101

КАКВА МАЙКА

преди 7 години

Курнелийо бързо прибирай синчето от АМЕРИКА да не се зарази с това ГМО

100

искам да попитам

преди 7 години

До Анонимен 151А ты наливал?

99

Анонимен

преди 7 години

Нинова, надо пить меньше!

98

въй

преди 7 години

недей така *** таварищке Лъжа синковеца ти в Америка какво папка ГМО ли???- или му пращаш бурканчета с лютеница и сланинка

97

Усещане

преди 7 години

Все по-ясно се очертава налагаща се непоносима омраза и отвращение у повечето българи към фелдфебела ***. Подобно отношение на хората имаше когато изгонихме Станишев. Предатели са били само комунисти през цялата ни история!

96

сърп чук и рубли

преди 7 години

другарката Лъжа отново дезинформира и лъже

95

Лъжа и демагогия

преди 7 години

Лъжкиньо дърта! Ти какво направи с евродепутатите социалисти от БГ, които подкрепиха декларацията на ЕП за насърчаване на миграцията? Нали щеш да ги привикваш и да им държиш сметка за това гласуване? Стига демагогия ***! Ти и твоите другари ли лъжете простите хорица да си хвърлят парите през балкона? Спрете се вече! Писна ми от вас!

94

Bad Company

преди 7 години

Ой, милата г-жа Лъжа, как само се е замислила за българския народ да не яде ГМО от Канада и САЩ!! Щото там само това ядат!! Ххахах! Не е трудно да се досетите, че г-жа Лъжа повтаря 1:1 опорните точки на троловете които четем тук всеки ден. Аз искам обаче да сезирам комисията за защита на детето относно г-жа Лъжа!! Как , аджаба, една майка е изпратила детето си в една страна , в която/уж/ се яде само ГМО? В случая-САЩ. Тази майка съвест няма ли????:) Или.....му праща екопелмени от русия??:)))

93

Анонимен

преди 7 години

Това за СЕТА малко наподобява историята с предложението " ако БСП бъде първа полити4еска сила и състави кабинет да наложи ВЕТО в ЕС на санкциите против Русия .На конгреса оба4е след гласуване е отхвърлено .Дано не се заблуждавам , но и там има трезви българи , да са живи и здрави.

92

Анонимен

преди 7 години

На изборите, всички заедно да гласуваме срещу бкп!Да спасим България от червената чума!

91

Крали Марко

преди 7 години

Като гледам тук има десетина герберастски трола и соросоядни грантаджии.Дрящят, мамят, лъжат, изопачават, изобщо работата вършат да която им се дава.Но годината не е 2005-2012 , когато още имаше луди да се връзват на номерата им.Сега вече и пеленачетата знаят кой се крие зад техните жалки оплювки срещу независимите лидери на България.Дано да се случи да видя как ги виснат по стълбовете за национално предателство, Дано !

90

Анонимен

преди 7 години

Скоро имаше информация колко тона забранени пастициди контрабандират от Турция родните, "качествени" производители.Помните ли кебапчетата с Антракс ? Ей, ***, ***

89

Това си го знаем

преди 7 години

За нас руски коли и руски "качествен" бензин, а за другарите тежката чужбина

88

пазете се

преди 7 години

Моля ДИР не показвайте това чудовище вечер и късния следобяд !!! Хората вечерят и повръщат ,няма друга *** ,като тази в България !!!!!!!!!

87

аз

преди 7 години

Ами комунистите и турците гласуваха преди няколко мес. бежанците безпрепятствено да идват и да се разполагат тук.Нинова обещаваше наказания,но потули въпроса!

86

Анонимен

преди 7 години

Силата на тълпата е в кривака, а не в устата, а споразуменията са написани думи върху лист хартия.Злото са медиите, защото манипулират общественото съзнание и фалшифицират истината.Медиите чии са?Чии са най-големите фармацевтични компании за евтини лекарства? Чии са най-големите компании замърсяващи Земята?

85

Анонимен

преди 7 години

Тези канадци,които ядат само ГМО и със скапаната си икономика направо ще ни върнат 70 години назад! Другари,дайте да дадем и да не ги допускаме тук! Друго си е с качествените руски продукти! Долу канадците :)

84

Апокалипсис сега

преди 7 години

Права е другарката Нинова! Ще ни залеят канадски стоки. Ще ни дъмпингират канадски работници. Ще ни съдят в независими съдилища а, не в нашите "реформирани". А относно ГМО нека госпожа Лъжа бъде по конкретна в кой член го е прочела. А относно кои са предатели не знам, но има един полупредател - другарят Станишев първо се подписал, а после си оттегли подписа. Това се казва национално отговорна позиция! Дерзайте другари! PS предполагам че няма да се възползвате от падащите визи

83

Радев

преди 7 години

Тази *** едва ли знае какво е СЕТА.Виж Серьожа е на ясно.Само дето е сгрешил как да гласува.Просто техн.грешка.Кака *** ще мята дебели задни части.

82

Анонимен

преди 7 години

До Тук съм съгласен 122Ти къде го чете това споразумение та вече и го оценяваш . Това сигурно е като асфалт не се яде . Абе много сте прости това червените каскети .