203

Бай Хой

преди 7 години

Обещанията са си обещания. Все хубави. Ще ги видим Корнелче. Това че сте с ДПС и други производни е тъпо. И че се делите като амеби. Направете нещо добро и за нас, не само за банковите си сметки. Ще заприличате на Боко ако пълните само собствените си джобове. И съответно на следващите избори резултата ще е ясен и без Галъп.

202

Гнус ме е от този

преди 7 години

Въобще не го е страх!НО като се качи на Кугара и се понаака!Излъга(както винаги) че не летели през зимата...ахахахахахахахахахха!Голямо прасе,заешко сърце,кокоши мозък!

201

Американ

преди 7 години

Бойко си изпя песента, как па още не го разбира това!?И дебат с него не става - когато го притиснат почва една словестна салата, или диapия, ако предпочитате..

200

анонимен

преди 7 години

Борисов като само толкова добри министрите защо не си изкара мандата още 2години а подаде оставка и сега трябва българите да плащаме милиони за избори заради неговите капризи.Повечето от министите му бяха слаби подаде оставка за да може да ги смени с по кадърни и какво излиза пак същте некадърници защо тогава подаде оставка .

199

Професор

преди 7 години

Мачкай Бойко комунистите! Още един мандат за ГЕРБ!

198

Анонимен

преди 7 години

Ей, от девет кладенеца вода ще донесе, но на дебат няма да отиде :)И това не е просто инат, това е страх защото без да му шептят в угото, две думи на кръст няма да обели.Аз даже знам какво ще каже - ПОСТРОИХ МАГИСТРАЛИ!, САНИРАМ ПАНЕЛКИ!, а Орешарски за една година съсипа България.Толкова е елементарен (да не кажа друго)...Не че алтернативата ни е по-добра...но съм съгласен всеки да е, стига да е по-малкото зло от герберастите. Такова крадене на милиярди България не помни!!!!

197

Анонимен

преди 7 години

До пенсионеркати пък! откъде изпълзя?!

196

анонимен

преди 7 години

Борисов,Борисов знаем,че си много смел,знаем ,всичко знаем.Нали вече повече от 10 години ти гледаме сеирите-всяка вечер и сутрин по телевизите.Ти някога гледал ли си се -и много ми е интересно ако си се гледал какво си видял.Мене винаги когато съм те гледал ме е било срам.

195

Анонимен

преди 7 години

До Само олигофрениВидя се "умните" като теб за 27 (+45) години не намерихте един читав човек, българин, да поведе страната напред и нагоре. Oлигoфpeнитe ви измиват очите, на вас трижди oлигoфpeнитe.

194

1

преди 7 години

БОРИСОВ ГО Е СТРАХ ОТ ДЕБАТ С НИНОВА.

193

до 202

преди 7 години

Седнал да се кахъри за Русия.Ти да видиш,нямала бъдеще.Е нали ние имаме бъдеще със слънцето -мафиот Борисов.Спи спокойно и недей да сънуваш кошмари относно бъдещето на Русия -просто не си и в капацитета.С България или без България ,Русия си е Русия -била е и ще бъде-по добре започни да се кахъриш за нас,че изчезваме геройски.И то с помоща на новите ти приятели -евроатлантиците.

192

Анонимен

преди 7 години

Управлението на герб докара усещането за тотална липса на държавност навсякъде, във всичко. Нямам търпение да си тръгнат.

191

никакъв дебат

преди 7 години

Бокича да си обира тиквите и да се маха. С нетърпение чакам 26 март вечерта да му видя мазната физиономия разплакана.

190

Ми добре

преди 7 години

Нинова яхна кон сред народа,а Борисов се крие като плъх зад частни бодигардове и НСО-на кого да вярваме!?

189

kiko

преди 7 години

Борисов, след всяка публична изява на Президента Радев бледнееш и се смаляваш. След месец два твоите хора ще те жертват курбан и ще си останеш сам със заграбените пари, като псе ще виеш някой да те погледне.

188

БАБА БУНА

преди 7 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЦЕНИ ЗАЩО СПИРАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК,БЕЛЕНЕ,АЛЕКСАНДРОПОЛИС,ГАЗ,ТОК,НЕФТ,НАЙ ПАЗАРНИТЕ СУРОВИНИ В СВЕТА,ЗА КОИТО СЕ ВОДЯТ ВОЙНИ ББ ГИ СПРЯ,ПРОПУСНАТИ МИЛИАРДИ,А ХАРЧИ ЗА САНИРАНЕ,МАЛКО МАГИСТРАЛКИ,ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ,КТБ БАНКАТА,ТЕГЛЕНЕ НА 25 МЛД КРЕДИТИ,ЕДИН ОТ ПЪРВИ КУРС ПРАВО,ЩЕ КАЖЕ КОЕ ПРЕСТЪЛЕНИЕ И КОЕ НЕ,КОЕ ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ С ГОДИНИ НАПРЕД,НО ТОЙ ИМА ПАРИ,КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА НАРОДА,ПАТРИОТ Е ДУША ДАВА,НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ,А ДУШАТА НА НАРОДА.ДОКАТО СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ Е.

187

реалноста

преди 7 години

Путин е жалък му,хлю а русия ко4ина се тази колко троски хвалби ще кажат

186

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеще

185

пенсионерка

преди 7 години

Аз знам едно :Некадърен ли си ,крадеш ли ,лъжеш ли по-вече не трябва да се гласува за теб. Вълк козината си мени ,но не и нрава. Затова вън от политиката на крадците. Българите трябва да се научим да ги наказваме и това да им е като обица на ухото. Щом веднъж си влязъл в политиката и работиш само за себе си-Вън. Да знаят следващите.....27 г. стигат !

184

Анонимен

преди 7 години

Тиквата е най-долният и подъл национален предател за цялата ни почти 1400 годишна история !