40

Анонимен

преди 7 години

До До анонимен 70Ами нали има и "не гласувам". Така става процента.

39

Анонимен

преди 7 години

Ами като е мъгла що се отнася да прогнозират !? Само разкайват псе.тата !!!

38

Анонимен

преди 7 години

Забележете как повечето проучвания обслужват партиите на статуквото, партиите, които нищо не биха променили, те всички ни управляват от години и са на софрата, отказвайки да станат. Нова коалиция като тази на Христо Иванов "Да, България" не се споменава в тия социологии, понеже има голям страх, че може да влязат в парламента.

37

Гражданин

преди 7 години

Само герб! Или ,,недоносчето " социализъм. Много пара харчат още от сега за ***.Народа/не пуберите/е живял и видял.Само с тролене не става.

36

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ изобщо не е партия висинския смисъл, А БСП егадна партия. Но, това е представитеството на БГ народа - интересчии, лъжци, дерибеи. Кой ни е виновен. Колкото и да е клищирано - *** народ, проста държава. Сега идва другото БГ-ейско чудо: Мажоритарно. И тогава наистина ще я вапцаме, когато парламента се напълни с войнстващи недоразумения, предтавители на "суверена" Май "суверена" не чини, ама никак.

35

До анонимен 70

преди 7 години

Въпросът ми беше как се получават 178 души и 126 части от телата. Как се получават не цели числа когато говорим за цели хора.Полът, образованието и етническият състав не може да влия на целостта на едно тяло

34

Андрешко.

преди 7 години

Няма страшно заблудени,Герб и да вземат властта,ще вземат нов заем от 16 милиарда лева "за стабилността на държавата",ще ги присвоят,пардон "усвоят" за две години и след като ги окрадат след две години на местните избори пак ще хвърлят оставки...Благодаря този филм сме го гледали. А кой после ще връща заемите досетете се сами...

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Има си наука наречена социология и проверена методология, базирана на пол, образование, енически състав. Грешките по принцип са пренебрижимо малки. Процент-два.

32

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Да гласуваш за ГЕРБ е диагноза !

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61 - Ти си изперкал отвсякъде , вземай мерки .

30

Анонимен

преди 7 години

Добре, де, сигурно аз нещо не смятам добре или не знам как агенциите изчисляват, но ако изчислиш 806 човека, участвали в проучването по 22,1%, които според агенцията биха гласували за ГЕРБ се получава 178,126. Какво значи това? 178 души и два крака ли? Някой може ли да разясни?

29

Идааааат , идаат !

преди 7 години

В утрото на светла ЕРА , с факела на НОВА ВЕРА , идат бодри ескадрони ПАК да краднат милиони . БУДА , свил десницата корава , в целий ръсъ се той иазправя и викнааааа: Вииййййййй , слезнете от конете и ми шланга целунете ( пожарникарския де) 4ак тогава възцарете ве4на (не) правда на света .

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Да не говорим за хаотичните и безумни действия ,демогогията ,популизма с който облъчваха българският народ всекидневно,24 часа ,за безумието със ,,забранените ваксини или безумието ,,отпечатъци ,,-уникално и единствено в света ,за безумието - българското оръжие в ИДИЛ ,за българските контрабандни цигари в ИДИЛ , за лекарствата и амфетамини . Управлението на ГЕРБ беше съвкупност от безумие и хаос.

27

Мико

преди 7 години

До КикоПрав си брат! Колкото и да ме дразни Главуняка Борисов, като е сетя каква гнас са *** и ше гласувам за него с две ръце! Ръ точка Овч точка, Гечев и оная шутка Кирчо Добрев са достатъчно отрезвително! Бляк. Ще повърна!

26

ФАКТ

преди 7 години

С ТАКИВА КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО ИВАН ТОТЕВ ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СА НА ВЛАСТ

25

Анонимен

преди 7 години

С тази статия ни подготвят, че е твърде вероятно ГЕРБ да са трети!Ха-ха-Ха!

24

Анонимен

преди 7 години

До Кико Още 30 милиарда заеми малко зло ли е ,или да ни охраняват 60 години Турски войски,срещу Ямбол ,Хасково,Кърджали , също е малко зло .

23

Анонимен

преди 7 години

Тиквата гние, време е да я изхвърлиме в кошчето.

22

Анонимен

преди 7 години

Само Д.О.С.Т.

21

Анонимен

преди 7 години

Време е с групировката ГРАБ да бъде приключено ,както и с безумните изстъпления и лъжи на психически неуравновесеният техен водач. Безумните деиствия на групировката и неуравновесеният и вожд доведоха до безумия, като Енергиини проекти в полза на Турция,безумието да ни охраняват турски самолети ,войски ,безумието ,,саниране ,,безумието рушащи се магистрали ,безумието ,,владичество ,съжителство , безумието, ,заеми,, за 27 милиарда ,.Мястото на психически нестабилни хора не е на Дондуков .