94

Анонимен

преди 7 години

Тук е пълно с Руски ***..С вулгарен речник и интелект на едноклетъчно.Преди 2007 ,като не бяхме в ЕС все едно цъфтяхме...при Жан Виденов-Спомнете си и преди 1990 -ако си роден на село и искаш да живееш в град,как ...не може..Нямаш жителство .Там на село в ТКЗС-то./крепостен селянин/А как се взимаше преди 1990 Софииско жителство../Крепостни/

93

Анонимен

преди 7 години

До Димитров ЕС е Възможност,за свободно предвижване и работа.Тоест ако не си доволен от заплащането си на място Х можеш да си намериш работа на място ,,А,,и за същата работа да получаваш по добро заплащане.Примери-колко Българи ,,шофьори-тираджии,,отидоха да бачкат в Испания,Гърция,Германия,Италия.Няма как тираджия в Бг,да стане управител на Банка в Испания,....ЕС е Възножност,но дали ще се'възползваш е лично решение

92

nina

преди 7 години

Хайде, бе! Наистина ни мислите за толкова наивни /и прости/, че да ви повярваме.

91

Анонимен

преди 7 години

Европа е на ЗАДНА скорост!

90

Анонимен

преди 7 години

До 181 Канада може и да е слаба икономика спрямо ЕС,но се съмнявам да е по-слаба икономика от по-вечето държави в ЕС.

89

Анонимен

преди 7 години

Пaтриитите и БСП ще се обединят и ГЕРБ ще го духa!

88

ичергубоила

преди 7 години

Поздравявам Г-н Юнкер,баба Меркел и всички масони с песента на Георги Върбанов ,,На сън се стряскат "от векове още от цар Иваница ние българите знаем какви подли и крадливи твари са латинците!

87

Анонимен

преди 7 години

До До ЮнкерЗа разлика от БКП/БСП, ГЕРБ не са се вкопчили във властта на всяка цена!

86

Професор

преди 7 години

След изборите Герб ще се върнат на власт и отново ще бъдем част от Европа.

85

Анонимен

преди 7 години

В същото време Радев изтъкна, че паневропейски проекти като търговското спорумение с Канада СЕТА са създадени в полза на силните икономики и ще навредят на слабите.++++Аман от празни приказки !Канада е слабата икономика спрямо ЕС !

84

Анонимен

преди 7 години

Италия в ядрото на ЕС е като Столипиново в центъра на Виена. Баш циг-аните. и мафиотите сред т.нар. Големи в Евросъюза, те на каква скорост са?? Във всеки случай не са Експрес, а катун.

83

До Юнкер

преди 7 години

Ами че твоя човек - Боко Тиквата сам предизвиква тези избори, два пъти бяга вече!И сега се е заканил - избори до дупка, докато резултата устрои Герб!

82

Един

преди 7 години

Абе я да ги зае"бем тези ЕС-юзи! Я към Русия- хем абсилютна сигурност, хем яки пазари , як туризъм ( само от туризъм от руснаците можем да живеем), хем евтин газ, хем ще ни помагат във всичко безвъзмездно....и още и още....Айде , да ви пикам на ЕС

81

Отиващ на работа

преди 7 години

Ахаааааа , демек качете пак Боко и не сваляйте повече!!Демек ни наказват ако свалим техните хора!!

80

Анонимен

преди 7 години

Разпадна ли се вече, бре, другари? Чакам на гарата съветските войски с цветя. Трета година вече. Цветята увяхнаха, трябва да ги препикавам отвреме-навреме, но не им казвайте.

79

Анонимен

преди 7 години

И ся кво? Освен ние от втората скорост на инат да поканим тополите и искандерите на господин Путин, че да си спомнят добрите стари времена когато руските танкове определяха на коя скорост да се движи половината Германия.

78

55

преди 7 години

Защо не мога да прочета тук нито един свестен коментар!?Все другите ни били виновни-римляни,византийци,турци,руснаци,германци,американци,роми,инвалиди,мигранти...Нещо от рода на "Кой ми *** в гащите?"Нашата икономика я разбиха "нашите"момчета,никой не ни е канил на Запад-сами се натискахме.След като видяха,че от нас партньори не става избраха мек вариант на развод-ние се отделяме и ще се явите отново на изпит,но тази път-когато ни достигнете.Откъснем ли се от западната икономика-при Белчо

77

Джедай Мастър

преди 7 години

Юнкер не е Европа, а политик-демагог и то доста посредствен. Общо-взето е на нивото на нашата Кунева - глупо'ват бюрократ, издигнал се, след като наистина умелите си заминаха, който плещи само алабализми с авторитет (за пред простите хора, за които словобудството е белег за интелект - уви нещо като 99, 9999 % от човешкия род.)

76

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Закриха ни предприятията, съсипаха ни държавата умишлено, за да ни натикат в този Европейски съюз, а сега искат да ни третират и като хора втора ръка.Мястото на България не е в ЕС.В този тираничен и недемократичен съюз, ние винаги ще сме в ролята на булката ...Факт !

75

ХХ

преди 7 години

Много мило, ама да видим докога ще ви търпим.