133

Георги

преди 7 години

И в статията и в коментарите се настоява, че такова затваряне на границата е срамно и незаконно. Така е. Обаче....Има едно ОБАЧЕ което всички защитници на правото на глас на българотурците леко пропускат. Незаконно е да попречиш на някой да изяви свободната си и независима воля. Не може да има независим вот, когато някой друг плаща автобусите. Не може да има независим вот когато явно се гласува 100% за една партия. В този смисъл затварянето на границата е пазител на демократичните ценности.

132

Анонимен

преди 7 години

Защо смяташ, че супер развита и уредена е черешката на тортата? 1/ супер...и т н държавите са точно тези държави, които са имали най- много колонии. Именно с кражби и насилие върху местното население са постигнали този си " просперитет"и богатство.2/ точно в тия супер държави днес се изсипва най- големия мигрантски ислямски поток, който заплашва да ги разруши. Но се вижда, че те дори не осъзнават размера на блатото, в което затъват. Може би това е възмездие за злините, които са причинили?

131

Анонимен

преди 7 години

Границите на разрухата и мизерията изненадващо точно повтарят границите на православието. Да ви е известна някоя супер развита и уредена православна държава?

130

Анонимен

преди 7 години

Хе - хе. Не сравнявай Русия с турците. Даже и от това да си вадиш хляба. Най- малкото за това, че Русия ги е била поне десет пъти.То това му и беше най-голямата грешка на Ердо, че се заяде с тях. Той нали не мисли с кого може и с кого не бива да се заяжда. Путин нищо не забравя.

129

Анонимен

преди 7 години

То и сега си личиАвстро-унгарските колонии на балканите са с няколко класи от тея на османците където цари пълна селяния и до днес а тя не е от вчера и е благодарение именно на залухавата Османска империя....Ами тя Русия не е била османска провинция пък също така е пропаднала. Дали пък разрухата не се дължи на съветската власт?

128

Анонимен

преди 7 години

Комшийският министър е напълно прав. Никой не може да отнема и възпрепятства конституционни права като правото на глас. Като толкова не ви е приятно български граждани да упражнят това право просто отидете и гласувайте, както колегата по-долу предлага. Противното ви превръща в ***.

127

Ангел

преди 7 години

Всичко това което се случва трябва да мобилизира до краен предел Българския гласоподавател!!! Отидете до урните в неделя и гласувайте. ВСИЧКИ!!!! Не позволявайте Турция да вкара депутати в нашия парламент! Ако това не ви мобилизира просто незнам какво.П.С Живея на 400 км от мястото в което съм регистриран по лична карта.Също така имам и ангажименти в неделя.Въпреки че това гласуване ще ми струва 100-150 лв разходи аз ще гласувам!!!!

126

Анонимен

преди 7 години

Който не купува-също!!!

125

pkboev

преди 7 години

Мале един турски *** що народ възбуди тука по нощите :DОтносно статията - това някаква новина ли е? Някой изненадан ли е от нещо, има ли въобще какво да се обсъжда?Ердоган вече месец два си движи нещата по съвсем предвидим начин, гласейки се да печели референдум. Всички тези пози и изказвания са предизборен танц, създаване на среда тип "наши срещу лоши". Надали реално някой там му пука особено много за изборния процес в България или ДОСТ/ДПС в частност.

124

Ангел

преди 7 години

*** няма да видите повече на власт вашия васал Бай Муй!!!От сега нататака Българския народ ще си избере правителство което да компрометира и дискредитира вашата Държава и да се стреми да ви скара с малкото ви останали приятели.

123

Анонимен

преди 7 години

Типично ганьовска работа....хвалят ми се с...холандската икономика ганайците. Смех. Самите холандци имат $23милиарда инвестиции в самата Турция, както и Турция има $9 милиарда инвестиции в Холандия. Така, че като смятате холандската икономика и съответно турската имайте в предвид как едната допринася за другата и защо не може да има санкции. Пита се къде е *** в цялата схема???? Може би допринася с оборота от труженичките в заведенията с червените фенери?!!?!?

122

Анонимен

преди 7 години

Утре бенатова десетките милиони кюрди в Турция и тяхната борба за независимост. След това карбовски скритото лице на турция глад бедност и мизерия :)

121

Анонимен

преди 7 години

Сега пък и като се изпокарахте с либералстващия свят тепърва започват да бълват медиите какви мизеръбали сте ще ви създадат образа на най-големите помии гледай и цъкай идват вече опорките

120

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ пак сте най-нацвъкани с бежанци с 25 милиона кюрди и с по-слаба икономика от холандия "от третия свят". Приказки приказки приказки *** необърсани

119

Анонимен

преди 7 години

До ФутурологАз сравнявам Турция бе гастрит "голямата" турция (реално средно голяма страна с територия плюнка виж атласа ако не вярваш) с големите амбиции има по-слаба икономика от 5 пъти по-малка холандия. И този шизофреник ердоганя имаше нахалството да им каже че са от третия свят. Този човек е ненормален ама наистина не е наред това трябва да му е ясно на всеки.

118

Анонимен

преди 7 години

"Вечно са си ваши тези бежанци вие сте най-нацвъкани в цяла европа влезнаха под милион при вас 3."Знаеш ли какъв отговор даде Тръмп на Меркел за бежанците в Турция...:-):-):-):-)цитираха ли ги твоите медии, които следиш:-):-):-):-)Те искат в демократични държави:-):-):-)в тяхната държава и наща има диктатура...и те имат правото да живеят в демократични държави:-):-):-)

117

Анонимен

преди 7 години

Изкуствено раздухан скандал. Тези хора които ще гласуват от Турция са нищо на фона на цялата избирателна активност. Реално вкарват от Турция при многото секции в минали години плюс автобуси по двама депутати

116

Анонимен

преди 7 години

"Този *** не знам къде се бута. Ще правим каквото намерим за добре."И ние така...първия вход да е от вас...

115

Анонимен

преди 7 години

До Яcтреб ОсманлиятаВечно са си ваши тези бежанци вие сте най-нацвъкани в цяла европа влезнаха под милион при вас 3.

114

Анонимен

преди 7 години

Абе вие още викате ЕС та ЕС та визи...ОТ НАША СТРАНА, ПРЕГОВОРИТЕ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИХА С ЕС (Р.Т.ЕРДОАН).