72

1 000 000

преди 7 години

Американец е и ще ви го докажа лесно .Проследете кой го мрази :мексиканците,комунистите и обратните .......Това е то американски човек .

71

Анонимен

преди 7 години

Започна ги. Ето колко е лесно и колко малко е нужно.

70

Циник до 102

преди 7 години

Лапсус лингва - лапсус клавиатурис - просто шега!

69

Анонимен

преди 7 години

До 99Добър латински. Лекар?

68

Циник

преди 7 години

Случва се...и на мен...често :-)

67

Анонимен

преди 7 години

Само не ми стана ясно защо, след като спомена ролята на саудитските граждани в 9/11, С.Арабия не е включена в черния списък на Тръмп?Двойни стандарти по финансови причини виждам аз.

66

Анонимен

преди 7 години

За добро или за зло, България няма финансовия ресурс да направи това, което прави Тръмп.

65

Ебати лудия

преди 7 години

До Божидар Димитров"Чист Българин" ... " от Македония" добре хахаха, не те знам кви пари даваш дали Тръмп е Македонец или не.. но аз Македонците не ги смятам за Българи ще ме извиняваш.

64

Циник до 89

преди 7 години

Моите адмирации за коментара ти! Сухо обяснение - за ПРАВИЛНИЯ начин - да се спре инвазията на ислямски тарамбуки, и търтеи!

63

А нашия?

преди 7 години

тръмп си върши неговата работа. С един от първите укази, подписани от него, той се опитва да спре притока на хора, които хем създават опасност от атентати, хем се готвят да живеят на гърба на данъкоплатците. такава цел ще има и стената, която иска да издигне по южната им граница.Ние очакваме и Радев да предприеме такива мерки - без да се бави, решително и безкомпромисно!

62

Анонимен

преди 7 години

Руски *** може да стане само пълен некадърник който за никаква свястна работа не става.

61

Циник до 86

преди 7 години

Пише се ВОПИЮЩА ...ако изобщо

60

Надя Л.

преди 7 години

Тръмп, мачкай гнидите!!! С теб е целият свят, който почти беше загубил вяра ,че доброто ще победи... Нека реват,гадовете,знаем кои са,и каква е тайната им цел! Пречупи ги, нека има светлина!!!

59

ЕВАЛА

преди 7 години

евала! айде и германската бабичка след него. а не да кани войната и убийствата на гости.

58

Анонимен

преди 7 години

Нали нападателите от 11. Сеп са били саудитци, що не сложи забрана на Саудитска Арабия. Егати лицемерието. Перчим се и слагаме визи само на някакви провалени държави.

57

Циник до BURZUM

преди 7 години

Абе...ти не виждаш ли колко червени ръчички ти бучат? Земи се у ръце! Слаби...нещастен..човеко! Пхахаха

56

Анонимен

преди 7 години

Всичко българи искаме такава политика, само шепа депутати-Тикви искат друга!

55

Анонимен

преди 7 години

Русофилите не ги мисли ти ... русофилите нямат собствен мозък, там всички мисловни функции идват директно от Кремъл.Ако великия вожд в Кремъл утре се събуди с коренно противоположна позиция, съответно и русофилите ще си променят позицията за части от секундата.

54

Бай х..

преди 7 години

Обама е мюсюлманин, жена му също... те направиха така че Европа да е залята с обонговците , като тях. Себеподобни ,харесват се! Освен това са с обратни наклонности! Имаше приложение за Гейове, лесбо и прочие из.ме.т на страницата на Белия дом. Сега реват на умряло... "Лошият" Тръмп им спря кранчето ! Скоро ще дойде реда и на баба Меркел! Главната цел е дебелите толерасти от Брюксел! И гущера...Соро.с!

53

BURZUM

преди 7 години

Тоя човек е неуравновесен психопат,има същото влияние върху немощните мозъци като Хитлер... слабите и уплашени хора винаги стават жертва на безчувствени психопати...ехооооо г-н Борисооооффффф....Тоя ще го видим кокато Путин му го забие дълбоко и болезнено....сега те са приятели...Сталин и Хитлер.....но утре ...ядрен апокалипсис....