61

Анонимен

преди 7 години

До 113 - няма начин:Джордж Сорос - роден 12 август 1930 г. ... Място на раждане - в случая няма значение. Нека го следват ...:)

60

Анонимен

преди 7 години

Какъв посланик искат, Юнкер искаше от нас жена май за еврокомисар, сега посланика на САЩ им пречи. Що за популизъм ? Няма по-твърдоглав комунист от Юнкер .

59

няма начин

преди 7 години

До Анонимен 112Следват опорните точки на гуруто си Сорос! И това като, че ли е най-малката им гадория..

58

Анонимен

преди 7 години

ЕНП и подобните И шавки по Европа да не се разсейват , а да продължават да свиирят на ШОР.ОШшш !По-маргинални образувания в социума не е имало от времето на Клавдий и "лигата" на проститтутките !

57

Анонимен

преди 7 години

До Евроaтлaнтик лекуваме анууси от 3 - едно.о , 2 ее И 3 Ииии , хретин

56

Анонимен

преди 7 години

Помнете, че вие сте граждани на страна с 13 века история и е ваш дълг да съхраните българщината и да я предадете на следващите поколения, като я предпазите от мултикултурните глупости на разни политически демагози. Мултикултурализма е мода и до време. Като им писне на западняците да се правят на толерантни пак ще отворят пещите. За да нямаме и ние такива проблеми не бива да допускаме емигранти на бг територия. Достатъчен ни е ромския проблем..

55

Анонимен

преди 7 години

Прав си гледат си кравите и ядат шоколaд, но това не е постигнато със европейски либерални ценности. Oбществото все още не може да прави разлика между патроитизъм и ултра - национализъм за какво си говорим тогава внасят се термини като популизъм е как ще ги стигнеш швейцарците

54

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ми харесва все повече и повече ако бутне гнилата круша Щорош ще загуби още няколко милиарда кеф

53

Анонимен

преди 7 години

До осведоми се първое това е ясно де! Мисълта ми е, че им се кефя, че са си го постигнали! Парите въртят света! Който има пари никой не го пипа! А къде са парите на всеки втори милиардер? В швейцарските банки! Швейцарците си гледат кравите и ядат шоколад, докато *** се избиват в глупави войни!

52

До Анонимен 71

преди 7 години

"80 млрд загуби" - как го изчисли това?! На едно към гьотера ми се струва! Защото точно с ЕС пари се построи и възобнови доста инфраструктура. Просто се огледай. И послдно - ако искаме ЕС да ни помогне, първо ние трябва да си помогнем. Готованската, с мрънкане и омраза няма да стане.

51

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗаминавай за Чечения ***!Толкова *** *** откъде се пръкнахте.Пфу,***;

50

осведоми се първо

преди 7 години

До Респект!***, Хитлер "не е посмял", защото там са му били "началниците" и "благодетелите"! Прочети как се издига! и да не мислиш, че швейцарците сами са си изградили тази държава на глобалния масонски капитал?

49

Паметлив

преди 7 години

Спомнете си откъде тръгнаха приказките за разпад на ЕС!Не от Русия,не от крайно десни/леви политици,а от самото ръководство на ЕС!Евробюрократите поискаха цялата власт и заплашиха с разпад ако не им се даде!Да ви е познато от някъде?Нашия банкянски гений направи почти същото-заплаши с разпад на държавата,ако не получи и той цялата власт.Така че големи поразии може да направи войнстващия нарцисизъм!

48

Анонимен

преди 7 години

Дори гнилия соц. би Албания по всички параграфи и стандарти, а сега със великия ЕС ръка за ръка сме една загиваща държава та за какви ползи става въпрос някой да ни светне ?

47

Анонимен

преди 7 години

ВИЖДАТЕ ЛИ КАТО ИМ БРЪКНАТ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ В ДУПКИТЕ КАК РЕВЪТ? КЪДЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ТАКЪВ ГЮВЕЧ? АМИ НИКЪДЕ! ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНКИ ИМ СНАСЯТ ЗЛАТНИ ЯЙЦА В МИЛИАРДИ ЕВРО НА ГОДИНА ИСПУСКАЛИ СЕ ТАКАВА КОКОШКА? А ПЪК ЧЕ ЧЛЕНКИТЕ НА ЕС ЖИВЕЯТ КАТО СКОТОВЕ ТОВА ЕВРОБЮРОКРАТИТЕ ИМ Е ПРЕЗ САЙДЕРА! ВИЖДАТЕ ЛИ КЪДЕ ВИ ВКАРАХА СЕЛЯНЖЪРСКИТЕ ТАРИКАТЧЕНТА ОТ СЕДЕНКИТЕ. СВОБОДНО ПЪТУВАНЕ СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ А НИЕ И ДО ГРАНИЦАТА НЕМОЖЕ ДА СТИГНМЕ ЩОТО ДЖОБОВЕТЕ НИ СА ПРАЗНИ! ГЮВЕЧА Е ЗА ОПАРИЧИЛИ ТЕ СЕ 80 000 МУТРИ

46

Респект!

преди 7 години

Най-добре на този свят е да си Швейцария. Всички си държат парите там. Това е страна обявила пълен неутралитет и не помни война или криза от векове! Дори Хитлер не е посмял да ги пипа защото всички нацисти са си държали парите там. Имат си пряка демокрация с която забраниха минаретата и имат оръжия. Също така имат най-високите заплати в Европа.

45

до Кръстоносец

преди 7 години

Само за статистиката погледни една Албания като БВП цифри дай или Сърбия и не забравяй, че в Сърбия имаше война югоембарго и прочие дай цифри за тия две държави които не са в ЕС, после говори за ползи.

44

Анонимен

преди 7 години

Какво направи Русия в Чечня - вижте как изглежда днес Грозни и как живеят чеченците. Какво направиха САЩ в Либия и Ирак - как изглеждат днес тези страни?

43

Анонимен

преди 7 години

Сърбия и Македония не са нито в ЕС, нито в НАТО и са с по висок стандарт на живот от България, пътуват не по малко от нас на запад а ние внасяме домати от Македония защото членката на ЕС Българи дотам я докра, че дори домати не може да произвежда в промишлени количества. А преди можехме да залеем цяла Европа със селскостопанска продукция.

42

Анонимен

преди 7 години

Много странно плюят по ЕС , а искат децата им да живеят в Саарбрюкен , а не в Новгород . За мюслитата трябва да бъдат изгонени .