207

Анонимен

преди 7 години

Де юре Радев е о.р. генерал от българската армия. Де факто е ординарец на полковника от КГБ Путин.

206

Руска дезинформация

преди 7 години

До ognyanzИ Косово и Кипър са съвсем друга бира, русофилче! И американските сателити ги изкара 109 държави. Като руснаците са толкова тарикати и те да намерят поне 50 държави, които да признаят , че Крим е част от руската ***!

205

за 67

преди 7 години

И какво е лошото да е ниска рублата от туй ще спечелят най-бедните и хората със заеми и у нас един долар беше 1000 лв. вземаш eдна заплата и си връщаш кредитa за жилище, ако имаш такъв. Нека му мислят банкерите.

204

Анонимен

преди 7 години

А защо отива в Брюксел да му натиснат копчето и да му преинсталират софтуера.

203

Малко факти

преди 7 години

Абе защо всички руснаци кътат евро и долари ,рублата кво стана от 18 рубли за 1$ стана 67р/1$.После санкциите не помагали.(Според Радев ,Доган,Волен и Нинова)

202

Анонимен

преди 7 години

Де юре Радев е български президент и трябва да защитава българските национални интереси. Де факто още преди да положи клетва защитава руските имперски интереси.

201

ognyanz

преди 7 години

Международното право е фикция. И Кипър беше една държава, а се появи СеверноКипърската република. Никой не я признава освен Турция, но тя си съществува. И Косово беше област в Сърбия, но вече е отделна държава, и всички хамерикански сателити я признаха. Така е и с Крим. Отвоюван от кримските татари и от Османската империя по времето на Екатерина и подарен на Украйна от Хрушчов, сега е руски. Можем да го признаваме, можем и да не го признаваме, това е положението.А за Родопите по добре нищо

200

Анонимен

преди 7 години

България не я очаква нищо добро с този руски президент !

199

Покер фейс

преди 7 години

Радев тръгва да играе вабанг или всичко или нищо.ЕС или ще обърне внимание на България и с експерти и инвестиции ще и помогне (защото крадливо възпитаното българско ръководно общество 3- то поколение шумкари не може само) .Или ще създаде ЕС Б-група и ще ни остави като буфер между арабите ,руснаците и ЕС.Или направо Барабар със ърбите ще ни прати в обятията на любимата Русия....

198

Анонимен

преди 7 години

Де юре Радев е пилот на боен самолет. Де факто е пощенски гълъб на Путин.

197

Анонимен

преди 7 години

Добър е много, ако знаеше и поговорката, че който седи на 2 стола разкрачен накрая сяда на острието на бръснача щеше да е още по-добър.

196

Ко каза Ко

преди 7 години

До Анонимен"MELCISTVATA" мой гласуват за ДПС и БСП -руски сателити.А ниско образованите и бедни българи дислоцирани от обществото за АТАКА(ПФ) -баш русофила.

195

до 247

преди 7 години

А кой даде разрешение за такъв референдум сигурно Путин ? А ти си помисли, че потенциален референдум в Кърджали няма как да има *** се гръмни.

194

Анонимен

преди 7 години

Говори ваксаджията на клемълски ботуши

193

Анонимен

преди 7 години

RUSOFILITE V BG-80%. RUSOFOBITE V BG-20%....OT MALCINSTVATA PREDIMNO I ZABLUDENITE !

192

Софакъл

преди 7 години

Пада другаря в смъртен бой, пада за теб свобода!Свободни сте да пътувате само в БГ,СССР и Молдова.Оградите ще помагат за свободата...

191

Анонимен

преди 7 години

Генералът за сетен път доказа, че си е просто един Кремълски парашутист....все едно и също си повтаря, сякаш цитира казармения устав !

190

за 246

преди 7 години

Дорде не излапат хурката няма да мирясат. Те за туй все на изток се разширяват и мъкнат тука всякакви войски не се виждат 2 самолета не могат ремонтират.

189

Анонимен

преди 7 години

Референдумът в Крим = потенциален референдум в Кърджали! Замислете се за това, преди да го подкрепяте. Няма значение коя е държавата - днес "братска" Русия, утре "братска" Турция. И двете ни "точат ножа", само чакат да се разпадне ЕС...

188

Анонимен

преди 7 години

Чакам другарката Магдалена Ташива и Болен Сидеров да зададат въпроса на другаря Радев -защо толкова американски танкове и какво е това нахлуване в Черно море ? Та те бяха вдигнали вой до небето ,че 2 американски танка са наближили българската граница.... къде ги сега ,защо млъкнаха .....