6

Анонимен

преди 7 години

Да бъде прекратено кандидатстването на Турция за член на ЕС и да бъде изключена от НАТО. Нашите власти не могат ли да повдигнат тези въпроси пред Брюксел и пред съюзниците ни от НАТО?

5

ЕРДОГАН

преди 7 години

ТУРЦИТЕ ПОЧНАХА ДА НЕНАВИЖДАТ ЕВРОПА,ТУРЦИЯ ПОХАРЧИ НАД 20 МИЛИАРДА ЗА БЕЖАНЦИТЕ,ЕВРОПА ОБЕЩА ЕДНИ 6 МИЛИАРДА,ДОСЕГА Е ОДОБРИЛА 1,5, НО ОЩЕ НЕ ГИ Е ПРЕВЕЛА,НА ЛЪЖЛИВА И ДВУЛИЧНА КАК ДА ВЯРВАШ,И КАКЪВ ИНТЕРЕС ИМАШ ОТ ТОВА,САМО ПРОБЛЕМИ И ДВУЛИЧИЕ,НА ТУРЦИТЕ ИМ ПИСНА, НЕНАВИЖДАТ ЕС

4

Фори

преди 7 години

Всичко, което казвам аз, Фори, е правилно, по всеки въпрос. Ако ви се струва, че аз греша, то това е, защото аз знам това, което вие не знаете.

3

:)

преди 7 години

На 2-ри май Меркел ще се поклони пред Император Путин. Ще целуне пръстена на новия си Бос и той ще върже дивото псе Ердоган. Споко.

2

Боко хвали Ердо

преди 7 години

"Само желанието ни да се поддържат добри отношения ги кара (Турция - бел.ред. ) да поглеждат към бежанския поток. Той не е техен проблем. Ако си помислите ако ние сме на мястото на Турция, щяхте ли да кажете: Дайте да държим тук бежанците да не отидат в България и Гърция. Ще кажете: Какво ще получим за това? Нека се поставим на тяхно място", заяви премиерът Бойко Борисов

1

Българина

преди 7 години

Историческа грешка на англия и европа е че днес има истанбул а не константинопол. Когато това се оправи, повече проблеми с турция никой няма да има.