21

123

преди 7 години

ако селя-ците слязат от таралясниците ще спестят стотинки и ще дишаме по-чист въздух. Йорданка не е виновна за тези неща.

20

g

преди 7 години

Никога не се качвам на колата в такова време, защото цялата селска *** е на пътя и се упражнява в шофиране. Има автобуси, метро... Ако всички, който висят в задръстването се замислят по темата София ще е доста по-чист град. Иначе всеки мрънка за скъпите горива, а като гледам задръстванията има още да се повишават цените.

19

Анонимен

преди 7 години

Те това си е Софията в цялата си прелест :)

18

един там

преди 7 години

всичко възможно населението му да не се увеличава, а дори да намалява, а не обратното!Обърнете внимание и на останалата част от България- стига с тази София!

17

един там

преди 7 години

По времето на противния на всички ни "комунизъм" София като че ли нямаше толкова големи проблеми! Доста е тъпо и недалновидно да 1/4 от населението на една 7 милионна държава да се наблъска в една котловина! По времето на същия този "комунизъм" даваха пари, работа и жилище на хората, които се заселваха в китни малки градчета с чист въздух като Тополовград например! Сега отидете да видите каква мизерия е там! То за тази работа си трябва подход, а за големия град в котловината трябва да се прави..

16

сдф

преди 7 години

...и във всяка кола по един оли-го-френ. Като има дъжд и дупки да ползват метрото!

15

Анонимен

преди 7 години

Добре че и нас няма корупция, иначе и ние да сме излезли на улицата, като Румънците.

14

Анонимен

преди 7 години

Дъжда са го поръчали от чистота за са СВ справят слод кафяво. Постояното спиране на тока и липсата на парно е част от подготовката ни за преседателството на европейският съвет.

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

В София все още дават заплати,в провинцията проблема отдавна е решен.

12

На конгрес на ГЕРБ

преди 7 години

За два мандата Партия ГЕРБ постигна видими резултати. Отрязани бяха 1000 километра лента, построени бяха 100 км. магистрала (80 за съжаление се нуждаят от леки ремонти в момента). Поддръжката на тунелите в страната е на висота, а винетката поевтиня. Билетите за градския транспорт в София също са по-евтини и хората не си и помислят да бръмчат с Голфовете и да замърсяват въздуха. Корупцията е изкоренена и парите от данъци и такси се разпределят правилно. Като пример: 17 000 лева за саниране.

11

Анонимен

преди 7 години

Няма как полови бантустан да живее в един град при това в котловина. Кат спрат да наливат пари в тази бездънна яма и нещата ще се оправят.

10

Софиянка

преди 7 години

София не е построена за такъв поток коли. За съжаление ремонтите и разширяването и отнема на нашите мили управници 10 пъти повече време отколкото в една цивилизована държава в ЕС

9

Конфуций

преди 7 години

"По-добре дупки по пътя и кинти за ремонт на окачване и изправяне на джанти, отколкото падащи арматури от тавана."Сун-дзъ, IV в. пр.н.е.

8

Анонимен

преди 7 години

интересното е че народа продължава да се бута да живее в тази кочинкаа (София)....:)

7

ivan

преди 7 години

До АнонименЕдно по-приятно място за живеене!!!

6

No comment

преди 7 години

"...дупки има, защото винетките са много евтини..."No comment!!!

5

5 кинта билета

преди 7 години

Фандъкова ще оправи нещата. Като вдигне билетите на 5 лева, и последните ентусиасти ще спрат да го ползват . Всеки ще качи на една таратайка и ще кеси по задръстванията, а въздуха ще е 100 пъти по-замърсен от нормата. Когато избирате най-глупавите и неморални да ви управляват - така ще бъде. Лидерите трябва да са най-умните и най-моралните от групата. Вие избирате мутра прочела една книжка да вие е Премиер и една селска даскалица за кмет на София.

4

Играч(95% от българи

преди 7 години

срам ме е да хода с метро и градски така че си купувам кошница на газ и си карам счупената :D

3

Чакаме още

преди 7 години

Вие докарайте още 1-2 милиона в града и чакайте да се подобри...

2

Анонимен

преди 7 години

Двумилионен град с население колкото Македония. Всеки с по две коли. Тесни пътища, дупки, смог, пушек, препълнени контейнери за смет. Мизерия.