13

ГАДОРЯН

преди 7 години

Албанюгите не си поплюват! Отхапаха от Сърбия, сега на ред е Македония. Да видим кога ще заръфат и нас. Така е щото НАТО беше и е зад гърба им.

12

ОнЧе

преди 7 години

Пита се в задачата дали светът може без албанци, муджахидини и талибани?!

11

От Мдаа

преди 7 години

До КомаровАко визираш мен, Гърция не се е отказала и от другите 50% ;)

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи луд ли си бре.100% на България

9

Анонимен

преди 7 години

Етническото прочистване(както и оплевяването) е необходимост, а не своеволие или приумица на полудял човек!

8

Хахахах

преди 7 години

До Един българинАма как да полагат изпит албанците по нещо което не съществува? Няма такова нещо като "македонски език". А естонския опит е толкова грешен, че вместо да се опитат да накарат рускоезичните да се влеят в обществото ги капсуловаха и тласнаха към Русия, за това сега се молят на НАТО за защита, че треперят от кримския сценарий!

7

Ханко

преди 7 години

Не , не ни трябват , дядовците ни "напълниха дупките в Македония" , както пише Людмил Стоянов на времето и за какво ..сега да ни плюят , загубихме Тракия и Беломорието пак , заради тях , щото всеки втори офицер от Генщаба е бил родом оттам и е искал да се появи на бял кон в родния си град , като освободител ..и за какво - сега да ни плюят ...халал да им са на албанците и докато ги.... макетата да им разправят легенди за Александър и коня му...

6

Циник до 4

преди 7 години

Няма македонски език! Има български диалект!

5

Комаров

преди 7 години

За каква Гърция говориш, още през 1912 г. Гърция получи 50% от Македония.

4

Циник

преди 7 години

Макетата - да питат по-добре къде продават фе*сове, и молитвени броеници!Иначе - ако ни се "падне" парче от тази измислена държава , барабар с котило албанци ...по добре ще е - да се откажем - имаме си вече достатъчно джамии, и дупещи се на аллаха!

3

Мдаа

преди 7 години

Става доста интересно отново на блаканите, до 5-10 години македония ще изчезне като държава от картата на Европа, въпроса е как ще се дели. Исторически погледнато в момента там живеят албанци, сърби и българи и на този принцип е редно да се раздели, но едва ли гърция ще стои със скръстени ръце, а както знаем коалцията сърбия-гърция против България е ясна. От тук следва извода, че единственият евентуален съюзник ще бъде Албания и Косово. България спешно трябва да започне да купува оръжие!

2

factotum

преди 7 години

То се очакваше да се стигне до там скоро да нямат държава, който си отрича съдбата и е погубил сума ти събратя в полза на една лъжа, рано или късно си получава заслуженото!

1

Анонимен

преди 7 години

хаха нека им е!докато са правеха на небългари, се оказа че са неалбанцисърбите ги подготвиха, скараха ги с българите, и накрая албанците ще ги приберат наготово. От тук натам разцепване и подялба между Албания, Гърция и България.