19

socialen

преди 7 години

Господин Тиква Лъжец не е чел дори до края Винетуту.

18

socialen

преди 7 години

Генерал Радев размаза неграмотния Борисов на президентските избори - Генерал Радев получи 60%. Неграмотният Борисов, едва катастрофалните 39%. Неграмотният Борисов трябва да уволни Цветанов заради провала.

17

още 4 дни търпение

преди 7 години

КАК ПЪК ТИКВАТА НЕ ПРОЧЕТЕ ВТОРИ ТОМ НА СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА МЕЧКА, ЧЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ В КРАЯ УБИВАТ ВИНЕТУ?!

16

зяпнал от изненада

преди 7 години

Бай, тия от коя партия беше докато мачкаше ушите на бившия и лидер????Не се учудвам, че си свръх нервен, все пак идва ден за разплата. Пък и Сретан чака ...

15

Факт

преди 7 години

Ха-ха,големи хвалби отправи към БСП!А всъщност те направиха единствения възможен печеливш ход-да издигнат кандидат извън партията!Ако бяха предложили вътрешен човек,гаранция,че щяха да загубят!Но пък изборите щяха да са по-интересни,другите кандидати щяха да получат по-голяма подкрепа и можеше да видим по-разчупен балотаж.А Цецка.....Хайде да не я обиждаме излишно,то минала работа.

14

ЗАТОРА

преди 7 години

Всеки след прецедента и Буда ще е в пъти по свестен!

13

Киро

преди 7 години

Борисов и Цветанов, на Вас не Ви омръзна да лъжите и заблуждаване народа на България! Вашите подчинени защо вършат обратно на казаното? Вие не го ли знаете? Те лъжат ли Ви?"Винаги сме залагали на честан и позитивна кампания. Това е нашият стил"? Ами още от първите избори, тук в Пловдив, филм се разпространяваше за ИЗБОРНИ фалшификации? Сега пак тук,Вашето УСПЕШНО нищожество е ОБВИНЯЕМ (в момента само за ЕДИН милион,но сигурно ще станат повече)? Защо на национално ниво,НЕЩО не ВЪРВИ в таз ТЕРИТОРИЯ? БСП ли Ви е виновна, или самите ВИЕ!

12

Unufri

преди 7 години

Хайде тролчета, налазвайте :)

11

Анонимен

преди 7 години

Еййй, Убавец бе, Убавец ! Аман от Убавци !

10

Анонимен

преди 7 години

Велики простотии. Този няма ни малко свян! Абе този не беше ли член на БКП - онази която е убивала? И не участваше ли в побоищата и репресиите срещу турското малцинство при възродителния процес?!!!

9

ABC

преди 7 години

Бойко обясни кой му с*а в гащите.

8

===

преди 7 години

Е като описваш така комунистите не смяташ ли, че описваш и себе си - нали си още член на БКП - мисли тикво мисли - *** нема с кво - аре остават ти 4 дни......

7

Наблюдател

преди 7 години

Ах колко бил наивен другаря Борисов /да не забравяме че и той е бил с партиина книжка/ и нищо не е знаел за комунистическото коварство и техните престъпления! Само дето за тия работи се сеща чак когато реално не е на власт! Къде беще 2 мандата та не осъди нито 1 от тях за престъпленията им?! А загубата на последните избори са изцяло по негово вина. Само напълно самозабравил се може да предложи бабата на Алф за президент! На тоя генномодифициран картоф винаги другите са му виновни!

6

Анонимен

преди 7 години

Борисов, хайде мръдни крачка напред. Стига си дъвчел избора на българския народ ! Цачева ще се окаже по-умна от теб.

5

УЖАС

преди 7 години

МИ ТО САМО БОЛЕН МОЗЪК МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ЦАЧЕВА Е УБАВИЦА...

4

добре,де!

преди 7 години

Завършен интелигент! Така по-добре ли е за ***aka!

3

Анонимен

преди 7 години

Завършен ***!

2

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ги чака катастрофа на изборите с този изхабен лидер!

1

ох, лелей!

преди 7 години

Този човек не спира да дрънка глупости...