15

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е натовски генерал. Де факто се държи като старшина от Варшавския договор.

14

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойНе повиши себе си цена, ще е много евтино струва!

13

ха-ха-ха

преди 7 години

Радев ме кефи!Това е генерал , а не плюнка-пожарникар с лампази дадени му от Гоце!/За Росенка Плювката не ми се мисли даже/. Направо разцепи алчните герберски кратуни.Радев не цепи басма на еврогейците , а тикварите се връщаха от Брюксел прегърбени и с протрити панталони на колената.

12

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е български президент и би трябвало да защитава българските национални интереси. Де факто още преди да положи клетва защитава руските имперски интереси.

11

Калпаклиев

преди 7 години

Генерала плахо спомена клишето че НАТО трябва да се съюзи с Русия срещу терористи. Нещо което е повтаряно от десетки преди него. Това все едно да каже две и две колко е. Като цяло се държа като Плевньо 2. Може да ви е мъчно може и да ви се плаче но това са фактите драги радевисти. Повтаряйте си че не са верни за да ви олекне.

10

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е натовски генерал. Де факто се държи като ординарец на полковника от КГБ Путин.

9

Анонимен

преди 7 години

Тоя нещо взе да ме съмнява, но на фона на мамата нямаше на къде. Е ще пращаме ли жена на Юнкер или ще постъпим, като една демокрация и ще пратим каквото пожелаем.

8

От Аскуу

преди 7 години

И в Брюксел разбраха, че артика Румен приказва по хавата си!От Аскуу до Арманли сичку е хасфалт!

7

luckyman

преди 7 години

Когато клоуна от белия дом се разсмърди нашата кремалска марионетка гледа да не остане по назад. Шапкар да е начело на държавата това го има само в Африка, Куба, Северна корея и Бангладеж. Резил

6

5

преди 7 години

Ес седнаха старчоци взимат пари и празни приказки приказват оставете путин русия намира руснаци пътуват където искат като имаш пари добре навсякъде пенсия 150лв къде ще пътуваш това е ес

5

Русофилка Радева

преди 7 години

В Брюксел Радев блесна като руски лобист, адвокат на Путин и като троянски кон на Русия в НАТО.

4

Някой

преди 7 години

Любомирчо и Пирогова, така набедените "политолози", добре са олизали дирника на БСП-то в лицето на Радев. Явно предизборната кампания върви с пълна сила.

3

Анонимен

преди 7 години

Gen radev e dostoen smel president a snanie i 3 4ujdi perf. Esika ne se ligabi ne se pregradchta i zeluva kakto dr go praviha ima stil voenna disziplina i stoika saprugata mu e do nego i e hubava kato presid. Dvoika sa super bravo mnogo se radvam bog da pasi bg i novite distoini politizi

2

щ

преди 7 години

Браво на путин голяма държава трябва да има дисциплина

1

Анонимен

преди 7 години

В Брюксел Радев се държа като адвокат на Путин. Началниците от ЕС бързо и дипломатично му казаха, че с него няма да обсъждат какво да е отношението към кремълския диктатор!Радев се върна омърлушен, защото знае колко злобно е кагебейското човече!