191

ейц

преди 7 години

"Как и бате нещо,а?Ела се вие, превивааааааа."Аман.Писна ми!От всичките ми писна!Да минава 26 март,че да почва след изборния цирк.

190

Стойчо

преди 7 години

С огромен интерес се запознах с политическата и служебната кариера на другарката Корнелия Петрова Нинова. Какво да коментирам...Измамница, поставила личния се интерес над всичко. Можеш да лъжеш един човек дълго време, да лъжеш много хора за кратко време, но да лъжеш народа / макар и български/ дълго време, това е невъзможно!!!

189

Bad Company

преди 7 години

До няма такава наглостДр. Кирчо Добрев го задържаха на времето/по грешка/ с едни 800 000 $ в куфарче на Калотина. Паричките бяха от сиина на Милошевич за контрабанда на цигари. "Случая" потъна като подводница Курск. Ни ума- ни дума. И ся...........Кирцата ша бори мафиата!! Ххааааааааааааааааааааааааааааааахахахахахахахахааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

188

Анонимен

преди 7 години

НИНОВА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

187

няма такава наглост

преди 7 години

Как Нинова и БСП, който сложиха Пеевски за шеф на ДАНС, същите хора,които гласуваха за него, сега ще "свършват" с модела "КОЙ". Нинова младата приватизаторка и Кирчо Добрев, един от най-близките до мафията и Пеевски ще борят модела КОЙ - ха-ха-ха-ха. Няма такава наглост.

186

Анонимен

преди 7 години

Голяма бяла птица е тази (не лебед де!) :)

185

Анонимен

преди 7 години

ПРОМЯНАТА НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДЕ НИТО ОТ БСП НИТО ОТ ГЕРБ- ТЕ СА АЛЧНИ И НАГЛИ КОМУНИСТИ И ГОЛЕМИТЕ ИМ УСТИ НЯМАТ НАПЪЛВАНЕ. НЕ СЕ ПЪНЕТЕ ДА НИ УБЕЖДАВАТЕ КОЙ Е ПО-ДОБЪР ЗАЩОТО МЕЖДУ ТЯХ ИМА ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАНТАЛИТЕТ И АЛЧНОСТ. ВИДЯХМЕ ГИ ! 27 Г. СТИГАТ ! ГЛАСУВАЙТЕ С 4 ! ВРЕМЕ Е ДА ГИ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРИТЕ ! ТАМ ИМ Е МЯСТОТО И ТАМ ДА СПОРЯТ КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е КРАЛ !

184

Серьожа

преди 7 години

До АнонименТролове сте вие платените комунистически чебурашки.Гладни комунисти богата държава!!!!!!!!!!!!!!

183

Bad Company

преди 7 години

Преди време почти се разплаках, като гледах как др. нинова подарява вълнени чорапи на бабките. И бабките се радват!! Сал ако знаеха , че САМО ЕДНО от марковите и костюмчета струва няколко хиляди вълнени чорапи.........

182

Серьожа

преди 7 години

До АнонименТака е -цоцоманка е !Обича много да цоца!Виж каква буца е!От Лъжа ще се пръсне

181

до 206

преди 7 години

Ами в щатите учи и синът на тъъпата стругарка. Защо не коментираш и този факт? Дали милата му мама си дели от залъка за издръжка. Или гепи от партийната каса.

180

Анонимен

преди 7 години

Много геребастки *** се е събрал тука.Много милиарди отграднаха Тиквата и Физкултурника за 2 мандата.

179

Bad Company

преди 7 години

Другарката Нинова наистина обича "промените". Първо си промени партийната принадлежностПосле промени собствеността на едни държавни предприятия в нейна ползаСлед това "промени" и университета на синчето си. Тя, милата, много"искаше" в Москва да учи ама.................... го прати в тази гадна държава САЩ. Сега ще трябва и по 35 000 $ на семестър да плаща. То това малка работа , ами колетите!!! до САЩ са скъпи!! Само българска луканка и руски пелмени , че там всико е ГМО:)) Милата тя........

178

Анонимен

преди 7 години

Никога глас за пожарогасителя от Банкя! Защото е празен като главата му.

177

Станишко

преди 7 години

До БАБА КУНАТо па този дето го избраха за президент един генерал,няма що.Командорат го разни фльорци и това ми било Български генерал.Чист ***.Затова генерал е Деса Простъкеса!

176

край

преди 7 години

Не мога да дишам разпасания дерибей от Банкя и сега ми се предлага "алтернатива" Корнелия, Гергов, Киро Добрев и Румен Гечев - чисто нови лица. Всички ги е страх от мажоритарни избори като микроби от тоалетно пате.

175

Анонимен

преди 7 години

Тя - Корнелия.Нейният син - Рафаел.Все имена, характерни за село Крушовица. Или за румънеещите се цоцомани? Тогава е логично да изберат такива имена.Който не знае що е това цоцоман (етническо обозначение), нека да потърси информация в Гугъл - формулирана е кратко и ясно.За Корнелия се твърди, че произхожда от цоцоманската махала в Крушовица.

174

bluesky1

преди 7 години

Все още не мога да коментирам Нинова, но съм сигурен, че за пожарникарската тиква Винету не бих гласувал, както и мисля, че никой нормален не би гласувсл за него. Марешки и т. н. патриоти също са гола вода...

173

Няма ли кой

преди 7 години

да обясни на тази женичка, че нахалството е отблъскващо качество?Или ГЕРБ и БСП са се договорили - Нинова да прави всичко възможно, за да отврати хората от БСП, та Герберите пак да вземат властта?Ако има такова споразумение, то е било подплатено с нещо. Кой какво ли ще нагуши?

172

БАБА КУНА

преди 7 години

ГЕРБ ОЩЕ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО СИ СЕ СПРЯХА НА ГЕНЕРАЛ, НО ФАЛШИВ. ТОВА Е НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИЯ БОКО С МУТРИНСКО МИНАЛО. ФАКТИЧЕСКИ СИ ГО ИЗБРА МАФИЯТА, А ДОГАН ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ.