97

Анонимен

преди 7 години

БСП(БКП) е руска партия и няма място в българския парламент .Да изреждам ли доказателствата ?Ако може някой да ме опровергай да заповяда .

96

agronoma

преди 7 години

това "проучване" естествено е фалшиво - просто няма как на президентските избори патриотите да има 600 хиляди гласа, а Герб 850 хиляди и изведнъж няколко месеца по-късно Герб да е с 32%, патриотите с 8%. Социологическите агенции така са затънaли в проституция, че вече не спазват елементарни правила и лъжат на килограм в полза на този, който им плати

95

Дани

преди 7 години

ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ КУПЕНИЯ ВОТ ДА РЕШИ ИЗБОРИТЕ. ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО. УМИШЛЕНО ВИ ДЕМОТИВИРАТ ОТ ИЗБОРИ. ОТИДЕТЕ ДО УРНИТЕ И ПУСНЕТЕ БЮЛЕТИНА.НЕ СЛУЧАЙНО ОТ ТУРЦИЯ ИДВАТ АВТОБУСИ.АКО ИЗБОРИТЕ НЕ СА ВАЖНИ ЩЕШЕ ЛИ ДА Е ТАКА.

94

ФАКТ

преди 7 години

ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ С ТАКИВА ДОКАЗАНО КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО ИВАН ТОТЕВ

93

Бау

преди 7 години

Искам при следващата анкета да ги попитате тези 1000 човека: "ЗАЩО ще гласувате за тази партия?". Ще има изключително нелепи отговори от типа: "те обещаха да вдигнат пенсиите" и т.н. Народа не мисли дали това е възможно изобщо на този етап и с тази икономика. Обещават му нещо, което го вълнува него и той тича да гласува...

92

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаВ мажоритарни президентски избори при двама кандидата основни.

91

Bad Company

преди 7 години

До Анонимен 90Ееееееееееееееееее, събрахме се бре! Най-после!! Обединени "патриоти", Доган и БСП!! Суууууууууууупер! И всички заедно към спонсора-"братска " русия!! Вече не е смешно.Щом тази опорна точка директно се пише от троловете...........не е добре........

90

Българина

преди 7 години

Цецка водеше д 6 процента пък падна с 26

89

Bad Company

преди 7 години

"Промяна, промяна, промяна"...........Ще ви "променят " бре!!! И още как! др. Гергов -свинаря, Серго-халтурчика, Нинчето-приватизаторката, Р.Овч-дългия инкасатор, Добрев-контрабандиста на цигари/и собственик на ВЕЦ!/Таско-аха да прекара закон в полза на Газпром, Румен Гечев!!!-фалирал банките при Жан Виденов, Доган/Левски/ , Пеевски/ нестандартните решения според Станишев/, Лечева-съпруга на гръмнат мафиот....мога да пиша до утре.....БАХ таз промяна!! Жалко за бабките.......за два чифта чорапи..

88

П.Петров

преди 7 години

***, ***, ама много *** народ !Още 4-ри години ще оплаквате тежката си орисия над чиния шопска салата и чаша домашна ракия !От БСП, ГЕРБ, ДПС, Марешки, Патриотите, не чакайте работеща съдебна система и борба с корупцията, съответно нищо няма да се промени в мизерния ви чалгарски живот ! Ще има просто едно драпане за кокала(евро субсидии и комисиони от енергийни проекти) на мутро-олигархията, а вие ще си тънете в мизерия !За да просперираме трябват инвестиции, а за да дойдат трябват ред, законност и качествено образование !

87

Българка

преди 7 години

Хей,искам я тази промяна. Писна ми този култ към личността на Бойко Борисов. Видяхме какво свърши и някак лъжовно звучат предизборните му обещания. Логичният въпрос е защо не го направи до сега. Защото не иска. Медиите облъчват хората какви неща е свършил,на принципа -не е важно хората да са добре, важното е да им се втълпи,че са добре. Като Лилето Павлова дето обяснява как било нормално на пролет да цъфне асфалта положен миналата година. Ами,не е нормално. И както се казва по плодовете ще ги п

86

Анонимен

преди 7 години

Ако БСП, Обединените патриоти и ДПС направят заедно правителство, те имат един -единствен шанс управлението им да се окаже успешно. Ще се случи ако се обърнат веднага към Русия. С нейна помощ да възстановят енергетиката и да направят тока, бензина и газта много по-евтини. И на базата на евтината енергия, да възстановят с ускорени темпове селското стопанство и промишлеността. Както и да излязат на огромния руски пазар. Само че за това се искат силни и бързи решения.

85

Bad Company

преди 7 години

Гледах я сутринта Курванделия Нинова. Всъщност за час тя каза само две конкретни неща, естествено популистки.........."Нещо за винетките и ...........уффффффффф, забравих за другото. Всичко останало типично по комунистически.........виевати фрази, много говорене и нищо не казване........стандартната усмивка в края на изречението/ПР-те така са наредили/ Промяна, промяна, промяна........ И КОЙ ще "промяната"??? Курнелката-седесарка, Таско Арменков? К.Добрев контрабандиста? Р. Овч?? Пеевски? Доган?

84

Перко

преди 7 години

Тая вечер по БТВ вместо турския сериал дават Курнелчето :)

83

Реалист

преди 7 години

Пилците се броят наесен, а гласовете на 26-ти.

82

Анонимен

преди 7 години

Внимание! БСП води с 15 %! ГЕРБ се готви да заобиколи народния вот!------------Не, БСП води с поне 35 %,в цялата страна 99,99 % са за БСП и затова ГЕРБ искат да заобиколят народния вот?!

81

Анонимен

преди 7 години

Българите искат да бъдат управлявани от Българи !НЕ на Рускотурските парти !

80

Анонимен

преди 7 години

до баю - Но.62:Ще ти кажа какво ще стане, ако спечели БСП - едно голямо нищо. Я виж лидерката им - на Костов протежето, през 1997 г. на 28 годишна възраст с по-малко от две години трудов стаж направена изпълнителен директор на Техноимпекс АД и председател на съвета на директорите на Техноимпортекспрт. Работата вони та се не трае, мен! Наистина ли вярваш, че БСП ще направят нещо?

79

Bad Company

преди 7 години

Ердоган е диктатор. Факт. Както Путин. Факт.

78

Анонимен

преди 7 години

Боко маркуча жаби че руча