44

Анонимен

преди 7 години

а 2-та милиарад които дянков изтегли за НЗОК и сега борисов се хвали, че бил на плюс със 137 милиона??? и за тях ли ще обвимим Орешарски.Орешарски остави 8 милиарда излишък и един милард заем, Борисов 20 милиарда заем - 1 излишък.

43

Капанар

преди 7 години

До АнонименСъдържанието на изказването ти се нарича алтернативни факти

42

Анонимен

преди 7 години

Ами ЦСКА - и за него ли ще обвиним Орешарски? защо не се вървеше по установения ред - има едно дружество с дългове, изплащат се и си идва пак в Б лига, посе в А лига? Вместо това се фалира дружеството ни на чисто ново дружество на Гриша ганчев му се опростиха дълговете от Красен Кралев, но пък му признаха историята!

41

Анонимен

преди 7 години

Странджа гледам доста коментари пишеш анонимно! Вече те е срам и псевдонима си да напишеш! Нрзабравяй обаче, че Тиквата плаща на коментар, само че не анонимен!:))))))

40

КАКВО Е ГЪРБ?

преди 7 години

БСП НА КВАДРАТ!

39

НАС

преди 7 години

СТРАНДЖА САМО НЕ КАЗА КОГА ГЕРБ ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА?!

38

Анонимен

преди 7 години

Орешарски бе на власт при фалита, като си тръгна фалита не бе приключил и можеше да се избегне.- какво стана със синдиците, защо така бързо нахлу прокуратурата им им иззе функците. Защо публично се хвърляха имена, за да излязат после невинни хората? Бойко и горанов се биеха по гърдиет как ще съберат до стотинка и 4-те милиарда, а още няма събран един милион!

37

Анонимен

преди 7 години

МАРЕШКИ- ДОКАЗАН МАФИОТ. НО АКО ВЪВ ВАРНА ГО ИЗБЕРА, ТОВА СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ В СОФИЯ ИЛИ ПЪК В БЛАГОЕВГРАД.,

36

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Магарешки - получаваш Разбойко да та *** с десетилетия.

35

Долни манипулатори!

преди 7 години

Не знам с кого би влязъл в коалиция Марешки, но ако ДСБ се коалира с "Да, България", това ще е поредната гавра с доверието на хората с десни убеждения.То бива наглост и тепегьозлък, но след като Костов попиля СДС и го разцепи в момента, когато тази политическа сила спечели с внушително мнозинство, след като Пръмовата снаха се навря при сините и така ги лиши от стотици хиляди гласове, сега пък и уж тъмносините на Костов да приютят деца на върхушката на някогашната тъмночервена номенклатура?!?!

34

До "Какво е БСП

преди 7 години

За сегашното положение ли говориш???

33

Анонимен

преди 7 години

До Брейвик: Ееееех така и неразбрахте как Боко ви хързулна с Ктб, като за пореден път обвини "другите" и направи цапца-рапца на милиони:))))И да, помня по-добрия живот!!!

32

Анонимен

преди 7 години

Винаги ще стигнат до коалиция в името на далаверата, наречена власт. Ако е нужно ще има коалиция от патриотите и ДПС, подкрепена от ГЕРБ и БСП - стигне ли се до дилемата "разбираме се и управляваме" или "не се разбираме и напускаме", тогава със сигурност ще се разберат.

31

Анонимен

преди 7 години

СТРАНДЖА , ДА НЕ СТАНЕ ,,ХВАЛЕНИ ЯГОДИ ПРАЗНА КОШНИЦА ?!

30

р

преди 7 години

Определено държавата ни деградира.Доскоро фактор беше простака Симеонов и ПФ ,утре ненормалника Марешки .Затова да се мобилизираме и да спрем мутризацията и да гласувамеза БСП.Да дадем шанс на нормалитета.

29

реалист

преди 7 години

Всеки, който извършва различна политика с нашите пари от тази на ББ, ще му гласувам доверие, без БСП ,ДПС и РБ. РБ показаха, че са некадърни и безгласна буква. Не направиха нищо за съдебната система.

28

До Петков

преди 7 години

Пълни глупости си написал, изхождайки от платените проучвания! И за Цецка даваха победа а съвсем друго стана!Аз мисля, че хората не са чак толкова кухи да гласуват за един бензин! Това ли е критерия за кадърен управник!А резултатите ще са съвсем други! Герб ще загубят и ще имат по-малко от БСП!Ще се получи" Кантар "и пак няма да има мнозинство и устойчиво правителство!

27

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До НАСОтсега всичко е ясно... - Първа пролет идва с трети каинет Борисов, но с квалифицирано мнозинство...

26

НАС

преди 7 години

КОЙ, КОЙ Е ЩЕ РЕШИМ НА 26 МАРТ! ДО ТОГАВА БОГ ДА Е С НАС !!!

25

Анонимен

преди 7 години

Подставено лице на ГЕРБ