139

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен към 156 заплати около 30 000 - 40 000 рубли Магазинерките са 100 пъти пове4е от менажерите взимат толкова Менажери за под 250 000 няма Искуствено завишават средната с тези обяви Клим мой приятел е в армията там са за по 36 000 и още около 10 000 за храна и консомативи тия не им ги дават а са в карта и я ползват всеки път в То4но определени места ЕДИН ВИД купони

138

Анонимен

преди 7 години

В Русия организират групи за работа в България, ще обикалят междублокови пространства и ще събират торбички с пари!

137

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са наистина много бедни, нямат даже ?5-6000 през балкона да хвърлят за нуждаещите се!

136

Анонимен

преди 7 години

591 рубли!!! Брех тия рашки много са дигнали стандарта бе, удариха американците в земята. Това ще да е от контрасанкциите и от големите приходи от "освобождаването" на Крим. Както се казва най-добрия поробител е руския освободител.

135

Анонимен

преди 7 години

До Крайчо повози се на руска маршр'тка карана от кавказец па тогаз разправяй колко е готино

134

Пешко

преди 7 години

Айде, айде, всички знаем, че разходите на братушките намаляват, щото те вече са самодостатъчна икономика и си произвеждат всичко сами. Скоро и пари нема да им трябват, всичко ще е на бартер каквато е и саветофилската мечта от Ленин насам. Ламборджини срещу две водки и три бутилчета квас.

133

***"

преди 7 години

Здравейте милионерчета,гледам ви,че всички носите на ръцете си швейцарски часовници,като минавам по улиците,пред всеки дом паркирани,ламборгини,ролс-ройс,майбах,и всякъкви все нови и скъпи коли,и се чудя,дали бедните руснаци идват тук в богата България да си купуват коли,втора ръка.

132

Анонимен

преди 7 години

Явно откакто Запада наложи санкции, на Русия се вдигна стандарта, а Радев се опитва да развали харошото на руснаците с отменянето им.

131

Крайчо

преди 7 години

До 156 Тук доказа, че не си бил в Москва, там относно автопарк и инфраструктура не може да се каже нищо лошо!!!

130

Анонимен

преди 7 години

Г л у паци що не погледнете в България,горд член на ЕС колко от тия дървените бързи кредити се теглят,сигурно това е защото българинът е много платежоспособен. Присмял се хърбел на щърбел.

129

Анонимен

преди 7 години

Пийне се мужика "Бояришник", па се качи на "Ламбогини"то и си разходи из "Рашка-Говняшка" , а "краварите" се пукат от завист !

128

Анонимен

преди 7 години

До До 148Не са само те пич,затова съм сложил многоточие просто не ми се изброяват всички.Ама на тоя *** и другите като него никога няма да им светне че това са фирмите които наистина ни ограбват защото от тях няма мърдане,просто нямаме избор.Ако при бензиностанциите например Лук Ойл имаш избор като не искаш да зареждаш от тях отиваш в Шел,Петрол,ОМВ,Еко и толкова.А от тия няма мърдане ама на кой да обясняваш. ВПК същата работа,един патрон несе продава без посредника а той не е руски. И така

127

ВЯРНО, ЛИ

преди 7 години

ЩОМ СИ КУПУВАТ ЛАМБОРГИНИТЕ, ЗНАЧИ СА ДОБРЕ.НЕ СИ ПРОТИВОРЕЧЕТЕ, МОЛЯ.

126

Анонимен

преди 7 години

Мислите ли, че нещата тук не се четат и от руснаци и не стигат до Русия----Те нещата се четат и от българи.

125

До 155

преди 7 години

Не съм съгласен, че българският народ обеднява. Бедни хора не хвърлят пари през балкона))))!!!

124

Анонимен

преди 7 години

към 147 народа е *** но Свестен има и Образовани в не малко коли4ество Много нагли са тези с власт гледат на обикновения рашко като на ТВАР Мислят се за КНЯЗЕ - ПРОПАГАНДА стил ссср и бетер Коли стари към 15 г западни и от азия ИМА И БАЯ ИНДИСКИ срещат се и Лада и Волга НОВИ първата скръб втората става ама хар4и като трактор Пътищата в центъра ПЛАТНОТО ИДИАЛНО Тротоара УЖАСЕН Околовръсното е ДОБРО малките пътища и ули4ки Ме4и ПЪТЕКИ дупки като ОКОПИ

123

Анонимен

преди 7 години

За да има богати трябва да има бедни - това е закон :-). Ресурсите са ограничени и изчерпаеми.Винаги когато населението обеднява - шепа хора забогатяват. Ето и в българия - хората обедняват, обаче делян пеевски забогатява. На фона на цялата мизерия всеки минава и си купува билетче с надеждата да "спечели". Обаче от цялата работа печели основно дебелия. Още едно време са я заблязали тая зависимост - колкото по-беден е един народ толкова повече пари отделя за хазард

122

ivailo1403

преди 7 години

Eл.ке не се притеснявай, и да имат затруднения руснаците са издържливи :)) А и от нас са по -добре със сигурност.

121

Анонимен

преди 7 години

С това заглавие Ел*чето пак упостошава портфела на Сорос с 10$

120

Анонимен

преди 7 години

Няма смисъл от такива жестоки обиди.Мислите ли, че нещата тук не се четат и от руснаци и не стигат до Русия.Но да истината наистина е такава, в Русия единственото което се развива е военната техника....Повечето от русофилските коментари са от тролфабриките на същата тази Русия. Каквото повикало, такова се обадило.