86

гнус

преди 7 години

АМИ ТАКА СИ Е....!Истинската дума е ..."ПЪРВА ***"!ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО ,бе.....ха,ха,хаааааааааааа....и НАЙ-БЪЛГАРСКО..!!!!!!!

85

гнус

преди 7 години

за *** не разбрали - дама и лейди не са български думи. Обаче какви елементарни душички има. Вднага интриги и лъжи. За мен Радев е 1млн пъти по-достоен за президент от тези досега! Дори генерал е станал по нормалния начин за разлика от един с дадена му титла.

84

Анонимен

преди 7 години

До на снимкатаЕ, край Тиквата няма жени, а дърти калинки! А днес се е наснимал с цяла гвардия климактериуми! Като се заяждате с едни, не си вкарвайте автогол поне!

83

Кико

преди 7 години

"Радева отвръща: Не съм първа дама..."Съгласен!

82

Анонимен

преди 7 години

И все пак си избрахме първата жена президент.

81

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Радева, бъдете горда и силна! За низшите духом отговорът е IGNORE!

80

ПодкрепаЗаПрезидента

преди 7 години

Подкрепа за президента. За хейтърите хулителите и лъжеразпространителите бесило. Радев всички нормални българи сме с теб. Смело напред. Протестърите сорософилите и всички видове предатели ще ги изловим и ....прасетата ще имат храна за година напред - прасетат ядат смрадна плът на долни предатели

79

до изнервен

преди 7 години

а след 1989 какво ?- чалга,простотия, порнография и свободия .всичко кадърно и интелигентно избяга , останахте само вие ,дето като чуете Морал,Семейство, Човешки ценности се изнервяте.Е,сега като всички нормални държави си имаме Първа Дама !

78

Чико от порто рико

преди 7 години

Жалки герберастки тролчета... хак да ви е.. Президент истински генерал, не като вашия дето царчето му лепеше пагоните като петачки на чалгадцииски музикант! И жена има, и то хубава достойна умна.. не като важите коч компания!! Уа изпържени мозъци!

77

Анонимен

преди 7 години

Когато идолът ти е мУтра, коментарите ти са като на Вулева! Всички под този знаменател явно нямат огледала в къщи, а първите 7 и повече години са пропуснали безвъзвратно!

76

Анонимен

преди 7 години

Do par ata dama ste. ***! Tova li e balgarsko semejstvo? Vtori brak i za dvamata. Tazi seluanka i carvula do meia sa priemlivi samo na selska vecherinka.

75

Анонимен

преди 7 години

Прочетох всички коментари.Озлобени и некадърни хора изливат и бълват злъч и простотии по адрес на жената.Чудя се каква и откъде е тази омраза и политическа простотия.Предишният въобще не видяхме жена до него.Защоли?Този с жена и само хулене.Пишат и плюят политически обременени личности.От злоба!!Някои си там навремето казал:"Не народ а ***"просто матриалът е такъв както казва вождът ви.

74

Първа Дама сте !

преди 7 години

г-жо Радева Вие сте Първа Дама на Бг и ние Ви се радваме ! Нека президентската институция излъчва Достойнство,Морал и човешки ценности ,бъдете пример за нормално Българско семейство !не им се обяснявайте на тея дето са ни дете, ни коте,ни жена

73

Анонимен

преди 7 години

Е ясно за какаво е нсо, да й пазарува в била, да чисти, да готви..Те и без това едва ли друго някога са вършили

72

ха-ха-ха

преди 7 години

96 Каква конституция бе , тиквар?До тиквар жена не стои.Огледай се и ще видиш че съм прав.

71

неразбрал

преди 7 години

Коя беше първата дама до Плевненски? А до Банкянски? Някоя чалга певица ли беше? То друга и не би застанала до тях. Може би някоя платена жрица с проблеми в зрението и носа.

70

гост

преди 7 години

Със съпругите на предишните президенти не миже и да има сравнение. Новата ни президентша мисли ли, че ако покани Мелания Тръмп тя ще дойде , както дойде преди години Хилари Клинтън по покана на Антонина Стоянова?

69

справедлив

преди 7 години

Герберунгелите реват и храчат! Значи се движим в правилната посока.

68

Анонимен

преди 7 години

Така е нито си първа, нито си дама

67

Анонимен

преди 7 години

Е че не си първа дамя всички го знаем)