201

Анонимен

преди 7 години

Може да сме в задния двор на Европа,но е много по добре отколкото да сме в задния двор на света.

200

sistem error БСП

преди 7 години

Комунистите винаги приоритетно са обслужвали руските интереси, след това личните си интереси, а бълтарските интереси се решавата ако случайно съвпаднат с руските!

199

Анонимен

преди 7 години

Според мен г-жа Нинова е длъжна да покаже каква стипендия е получил нейния син и дали това покрива всички такси за следването в САЩ. Всяка майка може да каже че има най-умния и гениален син и в елитните университети ще се избият за него. Трябват обаче факти и цифри, защото много хора учат в Европа и щатите и нещата са публични. Ако г-жа Нинова плаща таксата и разноските за живот на сина си трябва да обясни откъде има толкова пари.

198

ГЛУПАКА

преди 7 години

До Анонимен Защото в Русия са най-престижните учебни заведения в света! Там е най-големия университет на водко поклонниците с милиони последователи. Там е най-големия университет на анонимните трезвеници.Там е най-голямата и велика демокрация в света още от времето на Петър Първи. Другото са злонамерени писания на свободния свят. Да са живи и здрави дечицата дето учат в отровния Капиталистически свят! ХА, ХА, Хааааааааааааааааааааааа! *** !

197

Анонимен

преди 7 години

Защо корнелия нинова говори лошо за ЕС? Какво ни предлага? Излизане от ЕС? Сближаване с режима на путин или ердоган?

196

до 247

преди 7 години

Не иронизирай, защото не си запознат как се учи в чужбина. Аз не се изказвам за неща, които не са ми познати. Предлагам и на другите това.Тук пишат хора, които разбират от всичко, а е очевидно, че не е така. Имате интернет, имате достъп до информация за всички университети и условията за следване в тях. Нищо не е недостъпно. Първо се информира човек, тогава коментира.Най-добрите получават предложения.Повтарям - казвам го от опит.

195

Анонимен

преди 7 години

Сина на Нинова е спечелил стипендия, обаче образованието му не е безплатно. Защо шефката на цоцилистите пак ни будалка

194

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............Не мразете умните и способните! Не политизирайте таланта и свободата на избора! А талантливите ги избират, предпочитат и ги развиват...........Никой не ги мрази, бе червен каскте. Марзим комунистите лъжци, които едно говорят а друго правят и гледат само да крадат!

193

Анонимен

преди 7 години

Прекия ефект на загубите от саткциите срещу Русия за България е не повече от 20 милиона ЛЕВА! Милиардите, за които Нинова говори са поредната и лъжа!

192

Анонимен

преди 7 години

Губили сме милиарди от санкциите срещу Русия.А преди две години като нямаше санкции къде бяха тия милиарди?

191

Уффф

преди 7 години

Ще направиш кабинет, Корне, ама насън.Освен ако своевременно не се преориентираш към някоя друга партия. Ти това го можеш, имаш опит!

190

до 251

преди 7 години

Питай Бойко Борисов, той има повече и знае повече.

189

Анонимен

преди 7 години

ГЕРП са в паника

188

До 249

преди 7 години

Квичишти и опашката ти ще се навие като на сур нерез, когато те нахрантутят с ГМО.

187

Некъв кестен

преди 7 години

До АнонименАми всъщност в западните университети има условия за стипендии и заеми. Имам приятели в ОК и САЩ, едните със студентски заеми, отпуснати при супер условия, а другите кандидатстваха и спечелиха стипендии, от които се издържат. Това е пример, как при скъпото образование получаваш нещо. Плащаме си по 300 лева на семестър - няма нищо. Плащаш хиляди - получаваш качество. Просто е.

186

Анонимен

преди 7 години

Корнелия колко взима - като депутат и предцедател на БСП - 60 000 лв годишно, а явно харчи 250 000 лв годишно. Откъде взима останалите, другарю Решетников?

185

Анонимен

преди 7 години

Наскоро българин получи Оскар за технически постижения в анимация в Холивуд. Със своя съдружник. На кого е син? Той ще бъде принуден да се махне от тук от завистта на онези, които смятат, че всичко им се полага, ще го отровят тук. Не мразете умните и способните! Не политизирайте таланта и свободата на избора! А талантливите ги избират, предпочитат и ги развиват. Японците казват, че ако един пирон стърчи, веднага да се забие! На запад - който стърчи, му се дава възможност.

184

Анонимен

преди 7 години

На цялата пасмина, дето *** като Нинова за сваляне на санкциите срещу Русия дечицата им учат на Запад. А *** така, защото Дядя Вова дава парички за свалянето на санкциите а на *** не и пука за принципи, важното е келепир да пада!

183

независим

преди 7 години

Хванах една лъжа:Нинова: Губим милиарди от санкциите с/у РусияБорисов: Гибим стотици милиони от санкциите с/у РусияКой лъже?

182

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен----------------Всеки може да учи в чужбина, стига да иска.-------------------Откъде ги има 70 000 долара на година? Синът и на колети ли кара, защото там има ГМО и капиталистите тровят хората с него? Защо го е изпратила там а не в Русия , където има само екологично чиста храна. Това означава ли, че ГМО-то , с което ни плаши не е чак толкова лошо?