64

опетков

преди 7 години

Санкциите са една слаба и половинчата мярка от това, което ЕС и САЩ трябваше да приложат спрямо империалистическия агресор лилипутинова Русия. Трябваше да се конфискуват имотите и авоарите на всички руски ***-милиардери и олигарси, приближени на Путин, да се изгонят от Европа и САЩ посланици, търговски представители и всякаква друга остальная ***. Всеки руснак, опитващ се да влиза в ЕС да се изпитва на тема "Кримнаш" и да не му се дава виза при неудовлетворителен отговор.

63

Атлас

преди 7 години

Полша цивилизована..................ти ми оправи деня човече-хахахахаааааа

62

до 88 от славянин

преди 7 години

И с какво точно ''слонът'' ЕС ще размаже хапливия ''лилипут'' Русия , киро!? Слонът преди да се гътне, най-много да се продриска предсмъртно! А както се вижда, явно не икономиката и голямото БВП спасяват неспасяемите от смърт! Хиените и чакалите в една клетка рано или късно сами се изяждат едни други! Кух си, киро, като тиква на ''демократ''!

61

славянин

преди 7 години

''Stratfor: Разпадът на ЕС е неизбежен!'' 06 март 2017, 00:31Щом и аверите отвъд океана му бият дузпата на ЕС-ето, значи няма да изкласи!

60

Хм

преди 7 години

Не берете грижа за Русия-издаяни ли още някоя и друга година,после Европейският халифат ще отмени санкциите на бившия ЕС,ха-ха!Както върви ислямското нашествие, раждаемостта на вече пристигналите и смъртността на местните-10 години и работата е опечена....

59

Паметлив

преди 7 години

Преди 3(три) години бе заявено,че Русия ще фалира до броени месеци и ще клекне.Ми нещо не се получи....Първоначалният шок е преодолян и повечето проблеми са решени.Защо ли?Ами светът просто не е същият,монопол вече няма-каквото ти трябва,все от някъде ще се намери,същото важи и за пазарите.А че към 2030 нефтената индустрия на Русия щяла да закъса....Че то към тая година ще я молят да им разреши да инвестират там!Щото Китай не спи,а завладява нови бизнес-територии.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 82България на едно място да стои Русия трудно ще я настигне в близките 30 години. Русия още не се е отървала от феодализма.

57

до 71 от славянин

преди 7 години

''РБК : ЦБ РФ: Золотовалютные резервы РФ на 10 марта 2017 года - $391,4 млрд!'' Пролетта на 2015, т.е. преди 2 години са паднали до 356 милиарда! Хайде сега напъни полираното си демократично пипе и сметни падат или се качват резервите на Русия!?

56

Анонимен

преди 7 години

А бе. ЕС защо го сложиха на две скорости? България на коя скорост е?

55

маиор томчев

преди 7 години

Путин е агент на Запада,иначе няма как да си обесним това което направи.Върна Русия с десет години назад.Сега Русия продава суровини двойно по евтино,скара се с целия цивилизован свят,изхарчи голяма част от резерва,руснака обедня и взе да пие лусиони,няма достъп до технологии и финансиране.Скара украинци и руснаци,анексира един Крим,който и без това си беше руска база.Какво спечели руснака от това,нищо.

54

Анонимен

преди 7 години

В Русия живота е толкова хубав,вие какво правите в тая скапана Европа.

53

RUSSIA the best

преди 7 години

Излишно е да се коментира тази постна и противоречива статия.

52

А ти коя си!

преди 7 години

До 67Не. Но и двете са факт.

51

Анонимен

преди 7 години

Не бе, ЕС е стабилен, това са дамо временни проблеми които скоро ще бъдат преодоляни. Така ги надъхват чиновниците в Брюксел, но това което не им казват е, че има вече план Б, и тези около 100 000 лапачи в Брюксел може да останат от днес за утре без работа и без пенсии дори, защото скоро всичко ще се срути и фондове, и ЕС. Не им се вярва на някои, хе хе хе, само преди 1 година беше немислимо една от основателките на ЕС да напусне, но Брекзит е факт.

50

Анонимен

преди 7 години

Междувременно, повишиха рейтинга на руската икономика от стабилен в перспективен.

49

до 66 от славянин

преди 7 години

Колкото и да се пенявиш, Русия е велика военна сила и може да ви разпори задниците на всички атлантически ***! А кой какво и от кого откраднал е теория! Ти по-добре ни кажи кога твоите отвъдокеански ''божества'' ще се научат сами да си правят ракети и ракетни двигатели и ще спрат да летят в космоса с руски!?

48

Анонимен

преди 7 години

ЕС налага санкции на Русия, твърди че санкциите работят... докато самият ЕС се разпада аххахахахх егаси сценария. Като да режеш клона на който стоиш и да твърдиш, че дървото ще падне, не клона! Факт

47

Владо

преди 7 години

Руската икономика не може да е пьлноправна част от световната - за да си част от световната, трябва да се интегрираш с нея, което те никога не са правили; и да имаш производство различно от това на орьжия и добив на петрол. Някой да е чувал за читаво такова?

46

Анонимен

преди 7 години

Санции-манции - резултат след 3 години: Крим е Руски, ЕС се разпада, Украйна никога няма да бъде член нито на ЕС нито на НАТО. Айде пийте една студена водичка сега, наздраве.

45

юбералес

преди 7 години

Въпросните три кораба са откарани от С.Петербург в Индия,където ще бъдат доставени въпросните турбини от ''Зоря-машпроект'' гр. Миколаив. Така украинското предприятие ще заобиколи санкциите.