51

НЕбългарин

преди 7 години

Тия със сигурност не са българи те не правят такива неща

50

правопис

преди 7 години

"важното в момента е, че разполагаме с оръдието на убийството" Той да не го е застрелял с топ??? Кзва се "оръжие", а не "оръдие"!!!

49

Бау

преди 7 години

След 101 глупости в медиите най-после се разбра това, което и предполагах. Най-вероятно подпийнал е 'споделил' или се е похвалил на някой и той го е издал. Иначе много сложни експертизите за височината (мерене на сянка за 2 мин) и всякакви удряния в гърдите от 'невероятните' полицай. Сега това момче ще бъде тотално разсипано психически в затвора, ще излезе млад и тотално съсипан, и един господ знае какво ще направи пак.

48

Анонимен

преди 7 години

ихааа..:) убиваш някого с нож и пускаш ножа в съседната шахта. и 2 години не се сещаш да го махнеш оттам. междувременно 200 полицаи с кучета и спец екипи претърсват местопрестъплението и не намират нищо. не се сещат да видят шахта на 2 метра? и после казваш на приятел, че си убил някого и специално му обясняваш, че си пуснал ножа в шахта на 2 метра отстрани. и това го прави студент по право?? и го арестуват по донос, без още да са проверили отпечатъците по ножа? малко е ..хмм...странно..

47

Ало,специалистите -2

преди 7 години

би трябвало да знаете каква е първата грижа на убиеца - да се отърве от оръжието на престъплението!А каква е първата работа на разследващите? Да намерят това оръжие!Вие го търсихте по подлези, булеварди, клетки на мобилни оператори, а може би и из джобовете на онези 30 000 човека, които са били тогава в района на парка. Е, обяснимо е, че за 20 месеца не сте успели да прегледате джобовете на всички тях, щото вероятно сте приели, че убиецът продължава да носи ножа у себе си.Браво!

46

Анонимен

преди 7 години

Бах мама му, тоя полицай от къде толкова париНе обикновен полицай, а митничар.

45

Ало, специалистите!

преди 7 години

30 000 човека са били в района (всички тях ли ги разследвахте, бе?);1 200 човека разпитали;102 клетки на моб.оператори (как ли са проучвали там?!);7 подлеза и метростанции са проучили;прегледали цялото видеонаблюдение на парка и на основните булеварди,но не се сетили да надникнат в шахта, която се намира съвсем близо до местопрестъплението!Колко хиляди шахти има около онази пейка, бе?!И без да сте учили в МВР школата, само от крими романите и филмите би трябвало да знаете, че първата

44

Анонимен

преди 7 години

Журналистите нищо не знаят. А институциите нищо не казват. Така и трябва да е.

43

Петя Славова

преди 7 години

Петя Славова, моля Ви престанете да пишете статии, които очевидно не са в рамките на интелектуалния и лингвистичния Ви капацитет. Пишете за Николета Лозанова и останалата клоака на обществото. С некомпетентните си и пълни с фактически и други грешки статии, заблуждавате много читатели, които не са наясно с материята.

42

Анонимен

преди 7 години

самият Йоан да си построи сам, със свой труд къща.За съжаление вече времената не са тези, в които се събирате роднини и приятели и си строите къщата сами, както можете, с каквото можете, без стандарти, без архитект, без надзор, и чак когато всичко е построено, се опитвате да го узаконите. Но ако принадлежите към точно определен етнос, разбира се това все още ви е позволено.

41

Анонимен

преди 7 години

Бах мама му, тоя полицай от къде толкова пари- джипове, екскурзии в чужбина, частни училища, къщи-палати??? Май цялото семейство е за затвора. Ако времената бяха преди 89 година, тоя щеше да вие като вълк в белене, а сега ще си плати и ще го осъдят на три години условно.

40

(-_-)

преди 7 години

По всичко изглежда, че МВР са знаели кой е убиеца, но поради яката корупция са крили престъпник до момента, в който идва смяната на разни секретари и става неудобно да се потулва случая..

39

Анонимен

преди 7 години

абе хора, вие 100% ли вярвате на уменията на родната полиция да ни пази, и на съдии, и прокурори да прилагат закона? това, което прочетох дотук, е едно голямо НИЩО! няма мотив, няма открити отпечатъци по уж намерения нож (след 2 години престояване в калта), няма очевидци, няма признания, освен махленска клюка - бил казал на приятел, който пък бил казал на полицията? ами ако не е казал на приятел? не ме разбирайте погрешно, не обвинявам, нито оневинявам,но на втория ден прокурорът вече на заден?

38

Анонимен

преди 7 години

Познавам Йоан.Много добро момче, скромно и симпатично.Според мен е било самозащита.

37

@ 50

преди 7 години

Въпросът е какво правим, ако именно той го е убил, толераст ! И защо отказва да говори ?

36

Анонимен

преди 7 години

и какво правим, ако не го е убил той? не че познавам йоан, ама ето - само след един ден уж намерен убиец, ама почнали несигурностите. какво ще бъде след 2-3 месеца? ами като се появи адвокат? ами като стигне и до съд? за онова момиче в борисова градина първо изкараха двама други убийците.

35

Анонимен

преди 7 години

"Сочим, че някой е убиец. Ами, ако не е?" - попита адвокатът. Той поясни, че ако Йоан бъде осъден като непълнолетен извършител, присъдата му може да бъда от 20 до 30 години затвор и доживот, като минимумите за изтърпяване на присъдата са много по-високи.Вчера бяхте написали, че са от 2 до 8 години бе некадърници... жалкарска страничка !

34

Снимка

преди 7 години

Да бяхте написали кой е на снимката: Йоан ли е, Георги ли е или просто някой от Визаж :)

33

Анонимен

преди 7 години

Ушев на вена

32

king_for_a_day

преди 7 години

"...осъден като непълнолетен извършител, присъдата му може да бъда от 20 до 30 години затвор и доживот, като минимумите за изтърпяване на присъдата са много по-високи..."Подозриам, че сте допуснали груба фактологична грешка. Присъдата не може да бъде толкова висока, ако е НЕпълнолетен. Освен това, изречението ви е толкова неясно, че излиза сякаш минимумите могат да са по-високи от 20-30 г. Или при друг прочит - по-високи ако е НЕпълнолетен.Срам, не можете да цитирате елементарно изказване!