63

Анонимен

преди 7 години

Когато лъвът е повален всички чакали му се нахвърлят!Мъже има в България във форумите,но губим без битки и войни- население,имидж,а скоро може и територия,недай Боже!Вижте ни обрулената държава,дето и се нахвърлят лакоми уста отвсякъде!Вижте колко *** дето живеят на наш гръб!Вижте колко змии,дето се наричат "български турци" имаме в пазвата си!Вижте колко нац.предатели се навъдиха и допуснаха това унищожение!Вижте колко сме жалки,че седим ,гледаме ....и чакаме нелепия край на държавата!

62

Анонимен

преди 7 години

Божидаре, защо непрекъснато насаждаш омраза срещу Македония.Това не води до нищо добро.

61

Анонимен

преди 7 години

Обаче пък не може да им се отрече на македонците, че имат готино знаме.

60

Нико

преди 7 години

То няма македонци там .... само албанци :>>>

59

Анонимен

преди 7 години

Македонци, наследници на първия човек наречен Македон, от когото е тръгнал света??? Оставете ги, те от простотия ще бъдат погълнати и претопени от муслитата албанци. През цялото време водят война срещу нас а албенеца прави деца и завзема. Ще се сетят за нас когато Резньовците съвсем ги превземат.

58

Анонимен

преди 7 години

Stiga s tazi Makedoniq! Nikoi normalen I suvremenen chovek ne go interesuva kakvo stava tam. Qsno e,che shte q delqt, no nie nqmame rabota tam. Da si gledame nashata cherga!

57

ФИЛИПОВСКИ

преди 7 години

Такива като този кара македонския етнос в България, населяващ основно Югозапада да се отчуждава от страната, както вече стана с другите етноси. Честито, Божидар Димитров,твоите ксенофобски и нацистки призиви вливат още един етнос в редиците на ДОСТ и ДПС.

56

ПП Атакларъ

преди 7 години

Не мога да разбера какъв е този македонски комплекс. На кой му пука за тази бъдеща албанска територия.

55

Анонимен

преди 7 години

Не можем да я ликвидираме, можем да я ограничим, заяви проф. Димитров.Всичко може, защото корупцията е ... В ГЛАВАТА!

54

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Вече не бива да се казва Как ще ги стигнем хамериканците, а Как ще ги стигнем албанците. Следващото ниво е Как ще ги стигнем тия от Папуа Нова Гвинея и Нова Каледония!

53

Анонимен

преди 7 години

Българите продължават да са най-бедните в Европа, дори и след влизането в ЕС.Единственото, което им остава е да се хвалят с историята си, защото друго нямат - навсякъде беднотия, немотия, фалш, лъжи и корупция.Историята им остана единствената утеха и да се присмиват на Македония.Отворете обаче статистика да видите, че дори в една окаяна държавица като Македония, средната пенсия и средната заплата са доста по-високи от тези в европейска България.

52

Патриот

преди 7 години

В територията Македония живеят само Българи и известно число шиптати и никакви други

51

БГ

преди 7 години

Аз македонците не ги искам

50

Анонимен

преди 7 години

до 53 Имали сме комплекс от Македония? Муахаахххах...ти правиш ли разлика между комплекс и отвращение, бе ?

49

Анонимен

преди 7 години

Имаме толкова критични вътрешни проблеми, пркаженият ни народ е заплашен от изчезване,този *** пак отчита дейност като ни занимава с македонските сляндури.

48

Анонимен

преди 7 години

Българите ги тресе много як комплекс. Тъй като целият свят им се присмива, те да избият комплекса си, седнали да се присмиват на Македония.Защото само тя е по-малка и незначителна от тях. Дори една Албания дръпна яко и вече е доста по-напред от България.А едно време се разказваха вицове за албанските реотани.

47

Анонимен

преди 7 години

Миленко, на ли си отворен....що каниш Божо, а не каниш Динко? Що те спасиха от него македонските митничари, а?

46

Анонимен

преди 7 години

Живея в Германия имам приятели македонци,всички с български документи и се водят българи.Навсякъде казват,че са българи.

45

До 33- ти

преди 7 години

Чети история ,лаиче в тази област въобще повече не пиши нищо

44

Анонимен

преди 7 години

На Миленко казах да остава в албанската част, ако я разделят, защото тук го чакат момчетата от 68-*** бригада.Муахахахах...Голям!