68

Анонимен

преди 7 години

Доста съмнения има дали Горбачова няма пръст в стартиране на Възродителен Процес в България защото е на власт до 1989 година , определно не са Американци

67

Анонимен

преди 7 години

Горби се опитваше да реанимира комунизма, пък го разруши. Сега пак акъл дава.Общо взето аз не смятам че е способен на трезва преценка.

66

FACE NEWS

преди 7 години

FACE NEWS

65

От 76

преди 7 години

Също така и *** пишатзатуй което най-много обичатпровал да настъписмърт и разхруха и отново Христос да разпънатей тъй за разтуха!

64

До 79

преди 7 години

"Исторически двете велики държави никога не са воювали директно една срещу друга."За това пък през студената война е имало доста ситуации в които е висяло на косъм да се почне и ракетите да се разлетят. Сега с локирането на техника в източна европа нещата се връщат пак на там. Само границата се е преместила и ситуацията е по-напечена. Така че дет се вика 'винаги има първи път'.

63

Secrat

преди 7 години

O, toi znae kade e bg asker v afganistan?

62

Жибор

преди 7 години

Тук от пръв поглед се вижда,че червените хайтосници нямат друга работа освен да кесят по форумите и да слагат "минуси" на малкото конструктивни коментари. Почтените хора дори и сега работят,затова не им остава време да опонират на червените безделници,които си оправиха живота по времето на Луканов,Виденов и на Станишко-Орешарските зими,та им остава много време за Интернет. А че Интернета е американски- не руски,тия отепляци не са се замисляли въобще,че мисленето е непривична работа за тях!

61

друг доктор

преди 7 години

До Доктор Ох БолиЗа зле работещи бъбреци.

60

Анонимен

преди 7 години

До Доктор Ох БолиНЕ И АКО СИ НА 90 ГОДИНИ КАТО ГОРБАЧОВ

59

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Защо си решил че Тръмп и Путин ще се разберат нямам идея... ама карай да върви там пропаганда туй онуй :) Тръмп няма да изкара дори пълен мандат ама нека се разбират :)

58

Анонимен

преди 7 години

"Светът се готви за война!"Войната от давна е започнала. Ако на някой не му се вярва да види клиповете в тубата от Сирия и Авганистан. (Там се ползва всичко: авиация, бронирана техника, артилерия, пехота. Ако това не е война аз не знам кое е.) Просто до сега военните действия бяха по периферията. А сега се готви атака към центъра. И идва реда на тактическото ядрено оръжие.

57

Анонимен

преди 7 години

Цели стада от червени говедатука роптаят,в нета пикаят!

56

Анонимен

преди 7 години

Горби това си го знаем споко.

55

gotin

преди 7 години

До Анонимен 68Май не разбра, Сор.ос поне за момента губи. Каквото и да драскаш най-много да те приберат в полицията като потенциален "либерален" терорист...

54

АТАКИСТ

преди 7 години

Горбачов, младеж, и ти като холивудските масонски ***.руги ..Де Ниро, Клуни..Мадона реши да скачаш като отърван со.росоиден ***. На дърти години продължаваш да доказваш, че си най-големият предател в историята на човечеството.Разбирам ония от Холивуд...цял живот са градили кариери на фона на антируска пропаганда, те са актьори все пак, но ти? Ти си един предател и си за бесилото , Михаилчо.

53

Анонимен

преди 7 години

Ислямска държава и Турция няма да се откажат да превземат Европа.

52

Анонимен

преди 7 години

Рашките плашат гаргите преди днешния разговор Тръмп-Путин. Ясно им е на пияниците, че икономическите санкции няма да паднат, само козметично ще махнат забраната за пътуване на някой от руските олигарси.

51

Tv serial

преди 7 години

Perestroika - nova seria?

50

СЛОНСКИ КРАК

преди 7 години

ТУК НЕ ВЗИМАМ СТРАНА!!!!!!!!!!!!!!!И АЗ СМЯТАМ, ЧЕ ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ЩОТО ЗАМЪРСЯВА ПЛАНЕТАТА ---------------ОДОБРЯВАМ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА АТОМНИ БОМБИ НО СТИГА ДА НЯМА РАДИАЦИЯ СЛЕД УПОТРЕБАТА ИМ!!!!

49

haha

преди 7 години

До Кикощеха да говорят арабско-ислямски ??????????????????????????????????????????????????????????????????????//Е какъв е тоя език бе колега , да не би да имаш в предвид мангало-бьлгрското наречие от пазарджик?