91

Анонимен

преди 7 години

Тея са пили цяла нощ и на сутринта са скалъпили изследване! ПХАХАХАТа ние нямаме един завод, бе хора!!!

90

anonimen

преди 7 години

Kitai zamarsqva kolkoto 3 Evropi,oba4e koi smee da mu naloji sankcii nalagat gi na takiva kato nas

89

Анонимен

преди 7 години

Пълни iдiotи, и тези които пишат такива "изследвания" и тези които ги побликуват, и тези които ги разпространяват и тези които им вярват....поредната нати българска помия сервирана от измекярските медии.

88

Анонимен

преди 7 години

Пълни ***, и тези които пишат такива "изследвания" и тези които ги побликуват, и тези които ги разпространяват и тези които им вярват....поредната нати българска помия сервирана от измекярските медии.

87

Патриот

преди 7 години

Канада по-токсична от САЩ АХАХАХАХАХАХ!Единствените токсини май са били в бирата дето са я пили тия инглизи като са го правили това "проучване"!

86

Анонимен

преди 7 години

Интересува ме как се отчита "смъртност, причинена от замърсеността на въздуха" ?!?!Аман от полу-изтрезняли британци!!

85

anonimen

преди 7 години

da ima edna 6epa xora deto ni trvqt jivota,i ako se vdignem kato v Romania 6te neutralizirame otrovata

84

Патриот

преди 7 години

"британската компания The Eco Experts.".......Интересно ми как това китно изгнило островче където започва индустриалната революция през викторианската епоха с фабриките бълващи сажди и смог се оказва едно от най нетоксичните места в европа?????А пък Русия където голяма част от природата е непокътната е най-токсичната?????

83

Анонимен

преди 7 години

Тиквеното управление ни върна 300 години назад.

82

Анонимен

преди 7 години

В селото където живея, през лятото, най много замърсяват колите. Ама не от аспусите а със облаците прах които вдигат от непочистените улици.

81

Хората не са глупави

преди 7 години

Бангладеш по принцип се води за една от най токсичните,а в този сайт ни я пробутват като зелена държава!Статията явно е поръчкова!

80

птрв

преди 7 години

Абе я да се махнат от главите ни като наща красива даржава каде има нащи балкани чист въздох лятото да кажеш е лято зимата е зима. Те да си гледат неините даржави бил сам в англия всеки божи ден дъжт вали и само влажен въздох лятото пак си с якенце

79

Петър Папазов

преди 7 години

Такава карта всеки може да нарисува. Източникът и е неизвестен.Никой не е чувал за тази английска" експертна група". Англичаните са експерти по стъкмистиката, за каквото им платят това ще ви докажат. Ето елементарен факт- замърсяването не се ограничава от държавните граници. Тук явно е търсено политическо внушение.Как Лондон се оказва по-чист от Алпите , а Люксембург по-мръсен от България. Или на юг от Дунав е черно, а на север златисто-пембено? Пълна манипулация! За какво им е платено?

78

Тео

преди 7 години

Интересно ми е на каква база е направена тази класация? В Гърция, в Атина половината население на южната ни съседка е постоянно издушавано от смог, в Китай е същата работа а и водата е почти негодна за пиене. Как определят тази класация? На база емитирани вредни СО2 емисии ли? Ако е така, съжалявам, но САЩ са първенци, тясно следвани от Китай. А какво да кажем за една Украйна, в чиято територия има негодни за живот участъци? Като цяло тази статия е пълен алабалализъм!

77

Анонимен

преди 7 години

До U4a_gi_azПомощите не трябва да се дават за ток а за да си изолират хората къщите. Европейския съюз, като е толкова загрижен за въздуха в България , да ни отпусне пари за саниране. Така и по скъпите горива ще са ни по джоба.

76

Анонимен

преди 7 години

В демократичните страни всички данни са верни. Не може да е пропаганда иначе Ердоган ще се сърди.

75

Анонимен

преди 7 години

Като прочетох заглавието малко се трогнах, после като видях, че британците са го направили това изследване се успокоих. Успокоих се защото британците бъркат континента Африка с държава, та може и София да са я объркали с България.

74

Анонимен

преди 7 години

Хаиде още една негативна новина, анти българска, разбира се не без помощтта на братовчедите на Сорката...България е залята от струя токсични новини с помоща на продайните медди, хора без самочувствие и самоуважение, излгани мислят си те че правят добро....***! ХОРА, НЕ ЧЕТЕТЕ ТАЗИ ГНУСНА АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА СПЕЦЯЛНО ПОДГОТВЕНА ДА НИ ОТРОВИ И МИСЛИТЕ И ДУШИТЕ.

73

Анонимен

преди 7 години

мръсно 4исто руски газопровод няма да има аре сега тролите бегом в тайгата

72

Спеца

преди 7 години

На британските "експерти" не вярвам !Винаги са били настроени за "работа" срещу България , още като са хвърляли детски играчки - бомби за да осакатяват българските деца !Това са *** , надъхани срещу православието от време оно!*** , трябва да ги натирим от България и да им конфискуваме имотите , ще напускат ЕС и ще плюят , маскари!