18

Анонимен

преди 7 години

Борисов язък за оставката.

17

фри

преди 7 години

До АнонименУчиндолският цигулар защо не отчита техният глас или демокрацията е добра система само когато е в наша полза?-учиндолският продавач на мартеници, който на 50 години няма ни дете - ни коте, чува гласа на ментора си гергов, в чиято сектантска ложа трупа степени на "знанието за пътя Светлината"

16

Вещо лице

преди 7 години

4000 лв. за 3 дни броене на бюлетини е много добре.

15

българка

преди 7 години

А кога ще намалим броя на депутатите-хрантутници ? 240 броя са ни твърде много, като прибавим и антуража от съветници, секретарки, шофьори, роднини.... Плевнелиев, който служеше на народа, нарочно даде въпроса на конституционния съд. Сега каква е процедурата ? Нова подписка за свикване на ВНС и промяна на конституцията ли ?!? 240-те кърлежа няма да се самонамалят, това е ясно. Ние какво да предприемем ?!?

14

смЕх

преди 7 години

до 12Няма лошо тоя да пооплешавее малко проблема е ,че и на всички които имат по нЕкой друг косъм ще им лъснат кубетата.

13

сминдух енд чесън

преди 7 години

Който иска да си купи място в парламента няма да се внася в партията на тези дето пишат листи ами ще си търси избиратели ако иска нека си ги купува.

12

фри

преди 7 години

До Анонимен 11От тва по-лошо и да стане,пак ще е за по-добро.-може да си сигурен, че ще стане...

11

фри

преди 7 години

До 474Славчо заяви, че някои политици си преписват заслугите за референдума защото, цитирам по памет: "най-голяма полза от мажоритарната система имат ГЕРБ и ДПС-значи считай, че дефакто е точно обратното. Най-голяма полза имат БСП, които пропорционално - нищо не могат да вкарат, защото са тотално дискредитирани. А така, чрез "личности", ще пробутат всичките фасадни лица на олигарсите си. Това разбира се важи и за Герб

10

Анонимен

преди 7 години

При мажоритарен вот Волен няма да му побелее косата му направо ще опада горкия...

9

474

преди 7 години

Изгледайте внимателно шоуто на Слави от 13.12.2016г. /дано не бъркам/, където той и екипът му отговаряха на въпроси на граждани. Там на въпрос на човек от публиката, Славчо заяви, че някои политици си преписват заслугите за референдума защото, цитирам по памет: "най-голяма полза от мажоритарната система имат ГЕРБ и ДПС ". Човекът си го каза в прав текст, без дори да се стеснява, а зрителят, задал въпроса, остана с отворена оста!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Браво нещо смислено от прокуратурата, Народа каза недвусмислено мажоритарни избори в два тура.

7

dsadad

преди 7 години

Изглежда, че Учиндолчето ще успее да си прокара пътечката към парламента, все пак. След като орева и Марс...

6

фри

преди 7 години

2.5 млн *** изобщо не са разбрали - "как им влезе мъжката ..."Убеждавам, че не само в бг, но и по света, едно 90-95% са тотални офце, ама тотални, без грам мисъл в дълбочина. То затова съществува и Матрицата.

5

Анонимен

преди 7 години

*** пак настъпи мотиката като избърза да насрочи изборите през март, сега ще стане голяма каша

4

1234

преди 7 години

До 80196Обяснете ако обичате щом сте учили

3

смЕх

преди 7 години

Какво ли би предприел Тръмп при такъв казус кой ли би бил освободен ?

2

80196

преди 7 години

И как мажоритарният вот ,ще промени политическото статукво в България. Реално с мажоритарен вот само ще се увеличи властта на 4те пагубни за България партии и те ще имат тази власт с много по-малко гласове и от преди. Как ще се спрат местни феодали в повечето случаи крадци и измамници, като този с бензиностанцията да влязат в парламента. Къде е промяната, хората гласували на този референдум изобщо наясно ли са какво е мажоритарен вот. Аз съм учил 5 години за да разбера точният му механизъм.

1

Анонимен

преди 7 години

И ако ВАС отсъди, че бюлетините без плик се бройкат, к'о пра'им?