54

Анонимен

преди 7 години

Стрaх сред бългaрите се нaсaждa от рускaтa пропaгaндa у нaс, зaбележете кaк вкупом всички плaтени пеевски медии aтaкувaт стрaховете нa хорaтa! Стрaх от бежaнците ( които сa нищижен брой у нaс, стaх от ДОСТ, които кaзвaт истинaтa зa рускaтa aгентурa и мaфиятa, стрaх от Зaпaдa, че ни били " колониaзирaли"! Хибриднaтa войнa нa русия ще доведе нa влaст СРAХA И НОВО РОБСТВО!ОПОМНИ се нaроде, зaд портретa нa Левски се крие хидрaтa бкп...

53

Анонимен

преди 7 години

Е пък ние ако трабва да направим филм за поведението и действията на Турция към българите трябва не клип, а 10 часов филм да направим и пак ще е малко времето. Да не говорим за жертвите. От наша страна са стотоци хиляди/даже повече/, а през възродителния процес са 10-15 човека и те са повечето българи.

52

Ауу

преди 7 години

Аулл страх, това трябва да ПОЕМЕМ от новината. СТРАХ!Любимото оръжие на БСП. Виждам, че и ГЕРБ го харесват. до сега това не бе проблем. ДПС агитираше на турски, автобуси идваха до БГ. купуваха се жителства в села и общини и се купуваха избори. После се крадеше ЗВЕРСКИ. Сега ДПС трепери. ДОСТ им взима гласовете. За нас това е добре. Разделят се на малки партиики и лесно ще се управляват. Разделяй и владей. Обаче, вместо да виждаме ползите от ДОСТ и разцеплението на ДПС - някой вселява СТРАХ

51

+

преди 7 години

До xaxaxa............. АМИН(amenna)

50

Анонимен

преди 7 години

Vsichkite imami i hodji,koito idvat ot Turciq pod kriloto na Dianeta sa agenti na Mit,a te sa stotici.Tezi trimata ,koito gi izgoniha sa kapka v more to .Za nikoi ne e taina, kakvo se govori v djamiite i kakvo promivane na mozuci stava tam,samo za bulgarskite vlasti e enigma.

49

зидаровизшист

преди 7 години

До Анонимен 28 Същияш въпрос е валиден и за теб Къде са българите от 10 000 000-нна Б--я каймака -на ЗАПАД суроватката -сме тук да си джавкаме по сайтове и форуми

48

xaxaxa.............

преди 7 години

До довeчeра ако няма 300 комeнтара наи-малко Ердоган казал чe щe смeни имeната на всички българи с турско-арабски

47

Американ

преди 7 години

ЦИК даанулира изборите в Турция поради вмешателство на чуждата - и вече враждебна - държава. Мисля че ще се намери закон за това и вътрешна и външна подкрепа.

46

Анонимен

преди 7 години

кога ще им бъд отнето гражданството и с него правото да гласуват ?

45

Булгар

преди 7 години

И кое по-точно не е вярно в клипа?? Да не би сами с усмивка на лице и доброволно да са напуснали България половин милион души? Тези хора имат право и ЩЕ ГЛАСУВАТ независимо това дали ви харесва или не!!

44

:)

преди 7 години

в действията на Турция прозира паникадо сега винаги са действали подмолно, хитро и спокойноочевидно нещата не се развиват по вкуса им..а тия мечти за турски официален нека ги сънуват

43

Анонимен

преди 7 години

При Голямата екскурзия много хора останаха, тръгнаха си тези, които смятаха Турция за своя родина и не са се чувствали никога българи! Тръгнаха си с радост! Сега пък България била "собствената ни държава", "от земите ни как ни откъснаха" - абсолютна промивка на мозъци, за да се изпълнява плана на Ердоган за откъсване на територии. Какво чакат още ДАНС и Главният прокурор, та да се заемат с Местан?!

42

до Турцолюбците

преди 7 години

Вашата Турция се е отнесла много по лошо с малцинствата отколкото България. Поне според кюрдите, с които съм говорил.

41

Защо не ги забранят

преди 7 години

Уникално нахални. Всички изселници квиат колко велика е Турция и постоянно висят в България. Ама ходете си и си живейте в Турция. И ДОСТ да палят маратонките. Вън. Има ли държава или не. забранете ги за насаждане на омраза и вън.

40

Анонимен

преди 7 години

Тези ДОСТ са много много опасна партия. Всячески средства използват, изобщо не им пука за последствията. Партия създадена за да разрушава!

39

Анонимен

преди 7 години

Предизборните кампании са отвратително нещо.Гади ми се от тях.Било за ДОСТ,БСП,ГЕРБ или ,който и да е .Всеки гледа да излъже електората.

38

Анонимен

преди 7 години

Докато тия са слободясали обикновенния човек няма да се зачита место да седне някои от тях да мисли за икономика те мислят за в лудницата е добре лека по лека заради безхаберието искате да ни затриете ок после да не се ловнете за палците гледам слагат вече ама наобратно нито гледат култура манталитет възпитание е с това за европа ли сме питам сложил пияница шев е какво е това ужас хора акъл има ли в тая държава гледаите какво се слага писна ми

37

Анонимен

преди 7 години

I kakvo tolkova sa im napravili prez tozi proces? Tova e e chista propaganda.Te iskaha da hodqt sami v Turciq, nikoi ne gi e gonil.Razbira se polovinata se vurnaha, kato vidqha kolko e hubavo v Anadola.Edinstvenite jertvi sa bulgarite ot gara Bunovo, no za tqh nikoi ne govori.

36

Анонимен

преди 7 години

Всъщност дъвката е много стара и дъвчена вече 27 години от проруската формация ДПС. И когато нейните изборни резултати са застрашени цялата пета колона на Москва е мобилизирана в хибридната операция по сатанизирането на ДОСТ. Паралелно с това тече изграждането на образа на Доган като автентичен български патриот и едва ли не втория Левски а червените галъпци услужливо проправят пътя за нова "патриотична" коалиция между БСП и ДПС!

35

ognyanz

преди 7 години

До 46: Възродитeлният Процeс стана дъвка, с която се събират гласове за избори. А иначе е събитие от миналия век, което сега се използва за политически цели.