86

Valia b.

преди 7 години

Te iskat na koncerta mi , bee...

85

Циник

преди 7 години

....и още се чудя, като чета някой коментари...има и у нас либерасти...и толерасти...които не виждат нищо лошо в това ...да приютим в пазвата си - талибански пепелянки...и да ги хрантутим!

84

Анонимен

преди 7 години

До TurkinyaГоспожо (госпожице), едва ли искате вашето семейство да живее в близост с такива младежи, които в повечето случаи идват тук с агресивна нагласа спрямо Европа и европейците.Хуманно е да се грижим за непридружени деца, но афганците на 16-17 г. вече имат съзнание на бойци, атентатори и зрели мъже, от чиято гледна точка местните жени, момичета и малки момчета са само плячка за еднократна употреба.Затова хората се страхуват, макар и да не е сигурно, че точно тези две момчета са такива.

83

Шопо

преди 7 години

Бой,бой, бой ...И сръбска музика !

82

1

преди 7 години

До Някой,динко го е страх от паламарки,едва ли ще отиде.

81

да

преди 7 години

шут отзад и да заминават за родната си Германия.. и без това родителите на тия деца са все компютърни специалисти, лекари, архитекти, които в Европа за пръв път видяха течаща вода и асфалт.. да вървят да се реализират в Немско.. там почва много.. германки за е'бане също(все пак с друго не се занимават)

80

Гошко

преди 7 години

До 89/ Нашите войници какво търсят в Афганистан ?

79

иван

преди 7 години

Има резон !!! ---едвам се опазваме от туркофили и хора /претенции на новоизлюпени жители.../,,, а сега идват и такива...Скоро ще "гръмне топчето"..Писна ни--додея ни--няма да траем--...

78

да

преди 7 години

Азиатските вън от България няма деца, няма големи - да се махат

77

до 85

преди 7 години

на Европа и е писнало от такива като теб, които даже са неграмотни и ходят в чужбина за помощи.. само като ти види човек "аВганците", които за такива като теб сигурно идват от.. АВганистан и става ясно защо Европа има такова мнение за нас.. че и коментари тръгнал да пише неграмотния

76

Иво

преди 7 години

Не ги искаме никъде в България, не само Широка Лъка е така!!! Да се пръждосват, да се махат, навлеци такива!!!

75

Някой

преди 7 години

Четеш ли Динко? Айде пали джипа и заминавай за Широка лъка, защото освен на теб няма на кого другиго да разчитаме. За тебе поне сме сигурни че Меркел не ти е дала пари за да продадеш родината си (както на някои други които даже гордо се хвалеха с това), а и дори да се случи това - Едва ли ще го направиш.

74

бг

преди 7 години

А визи за бесарабските българи кога ще има?

73

Анонимен

преди 7 години

пожелвам на днес.бг да им пратят много бежанци в редакцията да им станат шефове и колеги, които да им прилагат правилата на шириата. понеже така или иначе се кланят, този на когото се кланят да им направи подарък.

72

до 65

преди 7 години

Г-н симпатизант на ГЕРБ,пише се АФганистан!*** то май във Винету не се споменава!

71

Анонимен

преди 7 години

До ПешоА защо трябва да ги познаваме? Просто не ги искаме в близост до децата си. Освен това ни е писнало от нашенски хрантутници, нямаме нужда и от вносни такива.

70

До 78

преди 7 години

Няма да емигрирам, че да ме интерсува. Но не искам в дома ми, улицата, където са децата ми талибани..Или поредният толерастки коментар колко сме лоши и как никъде не ни искат. И затова трябва да приемаме ислямската *??

69

Анонимен

преди 7 години

Едно такова "беззащитно непридружено дете" уби две германки, едната от които дъщеря на висш чиновник от обкръжението на Меркел. Май все още не са го осъдили и можеше и да потулят случая, ако едната убита не беше дъщерята на въпросния висш чиновник.

68

иван

преди 7 години

Не сте нормални /имам предвид т.н. държава/...Скоро--много скоро, ще вземем нещата в ръцете си....Не се търпи--ще бъдете "отсвирени"

67

Хюго Бос до 61

преди 7 години

Не искам да ги познавам, не ми харесва откъде идват, религията им и идват от страна, където християнството е забранено и се наказва със смърт. Как се интегрира терорист и ислямски джихадист? Разбираш ли? Вземи си ги у всд и си ги гледай, безбда ги познаваш