90

Анонимен

преди 7 години

Будят смях твърденията, че западните инвестиции са "виновни" за възхода на Турция. Ами то западни инвестиции има и в България. Къде е българският възход? Инвеститорът не е някой будала който се чуди къде да инвестира. Той иска да има възвръщаемост и съответно печалба, а това не става там където няма условия и народът е мързелив.

89

Анонимен

преди 7 години

До 125В европа има много скрити турци християни, единя от тях е Джон Дюндар

88

ДО ЕВЕТ

преди 7 години

Евет я кажи колко лири купуваха един долар преди 2 год. и колко сега....сега го направи и със еврото и напиши резултата....има един сайт MATAF даже има и таблица показваща срива на лирата спрямо долара и еврото .....СРИНА СЕ ЛИРАТА !!! СРИНА! Приеми го . беше 2 за евро сега е 4...това е срив 100%...стига философства! За 2 год купуваш ДВОЙНО по-малко стоки със 1000 лири...това е ФАКТ !!!

87

До Evet

преди 7 години

До 92"Европа незнам но Германия се отнася към Турците като към свои граждани"Само към тези които са приели християнството, за останалите палки и кучета, както видяхме в Холандия. Германия беше първата която подкрепи холандците над това което направиха там!Аз незнам в Германия някой турчин да е приел християнството, нещо си в голяма грешка, приели са Паразитството

86

Идва екшъна

преди 7 години

Те анадолците тепърва ще видят какво е отлив на инвестиции и изтегляне на производства и капитали, това + отлива на туристи от Германия и Европа съвсем ще ги закопае ! Строели летище само ,че кой немскоговорящ ще го ползва при създалата се ситуация а те са над 100 милиона ??? Същото е и с туризма и автомобилната им индустрия.....предстои СРИВ !!! Лирата беше 2 за евро преди 2 год. сега е 4 ........ предстои 6

85

Лафките

преди 7 години

Сега ще изместване темата ли...нещо не го раздаваше мъжката.

84

EVET

преди 7 години

До Тези са луди"Ти му говориш че лирата се сринала спрямо еврото , то ти вика ами еврото как се срина спрямо долара"По всичко ти личи че не си чувал за КОРЕЛАЦИЯ на валутните двойки!

83

Анонимен

преди 7 години

До Тези са лудиАнадолците са кухи ама не бъркат в кофите и на много места по магазините има хляб и геврек на 'висящо'.

82

Анонимен

преди 7 години

МИШО от тези 160 000, 159 000 са киоск ( малко дюкяна за цигари вестници и ....В евроатлантическа България знаеш ли кой държи ЛАФКИТЕ за цигари и вестници?И какво друго държи?

81

EVET

преди 7 години

До 106Да за ЕС ще е голям кеф ако Ердоган загуби референдума! А ако го спечели са същите ще е голям кошмар!Аз лично го подкрепям

80

Тези са луди

преди 7 години

Ти му говориш че лирата се сринала спрямо еврото , то ти вика ами еврото как се срина спрямо долара???? Абе байо анадолски ами тя лирата спрямо долара е рухнала наполовина бе щом еврото я размаза....Тея анадолци са по-кухи отколкото ги мислих. Било добро за износа, ама карате немски коли и ползвате западна техника и телефони, имате дългове в долари....то се радва ,че му поевтиняла валутата.....няма толкова облъчени....ами тази година за празните хотели защо мълчите?

79

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ БЪД0Е ГОЛЯМ КЕФ АКО ЕРДОГАН ЗАГУБИ РЕФЕРЕНДУМА.

78

До турчина

преди 7 години

И после със всичкото си лицемерие твърдиш че имало туркофобия в Европа - "турци в парламента им и т.н."

77

Анонимен

преди 7 години

киро, само дето турчина избива по 100 кюрда на ден ..ама карай...

76

Анонимен

преди 7 години

Българите да гласуват за Дпс, да спасят Доганя който се кълне във вярност на Левски, няма много политици дето му се кълнат.

75

Анонимен

преди 7 години

КАКЪВ РЕЧНИК, КАКЪВ ЕЗИК ИМА ТАЗИ ВЕСЕЛИНКА. ЕРДОГАН СКОЧИЛ.РЕЧНИКЪТ НА УЛИЦАТА.

74

Анонимен

преди 7 години

Nay golqmoto letishte koeto se stroi v momenta v Istambul s kapacitet ot 150 miliona pasajeri na godina bukvalno shtql da izmesti nay golqmoto letishe v Evropa ,letishteto v Hamburg ,letishtata i na holandcite chakali trudni vremena zatova sa v panika evropeycite

73

До анонимен

преди 7 години

МИШО от тези 160 000, 159 000 са киоск ( малко дюкяна за цигари вестници и сладки неща)или безкрай(закусвални), да не забравя и дюнерите и автобуси. Мислиш ли че няма кой да заеме таи сладка ниша, ако не сте паразитните турци?

72

край

преди 7 години

Турците в Германия дават работа само на турци. Няма германец работещ за чичо Али Реза.

71

АТАКИСТ

преди 7 години

ДПС, ела да пием по едно уиски, Доган е русофил, но не си го признаваш! Що така бе, Миме?