28

Анонимен

преди 7 години

На снимката: "Управляващата класа". :)

27

Unufri

преди 7 години

До 29: Ще ти кажа две класации дето не им дълбаем дъното, а удряме тавана. Това е икономически растеж, мисля, че сме в топ 5 в Европа и втората класация е по усвояемост на средства от ЕС. Ако ти копаеш някакво дъно, моля, не слагай всички под общ знаменател.

26

Анонимен

преди 7 години

"Три министърки в оставка в хор: Бомбите ги залагат от БСП!"---Ами, като е така, КЪДЕ ВИ Е ЧЕТВЪРТАТА министърка, тая на МВР-то. Какво (и чий) държи още, та не вземе да обезвреди бомбите? :)

25

Unufri

преди 7 години

Те това са БСП/БКП драги ми смехурковци. Лъжи, измами, интриги, саботаж и политическа диверсия!Ако не лъжат като дърти калайджии, един глас не могат да вземат. Лошото е, че лъжат, като провокират страхове. Уплашен човечец се поддава лесно на манимулации.

24

Анонимен

преди 7 години

Добре де, като се хвалят с много добро усвояване по европейски програми, защо дълбаем дъното на всички класации?!

23

ЖОРЖ

преди 7 години

Тези БУЛКИ, КАТО ИЗТРЕЗНЕЯТ И СЕ ПОГЛЕДНАТ ВЕЧЕ НЕ ,,МИНИСТРИ,, ,ще си кажат старата реплика- ,,ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ КАТО И АЗ БЯХ МИНИСТЪР,,.За сега ,още малко ще слушат репликите на Мутрата и ще се подмокрят. ЖАЛКИ ***.

22

Анонимен

преди 7 години

Триото слоници да отговори защо половината министри и кметове на ГЕРБ са подсъдими, след като другите са им виновни.

21

Майтапчия

преди 7 години

Тука виждам 6 големи бомби,особено двете!

20

Анонимен

преди 7 години

Я, а Товислав вика, че не е, още в началото на месеца като отговаряше на ДПС, та кой е прав?

19

Трънкино

преди 7 години

Никак не симпатизирам на трите Ленки на снимката и ГЕРБ, но наистина, как има още хора, които се връзват на плявата, която излиза всеки ден от БСП? Наистина не мога да разбера. Как те имат наглост да говорят подобни неща, имайки предвид какво са свършили и те, също не мога, но те са политици, долни са, това донякъде обяснява нещата.

18

Радой Ралин

преди 7 години

Трите глупачки хаха!

17

123

преди 7 години

Многу Московци тука,що не ходите да пиете одеколон и антифриз!

16

!!!!

преди 7 години

Абсолютна хибридна война от страна на БСП:оплюване, клевети, постоянно да държат НАРОДА в НАПРЕЖЕНИЕ(ИЗКУСТВЕНО и НАРОЧНО!), НЕРВИ, ОМРАЗА, да го заливат с ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ.Да обърне внимание Президент Радев на отрицателната атмосфера, която създава БСП, в РАЗРЕЗ с неговото намерение за "социална държава, разбирателство"Може по-младите и да не помнят, но по-възрастните сме свидетели на постоянното ИЗОПАЧАВАНЕ на фактите, заплашителна пропаганда, че ако не е БСП-"умираме"..Не е от полза за

15

Анонимен

преди 7 години

Някога да сте чували ГРОБ да казват "вината е наша"?--------------А БСП кога сте я чували?

14

Анонимен

преди 7 години

Да ви се не види и тъnата наглост. Все ви друг виновен. Къде бехте, бе, лъжци? Вирнали глави като к.били. Унищожихте всичко, което беше съградила България, като лъжехте тъnия народ, че е неефективно. Награбихте се до девето коляно, не ви стигна плюскане за дебелите ..зове. Безсрамници. Особено онова вдясно, руската щерка. Каращисано зло ГМО. Скрийте се вдън земя, заради вас студуваме, а вие трупате милиарди от магистрали и от разрухата на България и българите.

13

Анонимен

преди 7 години

Бистришките баби и банкянският дедо.

12

ГЕРБ

преди 7 години

Начи, бомбите ни ги залагат Станишев, Орешарски, Царя, Костов, Тодор Живков, Вълко Червенков, цар Борис III... хан Телец, хан Винех, хан Севар, хан Тервел и хан Аспарух. Всички преди нас са виновни, че не ни се получават нещата.

11

melinda.faella

преди 7 години

СТИГА МНОГО НАДЕБЕЛЯХТЕ СТИГА ЛАПАНЕ ДАЙТЕ ЗАДЕН И МАЛКО ДИЕТА ЛИЛЯНО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ НАВЕДЕШ ВЕЧЕ .......

10

смЕх

преди 7 години

Не трио и квартет да направят пак ще пеят фалшиво хората вече им писна да слушат лъжи.

9

Анонимен

преди 7 години

Щом реват, още преди да са ги разследвали, значи има защо! Иначе могат да направят трио на едно място край Сливен.