253

точка!

преди 7 години

До Анонимен 290Попитайте хората в Крим - те искат ли да се върне в Украйна?

252

Анонимен

преди 7 години

Защо няма филми и предавания за Крим по CNN и Reuters? Не се ли намери поне един кримчанин който да разкаже на света пред CNN как са били принудени от руските окупатори да проведат рефереднум и да гласуват с дулата на руски автомати опрени в челото?

251

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН СИ ГЛЕДА РУСИЯ ОСТАНАЛИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ТЕХНИТЕ КОЧИНКИ

250

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 290

249

Анонимен

преди 7 години

Защо ЕС и Украйна не заедат дело срещу Русия в международния съд в Хага заради Крим? Нека съдът да реши според международните закони. Сега Путин им се смее в лицето и им се подиграва, а с една присъда от международния съд който е признат от Русия на Путин щеше да му бъде невъзможно да задържи Крим. Защо ЕС и Украйна само се плюнчат три години вече и се стават за смях с Крим, а не завеждат дело срещу Русия?

248

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 271 "под дулата на автоматите,"лъжа!

247

Анонимен

преди 7 години

95 милиона не работят и все пак живеят много по-добре от руснаците. А смятай, ако и работеха :D

246

Анонимен

преди 7 години

Русия ще върне Крим когато американците върнат за-грабените земи на индианците.

245

Анонимен

преди 7 години

Oктомври 2008 г. по инициатива на Сърбия ООН сезира съдa в Хага с искане, да се произнесе за едностранно обявената независимост на Прищина. На 22 юли 2010 г. съдът излиза с решение, че този акт не е в нарушение на международното право. Крим обяви едностранно независимост. След това като независима държава проведе рефереднум с който убедително реши да се присъедини към Русия. Русия не може да върне Крим, защото това беше волята на народа на независимата държава Крим.

244

Пешко

преди 7 години

Украйна сега пък била изкуствена държава, аз си мислех, че е братска православно-славянска държава, ама явно зависи какви са отношенията с матушката. Но той и Ердоган от Сатана се превърна в "истински държавник", така че не съм особено изненадан

243

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин! Истински държавник!

242

Анонимен

преди 7 години

Боби, *** въпрос. Към кого се присъедини Косово?...Какво не разбра от горния въпрос Боби?Пак те питам. Не ми отговаряй с обяснения които просто не са верни. Кажи към кого се присъедини Косово?Кажи независим ли е Крим?Това искам да кажеш.

241

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ УКРАЙНА САМА ЩЕ ПОИСКА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУСИЯ КЪДЕТО И БЕ МЯСТОТО ПРЕДИ РАЗПАДА НА СССР. И ДРУГИ РЕПУБЛИКИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ. ТАКА, ЧЕ ТРЪМП ДА ПОЛОЖИ ГРИЖИ САЩ ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ КАКТО ИМА ИНДИКАЦИИ ОТ ТРИ ЩАТА ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ САЩ. ДА СИ ГЛЕДА АМЕРИКА И ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТОВЕН МИРОТВОРЕЦ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ НА АМЕРИКА ДА УПРАВЛЯВА ЦЕЛИЯ СВЯТ.

240

Анонимен

преди 7 години

Тая държава-Украинска СССР,я създава Ленин.Дотогава Украйна е част от Русия.Измислят им и писменост и език комунистите.Точно както направиха от Македонските българи отделна нация.Историческата истина е че украинците са част от руския народ,даже там е люлката на руската държава-Киевска Рус.Все едно да кажем че Добруджанци или Тракийци не са българи.По-късно Хрусчов се напива и административно прехвърля и Крим към Украйна,въпреки че там живеят 90 % руснаци.Така че просто се възстанови справедливос

239

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ КАХЬРЕТЕ ЗА РУСИЯ ВИЖТЕ СИ ЕС ДЕТО СЕ РАЗПАДА И БЕЖАНЦИТЕ

238

да

преди 7 години

когато б'оклуците от САЩ върнат заграбения с оръжие Тексас на Мексико - тогава могат да коментират Крим

237

Анонимен

преди 7 години

Косово е елемент от разпада на Югославия, и не е анексирано от никой, умно Бубенце, а десет години преди да се проведе референдума се управляваше от ООН. Референдума в Крим стана в условията на чужда окупация, под дулата на автоматите, в разрез с украинските закони

236

Анонимен

преди 7 години

Обща дължина на асфалтираните пътища в Русия - 1 400 000км !От тях магистрали обща дължина - 929км !Ами ние имаме повече километри магистрали бе ! - а България е като капка в морето сравнена с Русия. В Германия има над 100 магистрали ! - страна загубила войната от Русия.

235

Анонимен

преди 7 години

Русия ще подскача, ще се ерчи, но ще върне Крим, ако иска да бъде държава с нормална икономика. Ако не го върне я чакат дълги години на стагнация, застой и загниване, след което следва разпад.

234

Анонимен

преди 7 години

Ти му казваш марш от тука ве то не му увира главата на кравата