7

До Кайзер Созе

преди 7 години

Розови масли?Или шкембе-чорба?Или пък дисковете на ДесиСлава!

6

Кайзер Созе

преди 7 години

Ще се опит да обвържат долара с друга стратегическа суровина . Въпросът е коя ще бъде ?

5

Анонимен

преди 7 години

Статия захарче за каскетите, след като разбраха, че ЕС е принудил Газпром да махне газовата каишка на България.

4

Анонимен

преди 7 години

До ТРЪМП НАРЕДИти кво мислиш, че да дупчиш дупки нема разходи ли, точно обратното е - по-големи са. Другото е точно така, фащ печатат $ и никой не знае колко точно са. Докато има кой да ги търси - ще имат цена, инак са обикновена памучна хартия. Всяко нещо има край ... ще дойде този и на фащ.

3

Анонимен

преди 7 години

До Shopp"защото САЩ са непоклатими и произвеждат всичко важно на тоя свят"Не произвеждат абсолютно нищо освен войни и измами, и са затънали в неизплатим дълг. Валутата им е средство за финансов тероризъм.

2

ТРЪМП НАРЕДИ

преди 7 години

ширико използване на шистовите нови технологиии, разпечатване на кладнците в Тексас и Мексиканския залив го дават целия на концесия. Резултат се очаква от вносител на нефт САЩ да стана номер 1 в света по добив на нефт и да е срути ОПЕК и СА. Край с шейховете. След като изядат резервите 1000 млрд дол. ще пасат пак камили

1

Shopp

преди 7 години

Ако не е долара, ще е друга валута със същия статут. Същото е и ако саудитите решат да продават петрол срещу злато. Доларът е универсална валута, защото САЩ са непоклатими и произвеждат всичко важно на тоя свят.