлика, електроника, пневматикаИмахме атомна енергетика на световно ниво, която снабдяваше с ел. енергия целия Балкански полуостров

117

Анонимен

преди 7 години

Имахме няколко машиностроителни завода, които бяха сред най-модерните в Европа. Произвеждахме металорежещите машини на най-високо ниво, които машини непрестанно се усъвършенстваха в БЪЛГАРСКИ научни институти.

116

Винету

преди 7 години

Мараба аскер!

115

Fff

преди 7 години

Дали сме им двойно гражданство и право да гласуват, тогава защо мрънкаме... Не е луд този които яде баницата нали...

114

Анонимен

преди 7 години

А имахме могъща държава във времената, когато бяхме съюзници с Русия.Нашето кооперативно селско стопанство хранеше с екологично чисти продукти и България, и цяла Русия, че и Арабските страниБлагодарение на СССР, станахме космическа държава с научни разработки на световно ниво. Нашата роботика беше дотолкова напреднала, че зае 4 място в света.

113

Анонимен

преди 7 години

Българи, замисляте ли се докъде ни докараха ГЕРБ и Борисов.Щом един резан фес си позволява да ни говори назидателно и да ни поучава.Давате ли си сметка какви продажници и *** са ни управлявали два мандата.

112

Анонимен

преди 7 години

Тук Ердоган е напълно прав. Не може да имаш дадено право от българската конституция и някакви поcepковци на московска ясла кичещи се с думата националисти да ти отнемат това конституционно право. Тези избори вече са опорочени и който не желае да ги признае ще има пълно основание за това.

111

Анонимен

преди 7 години

Prostite provojszii ot erdogan kam bg e besibradie isvesnia radi naidenov na ne se ligavi po bg tv a da iska isvinenie ot erdogan bg ne e faschiska darjava i da ne se mesi v bg politika i bg nedopustimo e

110

Учуден

преди 7 години

Защо ни занимавате с глупости. Ако не пишете никой няма да се сети за Ердоган. Който сее страх ще жъне ......

109

Анонимен

преди 7 години

Нашите нови господари от ЕС и НАТО със своите безбройни и безумни указания, мониторинги и квоти, достигащи чак до шокиращите изисквания за прави краставици, щастливи кокошки и весели прасета, на практика ни забраниха, както да произвеждаме, така и да изнасяме, каквато и да било продукция. И по този начин за броени години разсипахаселското ни стопанство и промишлеността.

108

Анонимен

преди 7 години

ЕТО КАК ЗАПАДЪТ РАЗБИ МОЩНАТА СОЦ. ИКОНОМИКА НА БЪЛГАРИЯ и превърна Страната в Жалка и Мизерна Колония! Истината е Брутална! Едва ли е останал все още някой в България, освен Соросовите грантаджии, който да мисли, че тъй наречения Европейски съюз и притурката му НАТО са приятели на страната ни. По простата причина, че именно в тези последни 27 години, в които изпълнявахме безпрекословно заповедите на Вашингтон и Брюксел, страната ни потъна в тотална разруха.

107

бик до 105

преди 7 години

2500 лири. Но наемът ти е 400-500 лири. Цигарите са ти 4 лири. Храната ти е в пъти по-скъпа. Отношението към теб в училище е като към плебей. Навлек. Бирата ти е три лири. Месото е в пъти по-скъпо. Транспорт? Хляб? Колко ти остават? Шунка ще сънуваш.

106

Анонимен

преди 7 години

Абе язовирите на река арда дали са достатъчно пълни в случай на необходимост? За непросветените младежи - предназнението на тия язовири е да образуват водна стена срещу приождащата турска армия.

105

българин

преди 7 години

Ако трябва да са честни наистина не трябва да пуснем хора живеещи и работещи в чужбина,плащащи данъци в чужбина да гласуват за депутати в България.Аз не съм чул българи да ходят на екскурзия в Турция за да гласуват там.Ако трябва да сме честни трябва да кажем почти както е казал Рейгън на Горбачов-"Господин Горбачов премахнете тази стена".Тоест ако го перефразираме трябва да кажем-господин Ердоган,спрете тези автобуси!Тогава изборите биха били честни!Сега едва ли ще е така!

104

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ КАЗВА УСЕДНАЛОСТ А ОТСЕДНАЛОСТ

103

seira

преди 7 години

ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ПРЕДСТАВА:БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!СПРАВКА: КОНСТИТУЦИЯ НА Р БЪЛГАРИЯ

102

Как смее!!

преди 7 години

Как смее Турция да се бърка в Руските избори в България

101

Анонимен

преди 7 години

Абе много турци и герберасти пишат тука бе. Ще ги познаете по минусите, тези антибългари.

100

Анонимен

преди 7 години

Този пискюл няма нужда да коментира България , да си гледа муджахидините

99

Анонимен

преди 7 години

"Изобщо не се интересуваме от живота ви в Турци я! Оставете ни на мира!С тия истерии да го тръшне некой инфаркт та човечеството да се отърве от този тумор!"ТЕЗ РАБОТИ НЕ КАСАЯТ ВАС...Правилно...:-):-):-)Въри пий хапчето и се моли за добро здравеопазване в България и безплатно висше поне за децата ви.