48

Анонимен

преди 7 години

Тая ако продължава да говори срещу ЕС и НАТО, ше е следващата след орршака дето ще яде шутове. Научи се, като плюеш едно да предоставяш друго ПО ДОБРО????Какво си постигнала ти в селския си живот, че казваш на проект като ЕС или СЕТА, че не струват? Коя беше ти в европа и историята? Една партиина подметка от един минал режим??? Я се съвземи малко.

47

Нинчето от БСПто

преди 7 години

До ДаниА ти кой си.........

46

Колев

преди 7 години

Гербери,свивайте си знамената,свивайте си опашките,гответе се за опозиция.Никой няма да ви пита за нищо,освен призовките които ще получавате през ден.

45

Анонимен

преди 7 години

До За кого?Престанете с тези платени коментари!!! По-голямо зло от БСП и ДПС НЯМА!!! ГЕРБ ще мачка на изборите, колкото и да не ви се иска.

44

Анонимен

преди 7 години

Мощно ни бутат към Русия, вие решавате

43

Дани

преди 7 години

Вицът на деня: ГЕРБ не краде.

42

Анонимен

преди 7 години

Аз като нямам панелка как ще ме обезщетят за това саниране !? И аз плащам ДАННЪЦИ И КРЕДИТА ЗА ПАНЕЛКИТЕ !!!

41

За кого?

преди 7 години

Като изключим писаното от безкрайно многото платени *** на ГЕРБ, нормалните хора сега трябва да избират за кого да гласуват, а реално пак няма за кого. ОчевАдно е, че ГЕРБ сега са "най-голямото зло". БСП също не стават. ДПС в последно време подкрепят ГЕРБ, но за тях е ясно кой гласува. Разните псевдопатриоти и разбойническия блок ги прескачам и кой остана? Никой. Това е проблемът пред нормалния български избирател в последните 27 години.

40

Анонимен

преди 7 години

Герб не краде а строи, краде БСП и затова нищо не е построено от тях

39

Надя Николова

преди 7 години

Нинова усеща,че скоро ще пие една студена вода,защото гербаджии ще се завърнат в коялиция със симпатягите от РБ.Това са отчаяни вопли на една отчаяна жена,която вижда как няма да се добере до 'кокала'.

38

Западноевропеец

преди 7 години

ГЕРБ ПОБЕДА!!!

37

Дани

преди 7 години

До НЯКОЙТи всъщност си НИКОЙ!

36

Нинчето от БСПто

преди 7 години

Ами сега какво да кажа като ги хвалят и от световната банка,немам нерви вече все тях хвалят

35

НЯКОЙ

преди 7 години

Нинова е ясна,тя си е проруски настроена и ще се пъне да доказва колко лошо е да има натовски кораби в Черно море.Като Параванката за натовски самолети над Сърбия.Но тиквата Бойко е направо смешен-хем за НАТО,хем да няма натовски кораби в Черно море.Натовски кораби в Черно море трябва да има,за да чувства Путин,че няма да може да си разиграва коня в България и Румъния.Стига вече руско влияние тука,45 г. социализъм и 27 години постсоциализъм с бивши номенклатурчици и ДС пионки ни стигат.

34

Факт

преди 7 години

ГЕРБ са майстори на пропагандата, плащат колосални суми за ***, за да манипулират хората, не може да се отрече че имат успех, въпреки че за огромно тяхно съжаление Българина не е лесно манипулируем. Със заграбените в последните години милиарди от ГЕРБ, се плаща на троловете, които са наводнили и този форум.

33

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни гербери и сме много прости човешки създание също като нашия вожд бойко борисов по известен като тиквунии затова се разбираме и обичаме.

32

До 20

преди 7 години

Не съм ГЕРБер, но Бойко никога не се е правил на нещо повече от пожарникар. Съвсем ясно е как е влязъл в онази школа, за да се изучи за такъв.А около Нинова нещата са крайно неясни - и по отношение на образованието й, и по отношение на странното й озоваване под крилото на Божков, а после хоп, при Станишев. Нещо много неетично има там.Бойко управлява, защото го избират.А тази какви пребоядисвания осъществи? По-нагли фокуси тип "фурнаджийска лопата" никой не е правил през последните 27 г.

31

Анонимен

преди 7 години

Те и на миналите избори за НС плащаха, и на кметските плащаха, пък и в двата случая ядоха дървото.

30

Анонимен

преди 7 години

Не е ли с най - висок рейтинг КриСталина Георгиева :)))))))))))))))))))))На 100 % са ДОСТ ще се гласува, или за гъби /понеже е студено за чатуна/

29

Анонимен

преди 7 години

БСП са майстори на пропагандата, плащат колосални суми за ***, за да манипулират хората, не може да се отрече че имат успех, за огромно съжаление Българина е лесно манипулируем