161

Дедо Гого

преди 7 години

Това идва малко в повече...Никой не се е засилил да напада Сърбия ! Защо да напада, причина ???

160

Анонимен

преди 7 години

Отново руска провокация!Балкански съюз и нов ред на балканите и транзита от тук! Опитват се отново да ни сбият най-бедните и комплексираните. Сърбите са християни и съседи! Не пишете глупости утре не знаете дали съсед няма да ви помага.

159

Анонимен

преди 7 години

Сърбия, Турция и Русия - братя от векове за векове! Един народ - една нация. СърТуРуци.

158

Анонимен

преди 7 години

То затова Герб докара тук Брегович да пее песни в прослава на сръбската артилерия. И хубаво им плати.За същите пари родните хореографи щяха да спретнат чуден новогодишен български фестивал. А сега очаквайте Лепа Брена да подкрепи предизборно тиквите.Уж концерт туй онуй....

157

до 233

преди 7 години

изостаналата сръбска армия ли е добре окомплектована:)))))с парите от българските туристи изглежда,които правели резервации там,защото било евтино:))))))да ти имам социалните контакти:)))армията им е модерна колкото македонската:))))

156

Анонимен

преди 7 години

До 335 "Кога се гине - певати треба!" :))

155

да

преди 7 години

сърбите ги утрепахме от бой Първата световна война..още помнят как бягаха като напикани..за боя,който ядоха 1885 година даже не говорим..добре,че беше Австро - унгария да ги спаси иначе си заминаваха:)))

154

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАН Така е, турците винаги са били прявата в зърното на кантара. Не може да им се има никакво доверие, защото никога не знаеш какво мериш. Затова всички сирийски бежанци трябва да изпратим в кърджалийско и Делиормана. Ще е най-хуманно, защото там има инфраструктура. Ще отгреждат овце и ще пържат пилци.

153

до 335

преди 7 години

И на един от тея острови се роди една велика сръбска песен, която сърбите пеят в спортната зала в памет на загиналия руски хор. Живела Сърбия!

152

Анонимен

преди 7 години

И в романа ,,Изпитание'' е така. Цяла София кавалери и се предлага, министри, адютанта на княза също, всеизвестният капитан Марин Янакиев Маринов, а нашата отишла при капитан Катанич. Факт! Салич, Росич - все натам отива. Само комуниста пиянде Георги Димитров бележи във ваша полза.

151

Анонимен

преди 7 години

Сърбите, като ги нагъзят винаги бягат по острови. Сега обаче няма никакъв свободен остров. От чисто хуманитарна гледна точка е добре да им заделим един на Дунава. Щото при това свръхзастрояване то и върби не останаха.

150

до 328

преди 7 години

Много ти здраве от поручик Живарев, 3 -та опълченска дружина, котленски зет!

149

Луд

преди 7 години

Русофили, ето какви приятели са ни Рашките!

148

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 323 Тоя възход там му викат "вставание с колен". Позата е с едно нещо отзад надупено право нагоре.

147

325

преди 7 години

Минус, минус, ама ФАКТ!

146

Анонимен

преди 7 години

Сърбите ви сразиха при Каймакчалан и Добро поле. Факт! Там където нямаше сръбски дивизии българите удържаха.

145

Анонимен

преди 7 години

До Крадецът на прасковиРусофилите сте най-големите патриоти. А ако офицера беше руски, щяхте да имате жълто на гащите!

144

Крадецът на праскови

преди 7 години

Жената на българския полковник се гушна със сръбския пленен капитан! Факт! И много други подобни факти доказващи превъзходството на сръбския и сърбохърватския тип мъж. Спаска Митрова ламята и тя така. В литературата, киното и живота. Извън филма дори още повече Коканова с Раде Маркович. Живела Сърбия!

143

Анонимен

преди 7 години

Те затова сега дядя Пу им дава шест върнати от индийците МИГ29, които никога не падат, щото не могат въобще да хвръкнат. Техника нямаща аналог не само в света, ами и в галактиката. И сръбската армия ще стане космическо-галактическа.

142

Анонимен

преди 7 години

Сърбете ще ги направим роби, по цел ден само да правят плескавици и да варят ракия.