71

Анонимен

преди 7 години

Русофилите комунисти винаги са били българофоби и национални предатели.

70

Анонимен

преди 7 години

ЕС значи ред законност и ценности неща нищо не значещи за комунистите.Партията(БКП-БСП) е винаги права.Партия на простолюдието,която умело манипулира.

69

Анонимен

преди 7 години

121 Вие герберастите понеже се отличавате от другите с интелект като на вожда ви?! )))

68

Анонимен

преди 7 години

БСП за пореден път показват, че са партия на националните предатели. Освен да участват в руски корупционни проекти и да грабят от държавата нищо друго не могат.

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120ами това е така щото там са пословично ***......дали сте от атака или от БСП не ви различавам....

66

Анонимен

преди 7 години

117 ахахааха...тоя атакиста така ви е влязъл в съзнанието че навсякъде ви се привижда. Уахахахахаххаха....

65

към 116

преди 7 години

Ти този Сорос дето не ти дава мира на сънищата по какво го различаваш от Путин ?

64

Анонимен

преди 7 години

Интересно, европейските социалисти искат да гонят посланика на САЩ в ЕС,защото бил против европейското единство а според *** българските социалисти харесвали Тръмп. Или мадам Лъжа отново лъже, или е напълно неадекватно. Или БСП, не са БЪЛГАРСКИ а руски или евразийски социалисти.

63

Анонимен

преди 7 години

Симпатизирате на бай Дончо, защото така ви е заръчала Москва. Ама хората на бай Дончо казаха, че додето не се върне Крим санкциите няма да се махнат. Сега какво ще правите? Ще плюете по бай Дончо ли?

62

Анонимен

преди 7 години

Така ореваните санкции към Русия са само към отделни личности ,които са всеизвестни с далавери ,милиардери от рода на нашите комунистически далавераджии дето са се прославили по света и хората от Европа и от запада не ги искат на тяхна територия. Ако бяха някои обикновени руснаци ,хора отрудени никой нямаше да вие толкова ,но това са другарите на Путин и на нашите български бандити ! Хайде недейте ,че ще се разплача сега ,че бандюгите на Русия не ги пускат на запад ......

61

Анонимен

преди 7 години

Явно поведението и решенията на Нинова дразнят герберастите. Не плачете мили, а цвилете. Защо за 8 години нищо не се направи да заживеем по-нормално, да имаме икономика, селско стопанство, образование и здравеопазване? Мутрата или Тиквара слугува на Турция и САЩ, на меките китки от ЕС, ограби катебе, направи ни N 1 по корупция в ЕС, краде, краде от всеки и всичко. Бедността ни стана пословична, бизнеса зависим от това дали му плаща или не.Ако има гл.прокурор да заведе дела на Мутрьо за разрухата

60

Анонимен

преди 7 години

не се предавай на БСП недей

59

Анонимен

преди 7 години

Гладна кокошка просо сънува. За бога братя, не допускайте и тя да се нареди до Виденов, Станишев и Орешарски.

58

Миро:

преди 7 години

Не те познавам в детайли,за да коментирам с,теб, нещата добре!Но срам и позор да се качиш с имената на такива наши национални герои! Направете нещо за нашата родина!Ако не бяха руснаците, турците досега щяха да ни колят!!!Аз благодаря на братушките! Питам нашите гербаджии долни предатели, защо ни промила съзнанието!!!Къде отидоха нашите български традиции,защо ви пускат американски,турски филми,защо!!!Къде им е здравеопазването! А още....

57

Миро:

преди 7 години

Изчетох първите 99 мнения.Те не са писани от 99 човека,а съответно няколко драскач,които трябва да се срамуват да се нарекат българи,да живеят в България и да ядат българския хляб!Срам и позор за тях! Питам ви,кое е по-лесно да ползваш и хилиш и да поемеш държавното кормило!!!?Ясно, че за простотии сме първи и затова не ни обичат никъде по света!Засрамете се предатели!

56

Анонимен

преди 7 години

И аз не съм гласувал за тях и няма и да гласувам.

55

Миро:

преди 7 години

Браво на номер100!Единственото свястно мнение сред всички!Тук е пълно с *** и идете и слугувате на тези,дето до сега ви яхаха!Вие,сте едни платени и долни драсксчи-ДОЛНИ И МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ!

54

Българин

преди 7 години

Не съм гласувал за БСП, но този път мисля да гласувам за тях.

53

Анонимен

преди 7 години

Нали имате евродепутати от бесипету? Те що не поискат и сега отмяна на санкциите? Направо и компенсации за претърпените вреди и пропуснати ползи да им дадем най-добре.

52

Анонимен

преди 7 години

Последно, БСП българска партия ли са или руска? Защо ще се бори за руските интереси?