28

Анонимен

преди 7 години

Британците ме дразнят вече! Напълниха се с мюсли и черни а българи и румънци се превъщаме в изкупителна жертва. Това е много подла нация, винаги са били против нас. А относно визите, който е искал да отиде там, дори когато имаше визи намираше начин. Както и аз през 2002. Единствено ще навредят на онзи които отиват с цел бизнес, туризъм и шопинг. Чистачи, строители и берачи на ягоди ще намерят начин!

27

хахаа

преди 7 години

днес, само 50 коментара имате, а вижте в дира кво става! КАзвах ви аз, че стая цензура ще останете без посетители ама...

26

saki

преди 7 години

Само ние им се палим и връзваме на тия от острова. Германците ,французите, холандците,белгийците,испанците,швейцарците, италианците.....въобще не се интересуват от Англия и не им говорят английския език.

25

КК

преди 7 години

Да ви са честити *** ценности , по които лигавият "елит " от жълтите плочки постоянно хленчи. А България на втора скорост ! Управляват ни абсолютни продажници !

24

Анонимен

преди 7 години

Никой не ще радевчета.

23

Анонимен

преди 7 години

Умни са британците.

22

Анонимен

преди 7 години

описаните "страхове" за прилив на българи и румънци в Албиона е много вероятно да са плод на пропаганда на някои наши среди, които в стил агенция ЕЖК се стремят да разпространяват негативни настроения у нас.От друга страна голяма част от заселилите се ЮК са от страни на Британската общност, която, ако се разгледа картата на света, заема кажи-речи половината земно кълбо. Те са си техни. Няма място за чудене.

21

хммм

преди 7 години

ахаха кой ще идва в дивата ви Индия бе пеpверзни англета, най-много да ни гръмнат терористи или да бъдеш изнасилен ако си жена от някой правоверен. Горките луди.

20

скоро

преди 7 години

Британската империя вече я няма скоро този остров който никога не е бил Европейски ще потъне в ислямизация,затова англичаните бягат от там.

19

1

преди 7 години

Овца, те по-скоро да се страхуват като си отидат, че ще им спре брекзитската икономика!

18

Вече ходих у Лондон

преди 7 години

Не мога да разбера защо при всичките пакита, черни и друга ***, проблемът на тази леличка са българите и румънците....

17

Циник до Пуц

преди 7 години

Моля??? Нещо си се объркал - поляците отнесоха въпроса за дискриминацията до Брюксел - третираха ги, като ро*би

16

Анонимен

преди 7 години

Щото па сме се залетели! Я там си дръжте пакитата, ние с румънците ще ходим там, където ни искат.

15

Good Save the Queen

преди 7 години

Който мисли да идва в Англия има 2 седмици. После ще е "късно е либе за китка "

14

Анонимен

преди 7 години

По добре ли е да дойдат афганистанци и сирийци...Да се махат от Е.С. те никога не са били 100 процента в него.

13

Пуц

преди 7 години

Популистите в Англия използват именно български и румънски имигранти за плашило на тяхната рая защото точно тези 2 държави са слаби икономически и политически и знаят, че ще им се размине щото си трайкаме. Ето защо няма (толкова) нападки към полски, унгарски, чешки имигранти там - тези държави няма да допуснат да се унижават гражданите им така, за разлика от бг и ру.

12

Davigo

преди 7 години

Na bakata meiy i tryabvat afrikanski vnuceta ograbiha afrika i sega tryabva daim pomognat

11

Анонимен

преди 7 години

Dane se plasat ot Bulgari i rumanci, dase plasat arabite i afrikancite.Vsqka treta anglicanka se e...be sus afrikanec...

10

Тигъра

преди 7 години

Това е оригиналната статия и там няма нищо за Българи и Румънци.Днес Бг пак се пускат в свободни съчинения.dailym.ai/2mAEfGI

9

Анонимен

преди 7 години

Малии?! :-) :-) И са ко ке праят,насте юпита?! :-) :-) Толкова прехвалени!!