291

Анонимен

преди 7 години

До Хенде Хох464 Шулц и меркел се изказаха преди време за престоя на Плевнелиев в Германия и то доста ласкаво.За некоректност и престъпления,изобщо не е ставало въпрос.тъпотиите,с които ти пълнят главата дс-* е впечатляваща.Лягай си,щом искаш.

290

Анонимен

преди 7 години

До до 458461 Червените и сините бабички са по твоята специалност.Доста червени *** се напъхаха в СДС навремето.Но по-страшното е,че се слагаш на руснаците и на червената мафия у нас,за дребни копейки.

289

Стою

преди 7 години

До АнонименПлевонлиев не е работил в Германия , а е изнасял бг роби за там и е печелил от кървавия им труд !

288

до 458

преди 7 години

Пи ч, ти наистина,или земаш някой лев?щото ако това,дето го пишеш го мислиш,мнооо си зле!ама мноооого!!!Единственото По страшно,охлюве от червената бабичка е синята бабичка!!!.Мнооо си зле!Плещиш страшни простотии,,ама страааашни простотии!

287

Анонимен

преди 7 години

До Стою452 Крещиш,като беззъб,*** и мързелив завистник,който мрази всички,които могат и знаят,които умеят да печелят в чужбина/Плевнелиев е работил в Германия/ и да си купят имот.А не ти правят впечатление крадците,които години крадат от държавата и живеят в палати?!

286

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев: За мен бе чест далъжа народа си!

285

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев го мразят песовете от ДС,петата колона в БГ,руските *** и най-небразованите ни съграждани,които стават жертва на тяхната пропаганда.Щом толкова усилия се полагат срещу най-успешният ни президент-Плевнелиев,значи че е опасен за тях и е наистина успешен демократичен,президент на БГ-евроатлантик.

284

Анонимен

преди 7 години

Американска нация не съществува.Опитва се.Там е сбирщина от цял свят.Да си американофил е все едно да симеждународна мижитурка.В крайнасметка едно нищо.Американскияхимн като го слушат англичани сеподсмихват, защото е стара пиянскапесен с променен текст.

283

Анонимен

преди 7 години

До до 447Дори и критиките са премерени и режисирани.Това го знае всеки средноинтелигентен човек.Путин и службите допускат определено количество критика,за да демонстрират демократично общество.Има и ентусиасти в руската преса,но те завършват,като Политковская,или тези от тях,чиято критика е половинчата,биват обявявани за безопасни.Руснаците знаят,че дори и да прочетат критичен материал,трябва да си мълчат,иначе ги чака смърт.

282

до 451

преди 7 години

Плевня,ти ли си?...

281

до 451

преди 7 години

Виж коментара на 444 и се разберете кой по-малко лъже!

280

Стою

преди 7 години

Надявам се скоро Роската да види паркиран снегорин пред вилата си в Халкидики , хахахаха

279

Анонимен

преди 7 години

Никой не смее да излезе на протест срещу Путин,защото ако го напреви,ще умре.И това ми било демокрация?

278

до 447

преди 7 години

Ще си призная че съм заблуден, ако ми покажеш опозиционни медии у нас. Вестници, списания, телевизии... Защото в Русия броят им е над 100! Може ли да има толкова много медии да критикуват властта и то безнаказано!Чакам нашите опозиционни медии да изброиш!

277

Анонимен

преди 7 години

До АнонименУбиха детето му,натрапиха му жестока кампания с езика на омразата,за което свидетелдтват и писанията на жалките руски шутове тук.Как би могъл да продължи с тази ***?Плевнелиев остана в историята на България,като най-успешния президент-демократ,евроатлантик.Мисля,че на запад ще има фондация с неговото име.вие ще получите присъдата на българите.

276

до 444

преди 7 години

Къде са тези стотици хиляди протестиращи в Москва? Защо CNN, ще отърве такъв материал. Да не би да протестират някъде, където никой не ги вижда:-)

275

Анонимен

преди 7 години

До до 432441 Ха,ха,ха!Направо ме разсмя,демократична страна ли казваш е Русия?Това е най-големият виц!За каква опозиция говориш,тя е създадена от самия Путин,както и неговата партия.Всичко,което става в Русия е режисирано от Путин и руските служби.Наивен ли си,или лъжец-едно от двете.Не ми ги пробутвай тия лъжи,плоски са.

274

Анонимен

преди 7 години

И да сложим край на спора Българския народ избра безапелационно гн.Радев.Дали ще е успешен президент времето и делата му ще подскажат.Ако Плевнелиев беше успешен президент щеше да бъде издигнат за втори мандат.Щом това не се случи това показва само едно че не е бил за този пост.

273

Анонимен

преди 7 години

434 Понеже някой от вас русофилите-***,написа,че "успешен президент"бил този с два мандата,като Путин и Първанов,та затова му се обясни,за какво става въпрос.

272

до 432

преди 7 години

Когато четеш истината, ще бъдеш по-учтив, Ясно? Защото Русия в момента е съвременна демократична страна! Има си и партии в управлението, както и опозиция. Нали ако Путин фалшифицира изборите, онези опозиционери, веднага ще известят медиите по цял свят! Ти чул ли си за фалшифициране на избори? Аз, не, само за герб.