97

62-годишен

преди 7 години

Я да мине в докладчето си на други точки. Тези ги знаем. Например....Как ще се бори с битовата престъпност? Всеки ден четем за бити, измамени, ограбени стари хора по села и градове.

96

До Посмали трольо

преди 7 години

Точно защото българина не обича фурнаджийски лопати няма да гласува за Борисов и Герб! Факт!

95

Анонимен

преди 7 години

офффф божее тая вечеее се оляяяя не свана ли че народа се одръпна от Боко тиквата и ако не беше сложил Бооко Цетка за президент ако беше сложил друг пак щеше тиквата да победи тая наистина е мнооо злее

94

СхемаПобеда

преди 7 години

Прочети още на: dnes.bg/politika/2017/02/04/ninova-nadyhva-svoite-bsp-zapochna-promianata-s-izbora-na-radev.330940

93

Анонимен

преди 7 години

Явно под тежестта на санкциите жужето се смалява все повече и повече след като е опрял до помощта на най-големите български оттрепки.

92

istina

преди 7 години

По - *** от тези са само тези които гласуват за тях.Гадно , но си е вярно.

91

Господинов

преди 7 години

Когато Мая Манолова стана омбудсманка и успя да погледне партията си отстрани, и стана лошо, чак и се доповръща от каква помия е била част.

90

Посмали, трольо

преди 7 години

Един и същи ***-червенушко постоянно припява тук, че имало дежурни форумисти от ГЕРБ.Може и да има гербаджии, но не е вярно, че всеки, който се възмущава от Нинова е гербер.Червеният *** повтаря това, за да внуши, че само хората от ГЕРБ са против Нинова, но това не е така. Хората масово не я одобряват, включително и част от червения електорат. Българинът не обича фурнаджийските лопати.

89

anonimen

преди 7 години

trolovete na GERB sa po dobre plateni xa xa xa

88

Четкарев

преди 7 години

Ако Борисов дойде на власт , лесно може пак да го свалим,ако се наложи, но ако червените я завземат, този път и Доган няма да може да помогне.

87

Анонимен

преди 7 години

Я вижте по-надолу няколко коментара с ясно изразени много минуси и плюсове!Троловете на Боко си ги помпат! В централата учат и хакерство!

86

Анонимен

преди 7 години

8 минуса очаквам от 8 платени трола!....От платените получаваш плюсове. Минусите ти са безплатни.

85

Анонимен

преди 7 години

Какъв озарен поглед , какъв патос. Тия са проклятието на българите, сигурно и манифестациите ще върнат. За съжаление мързеливите и простите се множат и гласуват за тия.

84

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Вярно , Радев подкара на нов глас старата песен на Плевнюту колко важна била външната сигурност и партньорството. Спря да повтаря мантрата за санкциите за Русия, което ще направи и Нинова ако спечели, защото знае че няма какво да направи по въпроса.

83

Анонимен

преди 7 години

До ЗнаещАми да! Корнето иска то да приватизира "Булгартабак" или да го приватизират някои, които ще се отблагодарят подобаващо на онази зам.-министърка, която се е преборила за техните интереси!Това според теб не е корупция. Добре, мисли си каквото искаш.Но другите хора също мислят, анализират и си правят изводите.Където пипне Корна, там става хайдушка приватизация на държавна собственост, от която Корнелия получава добър пай.

82

До Киро куфражиста

преди 7 години

А, Кире, къде беше досега? В друг сайт ли?Колко човека вербува да гласуват за Тиквата!Надето къде е? Ей нямате време, ама сега е жътвата на троловете!

81

Анонимен

преди 7 години

Пуснете си канал 3 да се посмеете на родоотстъпниците.

80

Анонимен

преди 7 години

Надеееее кога се пребоядиса !?

79

Анонимен

преди 7 години

Какво нещо е подсъзнанието?Колко души забелязаха,първото и движение преди да вдигне палеца?V.Божинката ще излезе прав!

78

Факт

преди 7 години

На БСП се връзват само заспали пенсионери и неудачници на които все някой друг им виновен за неудачите.