196

>>><<

преди 7 години

Най-последното доказателство, че държавата ни се управлява от Криминални Престъпници е Резила на Другарката Поптодорова!! Прocтитутка на мафията, нагласена за Висш Дипломат ????

195

nina

преди 7 години

Заради думите "тъпата България" -моето безгранично презрение! Както сам казахте-безотечественик. И какво е виновна родината България?-виновна е държавата. Ако не правите разлика между двете-жалко за Вас. Както и за всички отрекли се родината си!

194

Анонимен

преди 7 години

Празник на простотията, един интелектуалец им каза истината и *** се разлаяха. Пазете *** и гледайте някой, който е избягал и се е оттърсил от калта да не се върне обратно. И на изборите да си изберете най-тъпия чобанин от шайката хайдуци. Не случайно беше замислена като 16 република, благодарение на Русия много азиатски кочини се превърнаха в цивилизовани държави.

193

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Инфантил,занимавъщ...светът със себе си и налудничавите си...видения,които претворени,могат да се забележат...представете си,дори и от Космоса,

192

заглавието

преди 7 години

Заглавието, другари, драга ни редакция. Щом искате да падате на нивото на разни блицове и телеграфи - заповядайте. Пътят натам е лесен.

191

Димо Вълев

преди 7 години

Никъде в интервюто си този човек не споменава израза "тъпата България". Това е една художествена измислица от един псевдо журналист предназначена да дразни псевдо- патриоти.

190

>>><<

преди 7 години

До Един българин ?? Това че Кристо не иска да се върне в Тъпaта Държава не значи че не обича Българите!! И смятам че това, което казва е истина!! Откакто Тъпите Милиционери заграбиха управлението на България, живота в нея ужасно изтъпя и стана непоносим за интелигентните и чувствителни Българи, без които този народ е само стадо ОВЦИ!!!!!!!!!!Слугите на руските пияндурници бяха избрани сред най-жестоката и просташка криминална прослойка за която няма нация няма държава и Християнки морал!!

189

Анонимен

преди 7 години

кой знае къде щеше да свърши, някъде по лагерите, с началници отци на кандидат депутати от бсп, тука нищо не се е променило, а комунизмът уврежда хората за цел живот и поколения след него

188

некой си

преди 7 години

До АнонименМного точно казано!Думи на професионалист!

187

Един българин

преди 7 години

До: номер 211 (Явор)Извинявай много, ама си написал някакви откачени безумия. Пълни идиотизми.Не знам как да го кажа по-меко?Мога само да кажа едно нещо - случайно съм бил в САЩ.САЩ е държава от имигранти. Всички са от някъде.Било от България, било от Гърция, Русия, Германия, Италия и т.н.Е не видях никой който да не се гордее с корените си и да заявява открито че е от еди коя си държава. И те не желаят да се връщат. Но не го афишират. Само наш Кристо обаче се държи като мyлe.

186

Анонимен

преди 7 години

когато е бил на 21 си е казал това! не сега ! то и сега милиони наши сънародници си мислят така!но може и нещо в семейството да го е накарало да избяга!!

185

Анонимен

преди 7 години

Всички които ме искат да живеят да напускат! Свят широк пътища много. Плъховете (предателите)напускат кораба Капитана (истинските българи) остават! В крайна сметка това е естествен процес на пречистване от мъ.ршата

184

ognyanz

преди 7 години

Да е жив и здрав. Порастнала му е работата и вече не се чувства българин.

183

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да избере майка си и земята където се е родил.Така че трябва да си благодарен до края на дните си на жената която те е родила, твоята майка и на земята където си се родил, твоята родина.Ако не е така значи има нещо сбъркано в теб.

182

Анонимен

преди 7 години

Какъв българин е този? Смес от мароканец и гръкиня, прилича на някой вампирин. Пакетирал Райхстага!!! А Гошо Димитров направо му драсна клечката кибрит и го претапицира.

181

.

преди 7 години

Все още има много комуноиди в малката ни държавица. Още многоще теглим.

180

Анонимен

преди 7 години

Имам един голям кол и ще му поръчам да го пакетира. Така ще придобия световно известен пакетиран коол.))))))

179

Явор

преди 7 години

Брей колко лично го приехте. Човекът си го е казал преди много време, когато е трябвало да бяга. Никой не е длъжен да харесва държавата в която е роден и който твърди обратното е ограничен. Естедтвено проява на лош вкус е да плюеш по която и да е страна, но той не прави това, а просто разказва.Никой не е предал. Предателство е това, което правят политиците дни днес, а този човек просто е търсел щастие

178

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Търся да си купя...картина от Кристо.Някой ако знае от...къде,да ми се...обади в Кривунделово.

177

съгласен

преди 7 години

Човекът е прав, дано всички нацисти си останат в България и да не замърсяват САЩ и Европа с тяхното присъствие. Излагате ни в чужбина,стойте си в Бг.