14

без

преди 7 години

Народът толкова е изпростял, че му се вижда нормално да отнеме нечий живот, за да му е по-комфортно. Утре дали някой от тези няма да се отърве и от вашето дете, защото му пречи? 70% от децата са на наркотици и се чудят как да те оберат, защото това е моделът който виждат от родителите си П-Р-О-С-Т-О-Т-И-ЯВ нормалните държавитова се наказва със ефективни присъди в затвора. В *** обаче, витае тежка простотия.

13

Анонимен

преди 7 години

Като от Екоравновесие не си вършат работата, така ще е.Все на някой му писва от лаещи и валящи се навсякъде безпризорни псeта и взема нещата в свои ръце.Не го одобрявам по принцип, но разбирам и тази логика.

12

Анонимен

преди 7 години

А знаете ли че мъдрите от екоравновесие, улавят определена бройка кучета, вписват ги в документацията на даден приют, започват да получават пари за тях и няколко седмици по-късно, ги пускат в планината около Ковачевци.

11

Анонимен

преди 7 години

До Гледайза безпаричие и некадърност не става дума, а за чалнатост в главата

10

Анонимен

преди 7 години

Много е опасно за децата, дано някое не пострада! Онзи ден една леличка беше събрала три котки около себе си, отиде под една тераса и им пръсна суха храна. От такива, като нея ми е писнало, ръсят храни, правят мазни петна на всякъде около блоковете. Тя си мисли, че им прави добро, но не е така! Да си ги прибере в тях, като много ги обича. за мен специално котките са по-голям и дразнещ проблем, защото безразборно се размножават и не ги ловят. Докато кучета вече има малко и маркирани!

9

Анонимен

преди 7 години

Пълна забрана на всеки без лиценз да продава кучета, а всяко куче задължително да е чипирано и ваксинирано преди продан, а купувача да се регистрирва за да се знае чее е бездомното куче. Данъчните да дебнат такива дето продават кучета из интернет и да им повдигат обвинения за укриване на доходи. Популацията от бездомни кучета ще намалле с минимум 50% без да се налага каквато и да е насилствена смърт

8

Гошо

преди 7 години

Не е само в Младост обаче!! В крайна сметка ,бройката на песовете трябва да бъде контролирана .Щом съответните институции не вършат тази работа , хората сами ще ги убиваме

7

Край

преди 7 години

Кучетата не заслужават такава мъчителна смърт. Виновни са извратените кучелюби и държавата която им служи. Кучетата трябва да се прибират в кучкарник и след месец ако не са потърсени да се приспиват хуманно.

6

Анонимен

преди 7 години

До 17Няма нужда да правя каквото и да е. Има си органи за тази работа.

5

Анонимен

преди 7 години

Точно си мислех тези дни, че екоравновесие са почнали да вършат работа и бях доволен след месеци подаване на сигнали ,но явно народа трябва сам да се справя, а N 1 да има късмета да е кучкар с куче без каишка и да е в парк забранен за кучета ( като този в младост2) и в който си разхождам децата ,тогава да видим кой в каква крачка ще е хванат

4

Анонимен

преди 7 години

До 9ще си държиш кучето на повод, когато не е на специални места за кучета и ще си го възпиташ да не яде всичко което намери. Това че ти си некадърен стопанин си е твой личен проблем

3

До номер 5

преди 7 години

Благодаря колега, почвам ги в центъра че тука е като зоопарк

2

Анонимен

преди 7 години

До 1а ако едно от тези кучета хване детето ти? Не ми харесва тровенето на кучета, но след като държавата е напълно абдикирала от финциите си, хората вземат самоинициатива. В момента в продавалника се продават над 1000 малки кучета. Половината от тях няма да се окажат "чистокръвни" и ще свършат на улицата. Защо държавата седи безучатно и позволява всеки втори да търгува с кучета?

1

Анонимен

преди 7 години

Като ги извеждате на разходка, намордници слагате ли им? Колко регистрирани домашни любимци са дали "фира"? А за уличните кучета - няма кой да се грижи да не ядат каквото им попадне. Или на далаверите с животинските приюти им секва кранчето?