367

Анонимен

преди 7 години

Като те гледам Боко на снимката,май и сам не си верваш на това,което дърдориш.Ама карай да е весело,кой се вързал,вързал.

366

Коко

преди 7 години

Борисов - 3 НЯМА ДА ИМА! ББ свърши се тая с обещанията, с вечната вина на комунистите, с това редовно каране по телевизията все едно си ни правил всичките.. Народа вече не вярва не само на вас, на БСП и "Патриоти" и маришкоти .. народа вече няма нужда от държава кърлеж, няма нужда от магистрали за чуждите стоки, няма нужда от спортни зали с наем хиляди евра, няма нужда от евро-фондове, и го махни тоя шлифер, че още по ти личи...

365

S

преди 7 години

Нито от хранителните стоки, нито клиентите им са психично болни!

364

S

преди 7 години

Имат достъп до жилищните ви входове.. Ние откъде да знаем, че вие психиатрите не сте убийци и разследване ли искате?!Или психиатрите остават без достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани и то докрай!!Не се отнася само за България!И се пазете! Подменят близките ви с двойници-убийци, с кого всъщност сте в едно жилище?!

363

Анонимен

преди 7 години

И аз давам една дамаджана от сливова ракия (без костилките),обещавам като се отели кравата да дам и телето,и по-вече да не закачам комшийката

362

Анонимен

преди 7 години

Я,я пак:"ГЕРБ ще превърне страховете на хората в надежда за нацията".Вие ли сте нашата надежда,бе? Е нема такава наглост.Тия които съсипаха държавата,които смачкаха народа и го доведоха до просешка тояга,тия,които крадяха като за световно и взеха огромни кредити,ТЕ ни обещават надежда.Или те са луди,или нас ни мислят за такива.

361

Гражданин

преди 7 години

Още хиляди полицай да прибират заплати без да правят нищо ли? Или малкото който правят, съдът после пуска престъпниците на свобода?

360

ФАКТИ,Факти,факти...

преди 7 години

Обаче едно не мога да отрека НИКОЙ друг не обеща минимална 650 лв....НИКОЙ. Разни Беленета, жилища за младите, пенсии по 300лв ...обаче минимална заплата над 500 лв НИКОЙ не е обещавал. БСП и дума не дават да се каже за минималната заплата ,виж за Белене много говорят.

359

Два въпроса

преди 7 години

Какво пречеше на ББ, за да е направил това което сега обещава? Все пак е на власт от лятото на 2009 г, с леко прекъсване.Това което му е пречило, няма ли да му пречи и занапред?

358

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,хаааааааа,я да видим плува ли корабче в окото.Абе Боко,нали бизнеса дава заплатите,а не ти.Как ще накараш частника да ми вдигне заплатата от 600 на 1500 лв.Тези смешки на кого ги разправяш.И попитай също 2,500,000 пенсионери дали ще гласуват за теб,след като им вдигна пенсиите с 5 лв.8 години ти се подиграваше с народа,сега е време народа да си го върне.Сърди се на себе си.

357

Анонимен

преди 7 години

аве винету не ни мисли за *** индианци като в твоита книга дето уж си я чел малко спорно е и това дали до края си я изчел та да си доидем на думата на кому държа досега маркуча че не го направи досега това което предизборно лъжеш но народа прогледна не вярва че коня е зелен

356

чичо

преди 7 години

Късно е либе за китка!

355

Милицаи???

преди 7 години

Ле ле още милицаи???? Значи ще се назначават още връзкари, които да посягат на българите и ще пазят ислямистите-бежанци

354

А Н Т И

преди 7 години

Аз само хляб и сол ще ям,и пак няма да гласувам за ГЕРБ !

353

Анонимен

преди 7 години

На крак о парии презренина крак ,о роби на трудапотиснати и унизени,ставайте срещъу врагаНек без милост, без пощадада сринем старий,гнилий стройИнтернационалът

352

пърдел

преди 7 години

същите помийни ями дето ни крадът ще се кандидатират на изборите ,за кого да гласуваме,как да гласуваме!!!

351

бай ганю

преди 7 години

а в правосъдието по бай ганювски ли ще я караме то на кое място е в списъка като основа за успех на всичко изброено ?преди всички избори изброяваме едни и същи преуритети а след това си я караме както ние си искамебай *** е лесен за манипулиране но колко ли ще ви повярва този път?

350

az

преди 7 години

И още 24 милиарда дълг!

349

Извънземен

преди 7 години

Масонските ложи се борят за просперитета на фирмите си, въобще не им дреме за народа, явно ще го разбирате по трудния начин след всяко следващо правителство като става все по-зле, нали знаете, че държавата в момента съществува само заради еврофондовете и заемите на Боко? На никой не му дреме икономика и дали в община Пирдоп хората има къде да работят, и че се изнасят в чужбина масово млади и трудоспособни, а една друга част просто идва в София. Държава я убиват и вие си избирате кой да я убие.

348

Борисов 3

преди 7 години

ДА