310

Анонимен

преди 7 години

Някой сигурен ли е че в Шпигел пише точно това което е написала тая горе на снимката

309

Обединени Патриоти

преди 7 години

Най-после един истински балкански славянин, който ни казва истината в очите. Ние балкансите славяни всички сме един народ и всички сме завинаги длъжници на по-добрите славяни от нас - Русия. Историята на балканските славяни почва с Русия, всички успехи на балнаксните славяни произлизат от руските. Ние не сме толкова умни и велики колкото Русия, затова трябва безпрекословно да следваме Русия. Вън ЕС и НАТО от България. Гласувайте за БСП или Патриотите

308

Анонимен

преди 7 години

FACE NEWS

307

Анонимен

преди 7 години

Госпожа Журналистката дайте моля линк на немски да прочетем че не немарихме тази статия а нещо съвсем друго

306

до всички 367 тука

преди 7 години

Абе да ви питам всички тука 367 коментара , някой от вас разбира ли немски щото в Щпигел не съществува такава статия , Темата е съмсем друга , няма нищо общо с България

305

Анонимен

преди 7 години

заедно с гърците в Руската федерация... той братчед му Сириза се засили по едно време да интегрира гърците за руснаци като партизаните 45та, но след изборите пак избегаха нещо по тъча, може би следващия път, ако фрау Меркел не отпусне каиша. да ги изчакаме.

304

Анонимен

преди 7 години

До 366 Шешел действително в срещите си с избирателите в източна Сърбия е развил тази ,,програма,,снимката може и да не е от тези срещи.

303

толерантен

преди 7 години

Единственото, което може да ни спаси от хибридния геноцид, на който сме подложени.

302

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 362Точно по стратегически причини Путин и Ердо са първи дружки. Русия има нужда от изход през проливите към Средиземно море (всичките руско турски войни са за това), Русия има нужда от съюзник в Сирия където отива на провал, Турция има нужда от руските туристи и от пазар за евтините си и некачествени стоки. Освен това и двамата са диктатори и се стремят да отслабят Европа, защото не могат да се конкурират с нея и народите им виждат колко са провалени спрямо постигнатото в Европа.

301

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре.

300

FACE NEWS

преди 7 години

Sorry , ама няма такава статия в немския Щпигел , за съвсем друго нещо става въпрос , точно за Оправдателн Присъда от Хага , жалко за хората с 365 коментара тука

299

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 360,342 и тнГледам те как в много постове пишеш, че живееш в мизерия и хвалиш така наречения соц. Да те питам като живееш в такава мизерия, защо по цял ден тролиш в нета а не си намериш работа. И нещо друго да питам, всички които милеят за соца пишат че сега живеят в мизерия, явно феновете на соца просто са си мизерници. Идеологически е така, които го мързи иска соц.

298

spiegel.de

преди 7 години

Във немския Щпигел с тази снимка на сръбския националист Воислав Шишел има съвсем друга статия с друга Тема , тоест Оправдателната Присъда от Хага е заглавието , нещо е объркано тука с статията на български

297

Анонимен

преди 7 години

А бе, вие там в членката на ЕС и НАТО, вече членка на втора скорост и второ качество, защо като сте вече 10 години членове на ЕС заплатите ви са 10 пъти по-ниски от тези в ЕС а цените са същите и гъмжи от просяци и бездомници а пенсионерите в членката (на втора скорост) на ЕС и НАТО ровят с контейнерите с отпадъци за огризки от храна?

296

Анонимен

преди 7 години

"Ама вече се изморих то наистина е ужасно (както е казал Сократ) да спориш с ***.Как да разбираме това което си написал след като Турция се кара с...."Путин и Ердо първи дружки? Пиеш ли си редовно хаповете? Русия и Турция никога не са били първи дружки! Това, че са търговски партньори,както Русия и САЩ например, е едно, но стратегически никога не са били и не могат да бъдат.Я ми кажи Ердоган развалили д-ора за безусловна военна помощ със САЩ и чии бази има в Турция? На Путин или на Тръмп?

295

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

294

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Добри са заплатите в Русия... - Путин, като държавен чиновник е спестил 40 милиарда евро...

293

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Русия е проклятието на България...

292

Експерт

преди 7 години

Шешель,а ти нали знаеш какво е казал Иван Грозни на сина си, когато последният отишъл да му иска половината царство?-А тьи Г-у-й не хочешь?

291

До чистач

преди 7 години

Всъщност зависи какво работиш в Русия, защото там можеш да вземеш и 120 евро.В момента курса евро - рабла е 62,84.Така или иначе там заплатите са по-ниски от българските, а цените по-високи.Те затова и толкова много руснаци се натискат да пишат по нашите форуми за да могат да изкарат за по един чебурек с бояршник.