73

Анонимен

преди 7 години

До г-н Борисов 75Да, имаше подкрепа.....Сега на неговите номера вече и неговите хора не се връзват! А защо ли? Защото знаят, че всичките му приказки са ЛИЦЕМЕРИЕ!!!

72

Анонимен

преди 7 години

Г-жа "Лъжа 37%". Ама да не си помислите, че само 37% лъже?! Не бреееее, лъже на 100%!! 37% са и акциите в "Техноимпекс" прилапани чрез РМД.

71

Западноевропеец

преди 7 години

Може и да го плюете ама си е прав човекът! Когато си избрахте гумен гадев той назначи герджика за премиер, а уж не бил политически зависим!

70

Анонимен

преди 7 години

"СоциализЪмЪ е едно недоносче. "

69

Анонимен

преди 7 години

"По добре е танковете да дойдат"

68

varg

преди 7 години

бойка окраде държавата,а сега си прави маитапи.

67

г-н Борисов

преди 7 години

ако си мислите ,че като доведете Лиляна ,Деси и Горанов на дебат ще спечелите - жестоко се лъжете !не зная кой ви съветва , но е грешка - Идете сам ,хората винаги са гласували за Вас и все още имате симпатизанти.

66

Оля

преди 7 години

До СтанилЩе се вземат младите. Пардон - дъртите крадлета. Ще се вземат със сигурност, *** то и не са се разделяли освен за пред очите на слепите.

65

BGN

преди 7 години

Не си спомням на дебатите в Щатите да са присъствали ЕКСПЕРТИ............

64

Станил

преди 7 години

Не сте гаджета,ама след изборите да не вземете да се ожените!

63

Гербер

преди 7 години

До от герберите. Какво значи безмозъЩни, бе плосък ***. Ха-ха-ха, такъв кух червен кратун, който не знае български ли ще ми дава на мен оценка. Айде, мерси.

62

Анонимен

преди 7 години

Имайте предвид че БСП са майстори на пропагандата, това са учили в АОНСУ , контрол над масите, плащат богато на *** за да ви мътят главите, целта им е една единствена, а именно взимането на властта. След това всички знаем какво се случва, катастрофа и грабеж на всички нива в държавата, ако ви е останал поне малко разум не гласувайте за тях

61

Анонимен

преди 7 години

Горкия Бойко! Чуди се какво да измисли, само и само цяла България, за пореден път, да не му види умствения багаж. Чак да го съжалиш. По страхлив политик, не премиер, май не се е виждал през последните десетилетия. Чака ,горкия, да пробута как да е изборите, да се намърда пак във власта и пей сърце. Мята се на жипката, обикаля магистралите, кое лентички, кое мачлета, малко тенис, до Брюксел и назад, плюене по опонентите, и така няколко месеца, най много година. Е все е кяр.

60

Анонимен

преди 7 години

Съмнявам се,че ако БСП победи,нещата ще се оправят бързо или чувствително,та поради тази причина не съм и кой знае,какъв фен,но с най-голямо удоволствие,ще изгледам дебата мужду Нинова и Борисов-предполагам,че шоуто и циркът си заслужават изгубеното време!

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"До 6 г. 16та република на СССР , възстановяване на СИВ и ограждане с бодлива тел. Никой да не излиза от комунистическия рай"-вече колония на САЩ-в момента се ограждаме с бодлива тел-никой да не излиза от ЕСНяма нищо по тъпо от гербераст-***

58

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни платени герберски крадливи *** освен това сме много прости ограничени човешки създания със обратна резба също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме

57

Анонимен

преди 7 години

Гледаш Бай *** и четеш какво и как пишат последователите му. Смееш се с глас, простичък вожд, елементарни фенове. Добре де, харесвате си го, ваша работа. И защо не погледнете в 7те минали години от управлението на Бай ***? Кое се подобри, спря ли мигрсцията, отвориха ли се работни места, образованието стана ли по-качествени, а здравеопазването? Хората да освирепели от грабежите и бедността, от корупцията която прояде държавата. Кого арестува Вожда за минали кражби, за разграбеното и изнесеното?

56

БайХ

преди 7 години

Боко Тиквоко-Страхливеца

55

Анонимен

преди 7 години

На червените *** им свърши работното време, явно пари за извънреден труд няма.

54

анонимен

преди 7 години

От такъв дебат се интересуват *** джурналисти и други нагаждачи. На хората не им пука, кой, как и какво лъже. Хората са затрупани и притиснати от ниски доходи и високи сметки и не вярват. Аз също не вярвам на нито един политик. За мен политик е синоним на лъжец.